Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@16:59:24 GMT

مصوبه‌ جدید برای بیت‌کوین ابلاغ می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۷۵۱۴۶

مصوبه‌ جدید برای بیت‌کوین ابلاغ می شود

وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه طبق مصوبه شورای پولشویی در نیمه دوم سال ۱۳۹۶ رمز ارزها در حال حاضر ممنوع هستند، گفت: دولت مصوبه دیگری را در این خصوص در حال بررسی دارد که ابلاغ خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، فرهاد دژ پسند ظهر امروز پس از بازدید بندر شهید رجایی بندرعباس، در پاسخ به خبرنگار ایسنا در خصوص ساماندهی رمز ارزها بیان کرد: در این خصوص باید مصوبات دولت صادر شود و جهت‌گیری‌ها و خطوط اصلی در آن مصوبه ابلاغ شود که علت توضیح ندادن بیشتر در این خصوص آن است که در فرآیند بررسی و تصمیم‌گیری قرار دارد و برخی از اظهار نظرها که در این خصوص صورت گرفته خوب نبوده است، زیرا باعث تلاطم در جامعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: خوشبختانه به‌رغم شرایط خاصی که برخی از دشمنان ما در تحمیل تحریم یک جانبه برای کشور داشته‌اند، توانسته‌ایم با همکاری بخش خصوصی و فعال کشور و سایر کشورها خیلی راحت از این مرحله عبور کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه و چشم‌انداز خوبی داریم که نشان از این است که مردم آمادگی لازم را برای ایستادگی در مقابل حرف زور و تنش‌های یک جانبه دارند، افزود: در نشست‌های مختلف در هرمزگان بخشی از مباحث به حوزه‌های مالیاتی و بانکی بر می‌گشت و جمع‌بندی‌های صورت گرفته ما در خصوص بنادر، گمرکات و پایانه‌ها بود؛ همچنین موارد دیگری نیز مطرح شد که آن‌ها را نیز بررسی خواهیم کرد و در حوزه‌های مختلف نسبت به تصحیح آن اقدام می‌کنیم.

دژپسند ادامه داد: بر اساس تأکیدات ریاست جمهوری عوامل افزایش موجودی کالا در بنادر و وصول کالاها در گمرکات را بررسی کردیم و نسبت به رفع این عوامل تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی تصریح کرد: در بررسی‌ها به این جمع‌بندی رسیدیم که به‌رغم تلاش‌های دشمن، ورود کالاها به خصوص کالاهای اساسی در کشور وضعیت بسیار خوبی داریم.

وی ابراز کرد: در بنادر ما حدود ۱۰ میلیون تن کالا در دسترس است که ۴.۲ میلیون تن کالاهای اساسی هستند و این حجم از واردات که رشد خوبی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته داشته است، نویدبخش روزهای خوبی در آینده است.

دژپسند تأکید کرد: با این پدیده هم مواجه شدیم که موجودی کالاها در بنادر افزایش پیدا کرده است و رسوب کالاها را بررسی کردیم. بخشی از کالاها توسط دستگاه‌های مسئول که شامل بررسی استاندارد و قرنطینه بوده است با توجه به اهمیتی که داشتند صورت گرفته که در همین خصوص تعامل بسیار خوبی با دستگاه‌ها صورت گرفته است که در حداقل زمان این موارد بررسی شوند.

وی اضافه کرد: در بخش تأمین ارز نیز بنا شد که کالاهای گروه یک و دو که در بنادر هستند با اولویت بانک مرکزی نسبت به تأمین ارز اقدام شوند و آن دسته از کالاها که بدون ثبت سفارش در گمرکات هستند، نسبت به واگذاری آن‌ها در داخل یا صادرات برای خارج اقدام شوند.

این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد همان‌طور که در جلسات همراهی خوبی صورت گرفته است در اجرای این مصوبات نیز همکاری‌های خوبی صورت بگیرد.

وی در پرسش خبرنگاران در خصوص صادرات صوری و همکاری عوامل گمرک در قاچاق کالا ابراز کرد: پیشنهاد می‌کنم این سوال را رئیس‌کل گمرک پاسخ دهد اما می‌توانم بگویم در گزارش‌ها مسائلی مطرح می‌شود و پاسخ در خصوص آن‌ها نیازمند تبیین کارشناسی آن است.

دژپسند اظهار کرد: بسیاری از مسائلی که مطرح می‌شود زمانی که مورد بررسی قرار می‌گیرند می‌بینیم که از اساس موضوعیت ندارند، البته دلیل تغییر مدیریت گمرک پیگیری مواردی از جمله الکترونیکی کردن گمرکات در جهت سهولت در مبارزه با قاچاق و فساد، تغییر مدیران گمرکات که متأسفانه آلودگی داشتند، بوده است که نشان از مبارزه هوشمندانه وزارت اقتصاد و دارایی و گمرک با این‌گونه تخلفات است.

وی افزود: یکی از مواردی که در قانون اساسی ذکر شده است تصویب یا معافیت مالیات توسط مجلس شورای اسلامی است و بنابراین هر موردی از آن باید در مجلس به تصویب برسد و در قانون برنامه ششم هر نوع معافیت مالیاتی را مجلس ممنوع اعلام کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان بیتکوین فرهاد دژپسند وزارت اقتصاد و دارایی بانک مرکزی گمرك رمزارزها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها

زهرا شایسته فرد در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: وقتی که یک مسأله‌ای خیلی مهم می‌شود، نقش تعیین کننده‌ای در سطح ملی دارد و متولیان تصمیم می‌گیرند که آن را به صورت یک رویداد و به صورت هماهنگ در سراسر کشور برگزار نمایند، بنابراین لازم است که مخاطبین روی کلمه‌ی رویداد حساس باشند و حواسشان باشد که خود را در انجام یک کار بسیار مهم سهیم بدانند.

وی با اشاره به اینکه رویداد جوانی جمعیت که در سراسر کشور در حال برگزاری است در واقع نه تنها منفعت آن به خود ما برمی گردد بلکه به صورت ادامه دار و سلسله وار برای نسل آینده ما بسیار مهم است افزود: یکی از مسائلی که باعث شده اهمیت این موضوع کمرنگ شود شاید شبهاتی است که در فضای مجازی و در فضای عمومی جامعه رایج شده که ریشه‌های آن را می‌توان در تهاجم فرهنگی در واقع جستجو کرد.

شایسته فرد با بیان اینکه خیلی از افراد اصلاً بدون اینکه بدانند که چرا باید تلاشی در این زمینه شود گارد می‌گیرند، مقاومت می‌کنند و نفی می‌کنند افزود: اینکه ما یک تلاشی داشته باشیم و فردی را به این دنیا بیاوریم واقعاً در علم اخلاق، علم فیزیولوژیک و در تمامی علم‌ها مقدس و قابل تقدیر بوده و هست، حالا که این موضوع را آنقدر روی آن کار کردند که افراد مقاومت داشته باشند و تضعیفش کردند جای بحث دارد.

وی بیان کرد: لازم است افرادی که دست‌اندرکار هستند شبهاتی که در زمینه افزایش جمعیت هست را جمع آوری بکنند، شبهاتی را که افراد در ذهنشان دارند اینکه اصلاً چرا ما باید فرزند آوری داشته باشیم، مسأله اقتصادی وقتی وجود دارد، مشکلات اقتصادی اینقدر بالا است چه لزومی دارد که ما در این زمینه تلاشی داشته باشیم، چه لزومی دارد رفاه طلبی خودمان را کنار بگزاریم بالاخره فرزند آوری زحمت و پی گیری هایی دارد.

شایسته فرد گفت: برخی هم دغدغه شأن، دغدغه‌های تربیتی هست که در این دوره و زمانه اگر بچه‌ای بیاوریم برای چه بخواهم نگرانش باشم، اصلاً بچه‌ای به دنیا نمیاورم و در جامعه‌ای که شاید خیلی چیزها کنترل شده نباشد برای تربیت فرزندم نگران خواهم بود بنابراین از این مسؤلیت کناره‌گیری می‌کنم و راحتی روان بهتری را خواهم داشت، آیا واقعاً همینطور است ما جواب این شبهات را چطور می‌خواهیم به هم میهمانان بدهیم.

شایسته فرد گفت: لازم است که برای این موضوع کمیته‌ای تشکیل شود در خصوص اینکه جواب این شبهات را به صورت تولیدات رسانه‌ای در فضای مجازی و فضای رسانه‌ای عمومی بتوانند توزیع کنند و بتوانیم سهم مهمی در اشاعه‌ی فرهنگ فرزندآوری و رشد جمعیت داشته باشیم.

کد خبر 6090817

دیگر خبرها

  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ جزئیاتی جدید از پرونده‌های چای دبش و باغ ازگل
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • تشکیل سه پرونده برای بررسی امکان ابطال مصوبه حقوق و دستمزد کارگری ۱۴۰۳ / تبدیل حکم اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس
  • کونته کاری می‌کند که در زمین پرواز کنید
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • مقاومت فلسطین: تنها در صورت تغییرات اساسی پیشنهاد اسرائیل پذیرفته می‌شود