Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، واقعی مدیرکل آموزش و پرورش  در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و معاونان و نمایندگان دولت به خراسان جنوبی گفت:  ۱۷۰ هزار دانش اموز در ۲ هزار و ۷۴۹ آموزشگاه  در خراسان جنوبی مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه  به دلیل پراکندگی مدارس امکان سرویس دهی وجود ندارد  افزود : در این صورت مجبور هستیم برای برخی مدارس در مناطق مختلف که تعداد دانش آموزان شان کم هستند ، نیروهای فرهنگی به این مناطق فرستاده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعی گفت: مطالبات فرهنگیان ۱۰۵ میلیارد تومان و تجهیزات مدارس ۱۷۰ میلیارد تومان کسری اعتبار وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه شرایط سیستم معیوب موجب سرخوردگی و مهاجرت نخبگان از خراسان‌جنوبی می‌شود، تبیین کرد: در کشور با مهاجرت نخبگان از مناطق کم برخوردار و کشور به خارج

وی با تأکید بر اینکه برای نگهداشت جمعیت در چهار شهرستان مرزی باید نیروی انسانی را افزایش دهیم، تبیین کرد: باید خراسان‌جنوبی به لحاظ اعتبارات آموزش و پرورش جزو چهار استان‌ محروم مانند کرمان و سیستان‌وبلوچستان باشد.

واقعی با اشاره به کمبود معلم در خراسان جنوبی  گفت: خواستار تخصیص سهمیه دانشجویی مدنظر برای دانشگاه فرهنگیان برای استخدام معلم هستیم.

مدیر کل اموزش و پرورش اظهار کرد: می‌توان از سهمیه حق‌التدریس آزاد یا افزایش خرید آموزشی کمبود نیروهای فرهنگی در استان جبران شود.

همچنین عسکری معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش نیز در جلسه جمع بندی سفر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و معاونان و نمایندگان دولت به خراسان جنوبی بیان کرد: وزارت باید برای تحقق منویات رهبری و سند تحول آموزش و پرورش ابزاری مانند اعتبار و اختیار را مبنای نظر داشته باشد.

وی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام در استان‌ها در اولویت قرار دارد، افزود: در حال حاضر مجموع املاک مدارس خراسان جنوبی دو هزار و ۲۱۸ ملک را شامل می‌شود.

عسکری اظهار کرد: وزارت باید برای تحقق منویات رهبری و سند تحول آموزش و پرورش ابزاری مانند اعتبار و اختیار را مبنای نظر داشته باشد.

وی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام در استان‌ها در اولویت قرار دارد، افزود: در حال حاضر مجموع املاک مدارس خراسان جنوبی ۲هزار و ۲۱۸ ملک را شامل می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هزار و ۷۰ ملک آموزش و پرورش در خراسان جنوبی فاقد سند ثبتی هستند، افزود: همچنین ۴۰۵ متر از املاک دارای دفترچه هستند.

وی بیان کرد: اگر بودجه و اعتبارات در اختیار باشد برای سند دار کردن املاک و ایجاد درآمد پایدار از آن‌ها تمرکز خاصی خواهیم داشت.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: نمایندگان خراسان جنوبی افراد منسجم بوده که این امر در پیشرفت استان و رفع نابسامانی‌ها به خصوص در امر آموزش و پرورش کمک شایسته‌ای می‌کند.

انتهای پیام / ط ا

کمبود فضای آموزشی در خراسان جنوبی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۵۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به درخشش دانش‌آموزان این استان در المپیادهای مختلف، گفت: کیفیت آموزش و پرورش استان به‌عنوان یک مجموعه تعالی‌بخش روبه افزایش است.

ابوالقاسم اکبری در مراسم محوری هفته معلم که امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: در این سال تحصیلی، ۵۰۹ نفر دانش‌آموز در مرحله نخست المپیادها حائز رتبه شدند و در المپیاد ریاضی نیز ۱۰ درصد کل مقام‌های المپیاد ریاضی را کسب کردند.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان استان ما توانستند در المپیادهای ادبی، جغرافیا؛ علوم و زمین موفق عمل کنند و حائز ۹ مدال ملی و سه مدال جهانی شوند که این‌ها نشان از ارتقای سطح آموزش‌ها در مدارس استان و بهبود عملکرد نظام تعلیم و تربیت دارد.

او تاکید کرد: آموزش و پرورش، پیشران توسعه کشور در تمام حوزه‌هاست و نقش بی بدیلی در تعلیم نیروی انسانی در فرآیند رشد کشور ایفا می‌کند.

اکبری با بیان اینکه مدرسه کانون اصلی تعالی‌جویی و حرکت به سمت تعالی است، گفت: دکترین حرکتی ما، سند تحول آموزش و پرورش است که در آن، مدرسه را محور اصلی نظام تعلیم و تربیت می‌دانند و در مدرسه نیز معلم محوری‌ترین عنصر فعالیت، الگو و اسوه شناخته می‌شود.

وی رتبه هفتم آموزش و پرورش استان در کشور را مرهون تلاش همکاران فرهنگی استان در این مجموعه دانست و افزود: زیرساخت‌های تعلیم و تربیت استان به لطف دولت و پیگیری‌های بسیار در حال بهبود است. در ۲.۵ سال گذشته ۷۰ پروژه با ۳۰۰ کلاس درس به اتمام رسیده و اکنون نیز ۸۵ پروژه با ۳۷۰ کلاس درس در حال ساخت است.

تعلیم و تزکیه، دو بال مهم نظام آموزشی

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در حاشیه این آیین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه فرهنگ دانش و پژوهش نقش‌آفرینی می‌کنند.

حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده گفت: این روزها بیشتر یاد و نام معلمان که مانند شمعی فروزان، پرتلاش و خستگی‌ناپذیر و در عین حال با انگیزه و با نشاط، ساز و کار تعلیم و تربیت نسل حاضر را بر دوش می‌کشند، شنیده می‌شود و به همین اعتبار پویش‌های متعدد و اقدامات نمادینی در شرف انجام است تا حداقل گوشه‌هایی از این خاطرات مهم و ارزشمند به یادگار بماند.

وی افزود: فراموش نشود که ایثار و از خود گذشتگی فقط در میدان رزم متبلور نمی‌شود، بلکه با اقدام و عمل درخور تحسین، درخشان و مفهوم‌ساز جامعه معلمان در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، به بهترین شکل به منصه ظهور رسیده است.

او بیان کرد: تربیت و تزکیه، بال دیگری است در که نظام آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد. در غیر این صورت، علم و دانشی که تولید می‌شود مانند بمب‌های اتم بر ضد بشریت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مقام عالی قضایی استان با اشاره به مهمترین ویژگی‌ها و ابعاد شخصیتی و رفتاری شهید مطهری، گفت: اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی، مرهون مجاهدت‌های هدفمند معلمان و استادانی است که فداکارانه در ترویج و اشاعه دانش و پژوهش به‌طور مؤثر، سازنده و راهگشا نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی اظهار کرد: مسلک و مکتبی که استاد شهید مرتضی مطهری بانی آن بود و از خود به یادگار گذاشت، از چنان قابلیت و ظرفیتی بهره‌مند است که آثار پر خیر و برکت آن در نسل‌های این مرز و بوم، مشهود و نهادینه شده است و به همین اعتبار باید اذعان داشت و افتخار کرد که هنوز بزرگانی هستند که در راه اعطا و اهدای بینش وسیع معرفت‌شناسی، بیش از پیش اهتمام ورزیده‌اند و در همه احوال، والاترین سرمایه‌های انسانی خود را وقف ارتقا و بهبود آینده دیگران می‌کنند و با این کار، نام‌شان را همراه نام انبیا و اولیای الهی بر کتیبه تاریخ به منصه ظهور می رسانند.

تجلیل از مقام شامخ معلمان و قدردانی از تلاش‌های آنها از مهمترین محورها و پایان‌بخش این برنامه‌ها بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی
  • زنگ «سپاس» در استان سمنان نواخته شد
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند
  • معلمان نمونه کردستان معرفی شدند
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود