Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش مستندی پخش کرده که در آن به پشت صحنه‌ی برخی اقدامات کلان در فضای مجازی علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخته شده است. ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۰ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز گذشته عکس‌هایی از کمپ منافقین در آلبانی منتشر شد که اعضای این گروه ضدانقلاب و تروریستی پشت کامپیوتر، مشغول فعالیت در فضای مجازی برای تاثیرگذاری بر فضای کشور هستند که با واکنش طتز کاربران نیز مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری تسنیم چندی پیش در گزارشی به نحوه فعالیت منافقین در فضای مجازی با هشتگ‌های فیک و جعلی پرداخته بود که در متن زیر به بازنشر آن پرداخته‌ایم.

در ماه‌های اخیر چندین هشتگ در فضای مجازی به خصوص توئیتر درباره ایران مشهور شد و توئیت‌های متعدد و فراوانی ذیل این هشتگ‌ها در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

این هشتگ‌ها شامل #تظاهرات_سراسری، IranRegimeChange# و #براندازم هستند و البته هشتگ IraniansSupportTrump# که در ذیل آن تعداد زیادی اکانت فارسی زبان، از ترامپ برای تحریم و یا حمله نظامی به ایران حمایت می‌کنند.

این هشتگ‌ها بیشتر در اغتشاشات دی ماه سال گذشته و همچنین اغتشاشات سال جاری دیده شدند. این هشتگ‌ها در واقع این طور وانمود می‌کردند که اکثریت مردم ایران خواهان براندازی نظام و یا تغییر حکومت در ایران هستند و بدین وسیله به مردم جهان و رسانه‌های بزرگ و کوچک القا می‌شد که این خواسته‌ی مردم ایران است.

 اما واقعیت ماجرا

اخیرا شبکه خبری الجزیره انگلیسی گزارشی مستند منتشر کرده که از عملکرد منافقین در فضای مجازی علیه ایران پرده برمی‌دارد. الجزیره در این گزارش مستنداتی را منتشر می‌کند که نشان می‌دهد پس از واگذاری کمپ جدید به منافقین در کشور آلبانی، این محل به یک کارخانه اکانت‌سازی برای فعالیت در فضای مجازی علیه ایران تبدیل شده است.

الجزیره در این مستند، با دو تن از اعضای سابق منافقین که موفق به فرار از کمپ آلبانی شده‌اند، مصاحبه کرده و آنها اطلاعات زیادی از پشت صحنه فعالیت در توئیتر و فضای مجازی را برای اولین بار بازگو کرده‌اند.

این اعضای سابق منافقین، صراحتا اعلام می‌کنند که هشتگ‌های #تظاهرات_سراسری، IranRegimeChange# و #براندازم را برای تاثیرگذاری روی رسانه‌های اصلی و مردم ایران توسط منافقین ساخته شده و آنها موظف بوده‌اند که روزانه طبق دستورالعملی که به آنها داده می‌شود، روی موضوعات مختلف پیرامون این هشتگ‌ها و سایر هشتگ‌ها و کمپین‌های مجازی، علیه ایران فعالیت کنند.

طبق آنچه که این دو عضو فراری منافقین از کمپ آلبانی گفته‌اند، وظیفه این افراد کامنت‌گذاری، ریتوئیت، لایک و . . . بوده تا بدین وسیله هشتگ‌ها در توییتر بالا آمده و ترند شوند، تا از این طریق اولا روی ذهن مردم ایران تاثیر بگذارند و اغتشاشات را مدیریت کنند و سپس در رسانه‌های دنیا و اذهان مردم جهان، مردم ایران را مخالف حکومت مستقر در کشورشان جلوه دهند.

 

 

انتهای پیام/

R1011158/P/S1,1412/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است

مدیر هنری نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این مطلب بیان کرد: در این نمایشگاه که از سوی بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون برگزار می‌شود، در مجموع ۴۶ اثر از ۲۳ هنرمند کازرونی با هدف معرفی هنرمندان عکاس کازرون و حمایت از آنها به نمایش در خواهد آمد.

علیرضا عباسی همچنین به روند برگزاری نمایشگاه اشاره کرد و افزود: با توجه به پیشینه تاریخی و ظرفیت‌های فعلی هنر عکاسی در کازرون، یکی از حوزه‌های کاری بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی، شناسایی و حمایت از هنرمندان عکاس این منطقه در نظر گرفته شده و بر این اساس، سال گذشته جشنواره عکسی برگزار و در کنار عکاس‌هایی که شناخته شده بودند و فعالیت داشتند، با عکاس‌های دیگری نیز آشنا شدیم.

وی افزود: در ادامه، فراخوانی برای انتشار کتابی از آثار عکاسان کازرونی داشتیم که ۲۵ نفر از هنرمندان عکاس به این فراخوان پاسخ داده و آثارشان را ارسال کردند. در جلسه‌های مشورتی و برنامه‌ریزی که داشتیم، تصمیم گرفتیم برای معرفی و حمایت هرچه بیشتر از این هنرمندان عکاس، نمایشگاهی از آثار ارسال شده را برگزار کنیم.

مدیر هنری نمایشگاه عکاسان کازرون در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار ما، ضمن اشاره به اینکه سعی شده از تمام عکاس‌هایی که فعالیت مستمر دارند و آثارشان دارای استانداردهای نمایشگاهی است، دعوت شود، افزود: موضوع این نمایشگاه آزاد است و آثار ارسال شده به انتخاب عکاس‌ها و بر اساس ژانرهای مختلفی بوده که آنها در آن حیطه به فعالیت عکاسی مشغول هستند و ما صرفاً تأکید داشتیم در ارسال آثار، جنبه‌های فنی و نکات اولیه زیبایی‌شناسی مدنظر عکاس‌ها باشد. در نهایت هم با توجه به ظرفیت نمایشگاه و پشتیبانی که حامی مالی از این برنامه داشت، از هر هنرمند، دو اثر را در اندازه‌های ۷۰*۵۰ و ۴۰*۳۰ به نمایش گذاشته‌ایم.

وی در پایان با تشکر از تیم اجرایی بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون، افزود: قاعدتاً ممکن است عکاس‌هایی وجود داشته باشند که یا خودشان تمایل نداشته باشند در نمایشگاه و کتاب حضور داشته باشند و یا اینکه افرادی هم باشند که ما شناختی از آنها نداریم و تلاشی هم نداشتند که خودشان را معرفی کنند و کسی هم آنها را به ما معرفی نکرده است و بنابراین در نمایشگاه حضور نداشته‌اند. با این وجود ما همچنان آماده استقبال از این هنرمندان و پشتیبانی از فعالیت‌های هنری‌شان در فعالیت‌های بعدی بنیاد توسعه کازرون‌پژوهی هستیم.

گفتنی است نمایشگاه گروهی هنرمندان عکاس کازرون که با نام «سِی کُو» برگزار می‌شود، از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت‌ها ماه در تالار پرنیان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون دایر خواهد بود. در این نمایشگاه آثاری از محمد بشارتی، محمودرضا پولادی، لیلا جلیل‌پور، عبدالله حاجی‌پور، محمدعلی حاجی‌پور، رضا دادوند، احسان درخشنده، سعید دهقان، محمدهاشم دهقان، رضا شاه‌امیری، مهران عبادی، فضل‌الله عباسپور، محسن عباسپور، علیرضا عباسی، فرشاد فرشته‌حکمت، شیما کارمند، محمدعلی مرادی، علی مسیب‌زاده، پگاه مهرزاده، محمد میرزایی، سعید نجف‌زاده، علی نغماچی و مهدی هنرجویان، هنرمندان عکاس کازرون به نمایش در خواهد آمد.

کد خبر 6090921

دیگر خبرها

  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جمع تهرانی‌هـا!
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • (ویدئو) واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب یک تاکسی