Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه تلویزیونی «صبحی دیگر» با اجرای «نیما کرمی» به مدت 9 سال است که هر روز صبح روی آنتن شبکه آموزش سیما می رود.به گزارش بلاغ،برنامه زنده «صبحی دیگر» حدود ۹ سال پیش و زمانی که «رضا پورحسین» مدیریت وقت شبکه آموزش سیما را برعهده داشت، در این شبکه راه اندازی شد و هنوز هم به روی آنتن می رود.

**از انتهای الوند با شما همراهیم!

مخاطبان این برنامه تلویزیونی هر روز ساعت ۹:۳۰ منتظر هستند تا «صبحی دیگر» را که در قالب جنگ صبحگاهی با حضور کارشناسان در حوزه های علمی، ادبی، فرهنگی و دینی سعی در بالا بردن آگاهی مخاطبین دارد، را ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب اینجاست که «صبحی دیگر» از استودیوهای واقع در جام جم به روی آنتن نمی رود و یک آدرس معروف دارد! انتهای خیابان الوند! آدرسی آشنا برای کودکان دهه شصتی که باید نقاشی هایشان را به آنجا می فرستادند. یعنی میدان آرژانتین، انتهای خیابان الوند، شبکه دو سیما.

این برنامه از یکی از استودیوهای شبکه دو سیما روانه آنتن می شود. رنگ غالب دکور برنامه قرمز و زرد است که در پس زمینه سفید جانمایی شده اند. صندلی ها و مبل های برنامه هم بیشتر زرد انتخاب می شوند و شاید همین موضوع این نوید را به مخاطبان خود می دهد که شاهد برنامه ای با ریتم تند خواهند بود که البته دکور برنامه بناست به زودی تغییر کند.

**تیتراژی با صدای هنرمند فقید «بهنام صفوی»

یکی از نکات قابل توجه برنامه تیتراژ ابتدایی آن است که سالهاست پخش می شد و دیگر شناسنامه برنامه صبحی دیگر به حساب می آمد. ترانه ای با صدای «بهنام صفوی» که نام آن «احساس عجیب» است. متن این ترانه نوعی راز و نیاز با خدواند به زبان ساده است که در بخش هایی از آن آمده است: خدایا قلب من پیش تو گیره، کنار تو همه چی بی نظیره.
می تونم غصه رو از هم بپاشم، می تونم عاشق خورشید باشم، کنار تو همه چی خوب میشه، می تونم عاشقت باشم همیشه، دلم قرصه به خورشید و به ماهت، دلم قرصه به گرمای نگاهت...

اما حالا برنامه شکل و شمایل متفاوتی پیدا کرده. دکور تغییر کرده و تیتراژ ابتدایی با صدای مهدی یغمایی و تیتراژ انتهایی با صدای فریدون آسرایی به روی آنتن می رود.

**«نیما کرمی» مجری برای همه فصول

شاید حدود ۴۵ نفر، از عوامل تولید این مجموعه برنامه هستند که از روز نخست، همراه با یکدیگر برنامه را به روی آنتن فرستاده‌اند. یکی از آنها که اجرای برنامه را بر عهده دارد، «نیما کرمی» است که همان طور که اشاره شد، از روز اول با این برنامه همراه بوده است و در این مسیر با فراز و نشیب های بسیاری روبرو شده است.

طی این سالها «علی نیکزاد» نیز نیما کرمی را در اجرای برنامه همراهی می کرد که زوج تکمیل و حرفه ای به حساب می آمدند اما از اواخر سال گذشته به دلیل تغییر شرایط شغلی، نیکزاد از برنامه جدا شد و جای خود را به جوان دیگری به نام سهیل محزون داد. این مجری جوان که پیش از این بازیگری را هم تجربه کرده، در بخش های مختلف نیما کرمی را همراهی می کند اما هنوز نتوانسته جای نیکزاد را پر کند.

**هفته ای با مهمانان متنوع

برنامه صبحی دیگر ویژگی های خاصی دارد که از جمله آنها می توان به حضور کارشناسان مختلفی اشاره کرد که موضوعات مختلف را به زبان ساده برای مخاطبانشان بازگو می کنند.

آنها از هر دری برای بینندگان حرف دارند و علاقه مندان می توانند با توجه به نیاز خود همه موضوعات مورد نظر خود را در «صبحی دیگر» بیابند.

یکی از کارشناسان این برنامه که مخاطبان بسیاری حرفهایش را دنبال می کنند؛ پرفسور کردوانی است که تخصصش در جغرافیا، طبیعت و حفاظت از محیط زیست است و با راهکارهای ساده زندگی را برای دیگران دلنشین و آسان می کند. 

گل و گیاه، اخلاق در خانواده، روانشناسی، روانشناسی کودک، اعتیاد، حقوق و... از جمله مسائلی است که این برنامه در طول هفته به آنها می پردازد.

**راز اجرای یک برنامه ۹ ساله

 اما یکی از نقاط قوت این برنامه ۹ ساله، اجرای نیما کرمی است. او درباره فاکتورهای اجرای یک برنامه صبحگاهی و تصور غلط برخی از مجریان جوان توضیح داد: باید دید مجریان جوان کجا و توسط چه کسانی آموزش دیده اند. از کجا آمده اند و آیا فردی بوده که به آنها بگوید اصل و فرع کدام است؟ من یک بار در برنامه «دورهمی» درباره آموزش در سازمان صحبت کردم که گویا این دوستان از من ناراحت شدند. بله من می دانم که دوستان آموزش می بینند، اما آموزش در حین خدمت می بینند! البته من با این نوع آموزش مشکلی ندارم، اما منظور من آموزش قبل از خدمت است. باید دید برخی از این مجریان جوان از کجا آمده اند و چه کسانی به آنها آموزش داده اند و توسط چه کسی جذب شده اند و سوالاتی از این دست. ضمن اینکه مجری جوان و تازه ورود استعدادی دارد که باید درست هدایت شود که گاهی اوقات این اتفاق نمی افتد.

 

وی ادامه داد: من فکر می‌کنم که همان قدر که یک سریال خوب می‌تواند تاثیرگذاری بسیار بالایی داشته باشد، برنامه ما هم در همان ۲ ساعتی که پخش می‌شود، تاثیر خود را بگذارد. به نظرم نوع برنامه‌سازی در ایران باید درست شود. ما می‌توانیم در شکل‌های جدید برنامه‌های خود را ارائه دهیم که برای مخاطب نیز دلنشین‌تر باشد. شیوه ارائه خیلی مهم است. این اتفاق را زمانی می‌توانید درک کنید که مخاطبانی فقط «صبحی دیگر» را تماشا می‌کنند و این برد ماست و گل زده‌ایم. همکاران ما در رسانه باید الگوبرداری کنند و مدل برنامه‌های خوب را ببینند.

وی گفت: در پایان هم باید بگویم که یک برنامه وقتی موفق است که واقعیت خود را نشان دهد و بیننده با آن همذات پنداری کند. من همیشه همین کار را می‌کنم و همین باعث نزدیکی مخاطب می‌شود. بسته‌بندی زیبا نیز از جمله نکات دیگر است که باعث جذب مخاطب می شود. ضمن اینکه تهیه‌کننده نباید انحصارطلب باشد و از همه مواردی که به موفقیت برنامه‌اش کمک می‌کند، استفاده کند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۹۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود اسکویی درگذشت + سوابق

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، شادروان مسعود اسکویی، گوینده و مجری کارشناس پیشکسوت شبکه رادیویی ورزش که چندی پیش به دلیل شکستگی ناحیه لگن و پا در بیمارستان بستری بود، دارفانی را وداع گفت.

بیشتر بخوانید: مرتضی شفیعی درگذشت + سوابق

دوستداران ورزش از نسل قدیم گزارش‌های مسعود اسکویی پیشکسوت رسانه های ورزشی را در برنامه ورزش از نگاه دو تلویزیون از جمله فوتبال به یاد دارند. وی از سال 60 به بعد به رادیو رفت و مسابقات ورزشی را گزارش می‌کرد. اسکویی قدیمی ترین مجری کارشناس و گوینده ورزشی صدا و سیما بود که دوره تهیه‌کنندگی برنامه‌های تلویزیونی را در تلویزیون آلمان گذراند و یک سال در شهرهای زونه گورگ و ماینس با تلویزیون همکاری کرد.

یکی از شاخصه‌های او در اجرا، ارائه گزارش مسابقات ورزشی بدون داشتن نگاه جانبدارانه بود. او همیشه در مصاحبه‌هایش با اهالی رسانه به ریشه اش در ایران و عشق به کارش تأکید می‌کرد و همین عشق به مردم باعث شد با اینکه حال مساعدی نداشت اما سال تحویل پشت میکروفن رادیو نشست تا شنوندگان رادیو ورزش بخش‌هایی از برنامه سال تحویل را با اجرای او بشنوند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229102 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • سری جدید برنامه «هفت» از امشب در قاب تلویزیون
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • گام بزرگ مدعی لیگ برتر فوتسال با حفظ ستاره
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!
  • مسعود اسکویی درگذشت + سوابق
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود