Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر به جای آقای نوبخت، نیلی، شریعتمداری و کرباسیان و سایر کسانی که تیم اقتصادی دولت را در این شش سال تشکیل دادند؛ کینز و آدام اسمیت هم می‌آمدند نمی‌توانستند معجزه‌ای کنند. وقتی که به‌واسطه تحریم‌ها و تهدید آمریکایی‌ها نفت کشور را نمی‌خرند، دلواپسان نمی‌خواهند اینها را ببینند و معلوم نیست که چه انتظاری از آقای روحانی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخصا نمی‌توان جهت‌گیری‌های سیاست خارجی را در به‌وجود آمدن وضع امروز جامعه نادیده گرفت.
به گزارش صدای ایران، صادق زیباکلام، استاد دانشگاه، در یادداشتی در روزنامه آرمان امروز نوشت: «از مدت‌ها پیش حملاتی سنگین و جدی نسبت به دولت آقای روحانی شروع شده و از آغاز دور دوم ریاست جمهوری وی شاهد موضع‌گیری‌های مخالف از سوی دلواپسان، جبهه پایداری، صداوسیما و گاه ائمه جمعه و جماعات علیه دولت بوده و هستیم که این مساله اصلاح طلبان را در وضعیت دشواری قرار داده است؛ چرا که از یک سو آنها در دور دوم باعث انتخاب آقای روحانی شدند و از سوی دیگر باید این واقعیت را نیز در نظر گرفت که کم نبودند کسانی که در ۲۹ اردیبهشت ۹۶ به پای صندوق‌های رای رفتند و با این که تمایل و اعتقاد چندانی برای رای دهی نداشتند و چه بسا اگر اصرار و تشویق و ترغیب اصلاح‌طلبان نبود پای صندوق‌های رای حاضر نمی‌شدند. به هر حال در دقیقه نود به جهت تشویق اصلاح‌طلبان مشارکت کردند لذا موفقیت یا عدم موفقیت آقای روحانی عملا به پای اصلاح‌طلبان نوشته می‌شود.»
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: «واقع مطلب این است که کشور بحران‌های بزرگی دارد. بحران‌های سیاست خارجی و تنش میان ایران و غرب که به نقطه بحرانی‌تری رسیده و هیچ‌کدام ارتباطی به دولت آقای روحانی پیدا نمی‌کند اما دلواپسان در حملاتی که به دولت می‌کنند به گونه‌ای رفتار می‌کنند که انگار مسئولیت همه سیاست‌های خرد و کلان کشور بر عهده آقای روحانی است. در حالی که می‌دانیم این گونه نیست و بسیاری از مسائل که مستقیم و غیر مستقیم باعث این وضعیت اقتصادی شده اساسا ارتباطی به دولت پیدا نمی‌کند و ناشی از سیاست‌های کلان است. بنابراین نمی‌شود بازتاب این سیاست‌ها را بر وضعیت کشور ندید و گفت که اگر تیم اقتصادی دولت خوب عمل می‌کردند امروزه دچار این وضعیت نبودیم. اگر به جای آقای نوبخت، نیلی، شریعتمداری و کرباسیان و سایر کسانی که تیم اقتصادی دولت را در این شش سال تشکیل دادند؛ کینز و آدام اسمیت هم می‌آمدند نمی‌توانستند معجزه‌ای کنند. وقتی که به‌واسطه تحریم‌ها و تهدید آمریکایی‌ها نفت کشور را نمی‌خرند، دلواپسان نمی‌خواهند اینها را ببینند و معلوم نیست که چه انتظاری از آقای روحانی دارند. مشخصا نمی‌توان جهت‌گیری‌های سیاست خارجی را در به‌وجود آمدن وضع امروز جامعه نادیده گرفت. اصلاح طلبان از یک سو باید نسبت به احقاق مطالبات مردم به آقای روحانی انتقاد کنند و از سوی دیگر برای مردم بازگو کنند که سهم عملکرد دولت آقای‌روحانی چقدر است و سهم سیاست‌ها و موضع‌گیری‌ها در سیاست خارجی در به‌وجود آمدن چنین شرایطی چقدر است.»


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کینز آدام اسمیت اقتصاد ایران روحانی صادق زیباکلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۳۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم ترانه علیدوستی، یک ایران نگران حال شماست!

آفتاب‌‌نیوز :

دیروز در خبر‌ها داشتیم که ترانه علیدوستی به یک بیماری سخت مبتلا شده. نادره حکیم‌الهی، مادر ترانه، اما می‌گوید با این حال اوضاع جسمانی او مساعد است. مطابق انتظارات نیز سیل واکنش‌ها روانه ترانه علیدوستی شد و چه موافق و چه مخالف او برای بهبودی‌اش آرزوی سلامتی کردند.

اما ترانه علیدوستی یکی از بازیگرانی‌ست که در سال‌های اخیر مواضعش را آشکارا بیان کرده و در زمینی قدم زده که شاید کمتر کسی بتواند حتی به او در این مسیر نزدیک شود. موج اخباری هم که طی دست‌کم دو سال گذشته از او وایرال شده مرتبط با سینما نبوده و همان خبر بازداشت و حالا نیز بیماری مهم‌ترین‌هایش بودند. در ادامه به مسیری که او طی تمام این سال‌ها گذرانده نگاهی خواهیم داشت. با ما همراه باشید.

حمایت از حسن روحانی در انتخابات

تب و تاب انتخابات سال ۹۶ به حدی بود که از خیلی از هنرمندان در مقام کنشگری برآمدند. ترانه علیدوستی نیز از آن دسته بود که برای انتخابش دلایل متعددی داشت. او با انتشار بیانیه‌ای در حمایت از حسن روحانی نوشت که در ادامه خلاصه آن را می‌خوانید: «به روحانی رأی میدهم. ‎چون شرایط هشت سالِ پیش از او را به یاد دارم، و نمیخواهم به آن روز‌ها برگردم. چون حاضر نیستم همان وضع و همان مواضع، مثل کابوسی که پیشتر دیده ایم دوباره به سراغمان بیاید. ‎به روحانی رای میدهم، چون حس افتخاری که در دولت او بسیاری از مردم را، بعد توافق تاریخی ژنو به خیابان‌ها آورد و بعد از مدت‌ها بانی آرامششان شد، به یاد دارم.»

تحریم اسکار ۲۰۱۷

در پی دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت آمریکا در سال ۲۰۱۷ مبنی بر لغو صدور ویزا برای مهاجران ۷ کشور از جمله ایران، ترانه علیدوستی در اعتراض و واکنش به این تصمیم و با نژادپرستانه خواندن این اقدام در صفحهٔ توئیتر خود اعلام کرد که در مراسم اهدای جوایز اسکار در لس آنجلس شرکت نخواهد کرد.

ترانه علیدوستی نیز در واکنش به اظهارات «ترامپ» در صفحه توئیتر خود نوشت ممنوعیت صدور ویزا برای ایرانیان نژادپرستانه است، چه این ممنوعیت رویداد‌های فرهنگی را شامل شود یا نشود، من به نشانه اعتراض در مراسم اسکار ۲۰۱۷ شرکت نخواهم کرد.

خبر اعتراض او در بسیاری از رسانه‌های جهان از جمله نیویورک تایمز، گاردین و هالیوود ریپورتر بازتاب یافت. وی همچنین در گفتگو با نیویورک تایمز گفت: «تصمیم گرفتم حتی اگر بتوانم در این مراسم شرکت نکنم، چون این مرا عمیقاً متأثر می‌کند که می‌بینم مردم معمولی هموطنم از دیدن فرزندانشان یا ادامه تحصیل در آمریکا محروم می‌شوند در حالی که این حقِ قانونی‌شان است. مطمئنم آمریکا چندین برابر از حضور ایرانیان مهاجر و خدمات آن‌ها در آن کشور سود برده‌است؛ بنابراین برای من قابل قبول نیست به دولتی احترام بگذارم که برای مردم کشور من احترامی قائل نیست.»

صدور حکم برای ترانه علیدوستی

درتابستان ۱۳۹۹ وکیل ترانه علیدوستی، از صدور حکم پنج ماه زندان تعلیقی برای موکلش خبر داد. به نوشته کاوه راد، ترانه علیدوستی به ۳ اتهام «اقدام تبلیغی علیه نظام»، «نشر اکاذیب و افترا» و «توهین به مأموران در حین انجام وظیفه» به دادسرا احضار شد، اما از ۲ اتهام نخست تبرئه شد.

اعتراض به خاطر شنای زنان

در واپسین روز‌های سال ۱۴۰۰، ترانه علیدوستی در اظهاراتی مدعی شد که ورزش شنا در ایران برای بانوان کشورمان ممنوع است. او همچنین مدعی شد که در ایران هویت ورزشی برای بانوان وجود ندارد و شنا برای زنان در ایران رسماً ممنوع است. علیدوستی در فیلمی به نام "اورکا" با این مضمون و محتوا که یک ورزشکار زن با ثبت سه رکورد گینس در دنیا، در کشور خودش دچار محدویت است، ایفای نقش کرده است.

چگونه ترانه علیدوستی پرچمدار زنان سینما شد؟

ترانه علیدوستی همواره یک شخصیت متفاوت میان سلبریتی‌های ایرانی بوده. از انتخاب‌ها و موضع‌گیری‌های اجتماعی‌اش می‌توان این نکته را به خوبی دریافت. در واقع به اندازه رفتار می‌کند و البته معمولا هم جایی را می‌بیند که بحث‌برانگیز است.

او در نخستین موضع‌گیری خود در بهار ۱۴۰۱ در مصاحبه با بی بی سی فارسی به حواشی خشونت جنسی در سینمای ایران پرداخت. ترانه درباره علت انتشار بیانیه علیه "خشونت، آزار علیه زنان سینما" از همکارانش در سینمای ایران سوال کرد مه چه اتفاقی باید برای زنانی که کنار شما کار می‌کنند بیافتد که واکنش شما را هم بر بیانگیزد؟

کن ۲۰۲۲، بازداشت و سپس غیبت در فجر ۱۴۰۱

سال ۱۴۰۱ شاید خبرسازترین سال زندگی ترانه علیدوستی بود. اظهارات بحث‌برانگیز او با اعتراضات گسترده‌ای در داخل کشور همراه شد، اما این تازه شروع ماجرا برای دختر حمید علیدوستی بود. پس از وقایع پاییز ۱۴۰۱ خبرگزاری میزان از بازداشت ترانه علیدوستی خبر داد.

او مدتی را دربازداشت سپری کرد و پس از آزادی نیز تا به حال در هیچ محفل سینمایی حاضر نشده. ترانه در فجر ۴۱ می‌توانست با دو فیلم برادران لیلا (سعید روستایی) و تفریق (مانی حقیقی) مدعی بزرگ کسب سیمرغ بلورین باشد که به خاطر وقایع پاییز ۱۴۰۱ و قبلش هم شیوه حضور پرآب و تابش در جشــنواره کن با فیلم برادران لیلا موجب شد تا او حاشیه‌ساز شود و بقیه داستان را که خودتان می‌دانید.

منبع: تابناک

دیگر خبرها

  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • جامائیکا نیز کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌
  • آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • خانم ترانه علیدوستی، یک ایران نگران حال شماست!
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران