Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، کرایه حمل گندم در استان‌های مختلف از 20 تا 100 درصد افزایش داشته است و کشاورزان را برای انتقال محصول به مراکز تحویل با مشکل جدی روبه‌رو کرده است.

محمد حسینی یکی از کشاورزان آذربایجانی است که این روزها به دلیل بالا رفتن کرایه کامیون‌ها برای حمل محصول خود دچار مشکل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به خبرنگار ایلنا گفت: کامیون‌داران میزان کرایه حمل خود را نسبت به سال گذشته تا 30 درصد افزایش داده اند که با توجه به شرایط سخت اقتصادی پرداخت آن برای بیشتر کشاورزان ممکن نیست.

به گفته حسینی؛ این هزینه در صورتی که کامیون به داخل مزرعه بیاید و همراه با کمباین حرکت کند تا 100 درصد افزایش می‌یابد.

 وی اظهار کرد: کامیون‌داران افزایش قیمت لاستیک و گرانی تعمیر و قطعات را دلیل افزایش هزینه حمل عنوان می‌کنند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که در سال جاری دولت بخشی از کرایه حمل را پرداخت می‌کند چرا از آن امکان استفاده نمی‌کنید، گفت: در صورتی بخش از کرایه حمل پرداخت می‌شود که گندم را به سیلوهای طرف قرارداد دولت تحویل دهیم، در حالی که در بیشتر روستاها سیلو وجود ندارد و کشاورزان گندم خود را به مراکز تعاون روستایی تحویل می‌دهند.

وی ادامه داد: مراکز تعاون روستایی مبلغی به عنوان کرایه به گندمکاران نمی‌دهند و تمام کرایه برای حمل به این مراکز بر عهده کشاورزان است.

این کشاورز تاکید کرد: هرساله در زمان افزایش برداشت گندم، کامیون‌دارن کرایه‌های حمل را افزایش می‌دهند و این موضوع مشکل تکراری هر ساله ما شده است. تنها تفاوت امسال با سال های گذشته میزان افزایش بالای کرایه‌ها بوده که خارج از توان کشاورزان است.

در همین راستا علی‌قلی ایمانی، نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا راهکار این مشکل و مقابله با سودجویی برخی کامیون‌داران را یکپارچه سازی کرایه های حمل توسط کارگروه خرید تضمینی مستقر در استان‌ها می‌داند، کارگروهی که لازم است این بار با حضور نمایندگانی از سازمان تعزیرات و دستگاه‌های نظارتی دیگر تشکیل شود.

وی گفت: در برخی استان‌ها این کارگروه با حضور نمایندگان کامیون‌داران، سازمان تعزیرات حکومتی و برخی دیگر از دستگاه‌های نظارتی و مرتبط تشکیل شده و قیمت مصوبی را برای کرایه حمل کامیون‌داران تعیین کرده است.

ایمانی ادامه داد: کامیون‌داران در این استان‌ها موظف هستند بر اساس نرخ مصوب از کشاورزان کرایه حمل دریافت کنند و اگر مبلغ بیشتری از آن‌ها طلب کنند، تخلف محسوب می شود.

به گفته ایمانی؛‌ کشاورزان دراین استان ها می‌توانند هر نوع تخلف کامیون‌داران را به شماره 124 بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن وتجارت و یا سازمان تعزیرات گزارش دهند.

وی با تاکید بر اینکه لازم است کارگروه خرید تضمینی مستقر در هر استان نسبت به یکپارچه سازی کرایه‌های حمل اقدام کنند، افزود: تنها راهکار مقابله با سودجویی برخی از کامیون‌دارن یکپارچه سازی کرایه‌های حمل در هر استان است تا کشاورزان تکلیف خود را با کرایه‌ها بدانند و محلی نیز برای گزارش تخلف‌های احتمالی داشته باشد.

به گزارش ایلنا؛ بر اساس سیاست‌های حمایتی دولت از گندمکاران در سالجاری، کشاورزان برای حمل گندم به سیلوهای طرف قرار داد دولت به ازای هر تن محصول، مبلغی به عنوان هزینه حمل دریافت می کنند. اما این کمک هزینه شامل کشاورزانی که محصول خود را تحویل مراکز تعاون روستایی می‌دهند نمی‌شود و هزینه حمل به طور کامل بر عهده کشاورزان است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تعزیرات کشاورزان گندم استان ها برداشت گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۹۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت فروشگاه زنجیره‌ای متخلف در ارومیه

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از محکومیت میلیاردی متصدی فروشگاه زنجیره‌ای برای عرضه خارج از شبکه گوشت منجمد خبر داد و   پرونده فروشگاه زنجیره‌ای متخلف برای عرضه خارج از شبکه ۱۳۰ کیلوگرم گوشت منجمد به ارزش ۳۶۷ میلیون ریال در شعبه بدوی دادگاه تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

حسین نجف زاده افزود: شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز اعلام و متهم را به پرداخت سه میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر میزان تخلف محکوم کرد.

وی گفت: بازرسان اتاق اصناف شهرستان ارومیه گزارش تخلف را در بازرسی از یک فروشگاه زنجیره‌ای کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

نجف زاده ضمن اعلام آمادگی تعزیرات حکومتی استان جهت دریافت و رسیدگی فوری به شکایات وگزارشات مردمی از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی و صنفی، قاچاق کالا و ارز و بهداشت و دارو و درمان موضوع را از طریق سامانه اینترنتی www.tazirat۱۳۵.ir و یا تلفن ۳۳۴۶۶۸۰۳-۰۴۴ به تعزیرات حکومتی استان گزارش نمایند

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • محکومیت فروشگاه زنجیره‌ای متخلف در ارومیه