Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-عباس آخوندی، وزیر سابق راه و شهرسازی گفت: تمامی قراردادهای هواپیما با سه شرکت بوئینگ، ایرباس و ‌ای‌تی‌آر فریز شده است، یعنی قراردادها به همین صورت باقی می‌مانند تا موانع رفع شده و دوباره اجرایی شوند.

 به نقل از تجارت‌نیوز، طبق سند چشم‌انداز کشور صنعت هواپیمایی ایران در سال ۱۴۰۴ در جابه‌جایی بار باید مقام اول و در جابه‌جایی مسافر باید مقام دوم را در منطقه داشته باشد، به همین جهت نوسازی ناوگان هوایی کشور امری بدیهی بود که باید از سوی وزارت راه و شهرسازی انجام می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین جهت در بازه زمانی که بیشتر تحریم‌ها علیه ایران لغو شد، وزارت راه و شهرسازی (در دوران صدارات عباس آخوندی) مطابق با سند چشم انداز ۲۰ساله کشور اقدام به انعقاد قرارداد خرید ۲۰۰ فروند هواپیما با شرکت‌های بوئینگ، ایرباس و ‌ای‌تی‌آر به منظور نوسازی خطوط هوایی کشور کرد.

اما در این بازه زمانی که تحریم‌ها علیه ایران لغو شده بود از ۱۰۰ فروند هواپیمای خریداری شده از شرکت ایرباس تنها سه فروند و از ۲۰ فروند هواپیمای خربداری شده از شرکت ای‌تی‌آر تنها ۱۳ فروند به ایران تحویل داده شد و علی رغم اینکه قرارداد خرید ۸۰ فروند هواپیمای بوئینگ با این شرکت آمریکایی به ارزش ۱۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار امضا شده بود این شرکت حتی یک فروند هواپیما هم به ایران‌ایر تحویل نداد.

سال گذشته پس از خروج یک‌طرفه آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم‌ها، روند نوسازی ناوگان هوایی کشور مجدد متوقف شد و دیگر قراردادهای خرید هواپیما از شرکت‌های خارجی اجرایی نشد.

به همین جهت سوالی که مطرح می‌شود این است که با توجه به اینکه هفته گذشته ایران گام دو کاهش تعهدات برجامی را اجرایی کرد و احتمال اجرای گام سوم کاهش تهدات برجامی در دوماه آینده بسیار وجود دارد، آیا مابقی هواپیماها مطابق با قراردادهایی که در گذشته امضا شده است به ایران ایر تحویل می‌شوند یا قراردادهای خرید هواپیما از شرکت‎های خارجی باطل خواهند شد؟

عباس آخوندی، وزیر سابق راه و شهرسازی درخصوص قراردادهای هواپیما با شرکت‌های خارجی گفت: تمامی قراردادهای هواپیما با سه شرکت بوئینگ، ایرباس و ‌ای‌تی‌آر فریز شده است، یعنی قرار دادها به همین صورت باقی می‌مانند تا موانع رفع شده و دوباره اجرایی شوند.

آخوندی ادامه داد: تمامی قراردادهای هواپیما از جهت حقوقی محفوظ بوده و باطل نشده است، اما به دلیل تحریم‌ها قابلیت اجرا ندارند.

وزیر سابق راه و شهرسازی گفت: وقتی قرارداد ابطال نشده و تنها اجازه اجرا نداشته باشد به نوعی فریز می‌شود و به محض تغییر سیاست‌ها و رفع موانع مجدد عملیاتی خواهند شد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۴۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اظهار داشت: امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است. شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره گیری از مکانیزم استمهال، خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به گونه‌ای که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.
وی ادامه داد: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم، زمان آن رسیده که با بهره وری و کارایی بالاتری تولید کنیم.
شیرزاد یادآور شد: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت مان متعهد به خرید مرغ هستیم و با شیبی ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با بیان اینکه در ماه رمضان حدود ۱۷ هزارتن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین المللی متوقف کرده و تکمیل، کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.
شیرزاد گفت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد. حتما باید کریدور‌های صادراتی فعال شود. صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.
وی ادامه داد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • اضافه شدن ۲ بالگرد به ناوگان امدادی و آموزشی همدان
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق