Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سفر به استان خراسان شمالی، صبح امروز از مزرعه ۲۵ هکتاری واحد شیروان بازدید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این بازدید بر نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در اقتصاد شهرها تأکید کرد و گفت: زمانی‌که دانشگاه در منطقه وجود دارد، به معنای آن نیست که دانشگاه رقیب مردم است، بلکه باید مؤید اقتصاد منطقه باشد، بنابراین اگر دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها مزارع کشاورزی و گلخانه دارد، هدف از اجرای طرح بازمهندسی کشاورزی و تبدیل زمین‌های قابل کشت به مزارع آموزشی تولیدی، کمک به اقتصاد مناطق و علمی کردن کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی با انتقاد از رویکرد فعلی دانشگاه‌ها در آموزش کشاورزی، تصریح کرد: اینکه ورودی مقطع کارشناسی رشته کشاورزی در برخی دانشگاه ها که اقتصاد شهری آن بر پایه کشاورزی است، به صفر رسیده، یعنی رویکرد و جهت‌گیری آموزشی دانشگاه مفید و کاربردی نبوده و مردم ترجیح داده‌اند که فرزندانشان با دانش ضمنی و سنتی کشاورزی کنند تا به دانشگاه بیایند و به‌صورت علمی آموزش کشاورزی ببینند، البته این موضوع در همه دانشگاه‌های کشور صدق می‌کند و تنها مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی نیست.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: معتقدیم که اگر منطقه می‌خواهد رشد کند، دانشگاه آزاد اسلامی باید در خدمت این رشد و توسعه باشد. با توجه به اهمیت این موضوع، آموزش کشاورزی باید از حالت فعلی خارج شود تا بتوانیم کشاورز تکنولوژیک و دارای مهارت تربیت کنیم. در طرح بازمهندسی کشاورزی، روش فعلی که ۲۸ گرایش رشته کشاورزی در دانشگاه فعال است، تغییر خواهد کرد تا بتوانیم دانشجویان با راندمان بالا و آشنا با جدیدترین متدهای کشاورزی، زراعت، دامپروری و... در مزارع نمونه آموزشی تولیدی خود، پرورش دهیم.

دکتر طهرانچی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای و طرح احداث گاوداری یک هزار رأسی در کنار مزرعه واحد شیروان، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی باید ابزار توسعه شهر باشد و کشاورزان، دامپروران و باغداران منطقه برای مهارت‌آموزی و افزایش بهره‌وری فعالیت‌های خود به دانشگاه بیایند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تأسیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این دانشگاه، خاطرنشان کرد: اولویت و مأموریت این صندوق را تقویت کشاورزی و امنیت غذایی مردم قرار دادیم و طرح توسعه دانشگاه براساس تحول کشاورزی و دامپروری را آغاز کرده‌ایم.

دکتر عزیزی نماینده مردم شیروان در مجلس به برنامه‌های توسعه‌ای استان و ایجاد یک واحد دامداری سه هزار رأسی در کنار مزرعه واحد شیروان اشاره کرد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان می‌تواند در تربیت دامپروران، تأمین علوفه، آموزش رشته صنایع غذایی برای ایجاد صنایع مکمل دامداری به توسعه شهرستان کمک کند.

مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان از سال ۱۳۸۳ در زمینی به مساحت ۲۵ هکتار در کیلومتر ۱۳ جاده مشهد شیروان احداث شده است.‌ این مزرعه دارای سیستم آبیاری تحت فشار، استخر ذخیره آب با ظرفیت ۷۰ هزار لیتر، دو دستگاه تراکتور و ادوات کشت و کار است که ۱۰ هکتار از آن به کشت گندم و بخشی از آن به کشت پژوهشی محصولات زراعی پسته، زعفران، کنجد، سیر و محصولات باغی ازجمله سیب و گلابی اختصاص یافته است.

انتهای پیام/

188 / 188 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی محمدمهدی طهرانچی واحد شیروان صندوق نوآوری و شکوفایی دانشگاه آزاد اسلامی کشاورزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی محمدمهدی طهرانچی واحد شیروان کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۵۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست شورای عفاف و حجاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی با حضور حافظ دانش، دبیر ستاد عفاف و حجاب شهرستان بندرانزلی، رئیس، معاونان، استادان، کارکنان و جمعی از دانشجویان این دانشگاه در محل این واحد دانشگاهی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی با اشاره به دستورالعمل‌های مربوط به موضوع عفاف و حجاب، گفت: دستورالعملی با عنوان آراستگی و شئون رفتاری از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به تمامی واحد‌ها ابلاغ شده و در راستای این دستورالعمل، موضوع آراستگی و شئون رفتاری مورد تأکید قرار گرفته که در این بخشنامه تمامی جزئیات مربوط به اقدامات استادان، کارکنان و دانشجویان و دانشگاه در حوزه پوشش و آراستگی به تفصیل توضیح داده شد.

کریم کیاکجوری با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب و تأکید بر آن در آیات و روایات، تبیین کرد: علاوه بر اهمیت موضوع عفاف و حجاب در دین مبین اسلام، این موضوع یک قانون است و ما ملزم به رعایت آن هستیم. 

وی با بیان اینکه در تمامی دانشگاه‌ها پروتکل‌های خاصی برای نوع پوشش و حجاب وجود دارد، خاطرنشان کرد: حجاب یک موضوع فرهنگی است و مقوله حجاب علاوه بر موضوع فرهنگی، یک موضوع سیاسی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی متذکر شد: موضوع حجاب به ابزار و دستاویزی برای کشور‌های استعمارگر و رسانه‌های آنان تبدیل شده تا از این طریق بتوانند بر کشورمان فشار وارد آورده و اتحاد ملت ایران را از بین ببرند. 

کیاکجوری به نقش دانشگاه‌ها در حوزه ترویج بحث عفاف و حجاب و رعایت آن اشاره و تشریح کرد: دانشگاه علاوه بر اینکه یک نهاد آموزشی است، یک رسالت فرهنگی نیز دارد. به عقیده من دانشگاه در حوزه فرهنگی پیشقراول و پرچم‌دار است و باید در حوزه تعلیم و تربیت، به تبیین فلسفه حجاب نیز بپردازد. 

وی به تلاش و فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی در راستای تبیین فلسفه عفاف و حجاب و ترویج آن اشاره و عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی علاوه بر اجرای دستورالعمل‌های مربوطه که در سه مرحله برای آن تعریف شده، به صورت میدانی نیز در این زمینه فعال است و باید محیطی را مهیا کنیم که بستر و زمینه‌ساز اشاعه موضوع آراستگی و شئون رفتاری باشد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی به عضویت این دانشگاه در کارگروه عفاف و حجاب شهرستان اشاره و اضافه کرد: دانشگاه آزاد بندرانزلی در برنامه‌هایی نظیر ستاد عفاف و حجاب حضور مستمر داشته که در کارگروه عفاف و حجاب تکالیفی برای دانشگاه مشخص می‌شود و ما ملزم به رعایت آنها هستیم.

پیش از آغاز این جلسه، حاضران با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی انزلی با آرمان‌های والای شهدا تجدیدمیثاق کردند.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی با ۳ هزار و ۶۰۰ دانشجو و ۷۹ عضو هیئت‌علمی، در محدوده منطقه آزاد انزلی واقع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد