Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار خودرو با فضای پولی و مالی کشور در ارتباط است و از نوسانات تأثیر می‌پذیرد. ولی متأسفانه به دلیل این‌که خودرو در کشور ما مانند طلا و مسکن و سایر ارزهای خارجی، یک کالای سرمایه‌ای محسوب می‌شود همواره دستخوش تلاطمات است. از طرفی به علت علاقه‌ای که مردم ایران به خودرو و بازار خودرو دارند، تمرکز خبری و اطلاعاتی روی خودرو بسیار زیاد است و این نوسانات را پیچیده‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی اتوخسروانی، علی خسروانی، مدیر مجموعه معتبر اتوخسروانی - یکی از  بزرگ‌ترین مجموعه‌های معتبر و رسمی فروش انواع برندها و خودروهای وارداتی در ایران - و کارشناس باسابقه این حوزه، راهکارهای متفاوتی را ارائه داده است.

بازار خودرو قوانین خاص خودش را دارد. به‌طورکلی یک قاعده کلی و بسیار ساده در اقتصاد هست به نام عرضه و تقاضا. شما می‌توانید با این اصل ساده، هر بازاری را تحلیل کنید. هنگامی‌که به هر دلیلی عرضه کم شود، طبیعتاً نسبت عرضه و تقاضا به هم می‌خورد و بازار خودرو هم درگیر این موضوع شده است و با ممنوعیت واردات روبه‌رو شده است.

در بازار فعلی اگر ثبات قیمت دلار هم داشته باشیم، عملاً خریدار واقعی در بازار خودرو نخواهیم داشت که سبب می‌شود افراد با نیت سرمایه‌گذاری برای خرید خودرو مراجعه کنند. این تمایل افراد جامعه برای خرید خودرو جهت سرمایه‌گذاری و حفظ ارزش اموال خود، بازار خودرو را ملتهب‌تر خواهد کرد. طرح فروش فوری خودرو و طرح فروش اقساطی می‌تواند بر این التهاب تأثیرگذار باشد.

باید شرایطی ایجاد شود که افرادی که در این چند ماه اخیر خودروهایی باهدف سرمایه‌گذاری خریداری کرده‌اند، شروع به فروش محصولات خریداری‌ شده کنند تا به تعدیل قیمت خودرو کمک کند.

به نظر من تعیین قیمت خودرو در حاشیه بازار، اتفاق درست و خوبی بود که به شکل نادرستی اجرا شد. تعیین قیمت حاشیه بازار در سراسر دنیا انجام می‌شود. این‌که با قیمت‌گذاری دستوری و سفارشی، بتوان بازار را کنترل کرد، منسوخ‌ شده است. زیرا باعث ایجاد رانت، تمرکز و تجمیع ثروت در جای نامناسب و… خواهد شد و عملاً این قیمت‌گذاری دستوری، سبب ضربه و لطمه به مصرف‌کننده نهایی می‌شود.

درباره تعیین قیمت حاشیه بازار باید گفت که این موضوع در حال حاضر امکان‌پذیر نیست، زیرا در بازار خودرو انحصار وجود دارد. هم‌زمان با اجرای این سیاست باید واردات با تعرفه ۵ درصد آزاد شود تا مدل‌های مختلف خودرو موجود باشند و خریداران حق انتخاب داشته باشند. در این صورت است که می‌توانیم اجازه دهیم قیمت خودرو را از طریق حاشیه بازار تعیین کنیم.

اگر به بازار نگاهی بیندازید متوجه می‌شوید، همه ناراضی‌اند و در حال حاضر این بازار هیچ برنده‌ای نخواهد داشت به‌جز تعداد خیلی معدودی از افراد که از رانت‌های ایجاد شده استفاده می‌کنند و یا راه‌های نادرستی مانند خرید کارت ملی برای ثبت‌نام بیشتر خودرو را پیش می‌گیرند. انواع و اقسام طرح‌های فروش اقساطی خودرو اجرا می‌شود ولی التهاب موجود، شیرینی خرید خودرو را به کام خریداران تلخ می‌کند.

در این میان ما از مردم می‌خواهیم خریدهای خود را از مبادی رسمی و مجوز دار انجام دهند و به طرح‌های فروش پرزرق‌وبرق شک کنند. برخی از این التهاب سوءاستفاده می‌کنند و سبب از بین رفتن سرمایه‌های مردم می‌شوند. با خرید از مجموعه‌های مجوز دار و رسمی، خرید مطمئن و حس خوبی در خرید خود داشته باشند و از اتفاقات ناخوشایند احتمالی در آینده جلوگیری کنند.

بدون امید هیچ مسئله‌ای حل نمی‌شود و تحمل دوران‌های سخت، سخت‌تر می‌شود. به نظر من این مسئله قطعاً حل خواهد شد. عقبه تجربی ما به ما این نوید را می‌دهد که این مسائل نیز حل خواهد شد.

امید داریم با حضور افراد متخصص و کارشناسان باسابقه بازار خودرو در حوزه تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها، از ظرفیت موجود در بازار کشور و استعدادهای فوق‌العاده ایرانی، برای رشد و بالندگی صنعت خودرو کشور استفاده کرد و روزی را شاهد باشیم که همه ایرانیان خودروی باکیفیت داخلی، هم‌تراز با کلاس‌های جهانی سوار شوند.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتوخسروانی فروش فوری خودرو فروش اقساطی خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۲۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان خودرو دست نگه دارند

به گزارش تابناک، در طول هفته گذشته، قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با یک کاهش ۴ میلیون تومانی به قیمت ۳۴۶ میلیون تومان فروخته می‌شود و همچنین پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز با یک کاهش ۱ میلیون تومانی به قیمت ۳۲۲ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در این بین، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ به اندازه ۵ میلیون تومان کاهش یافت و به قیمت ۶۷۰ میلیون تومان فروخته می‌شود. همچنین، پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ نیز با کاهش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۴۰ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رسند.

پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۸ میلیون تومانی، ۷۲۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار ۵ میلیون تومان افزایش یافت و ۸۴۵ میلیون تومان شد. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

تارا اتوماتیک V ۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به قیمت ۹۹۰ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V ۱ مدل ۱۴۰۳ در حدود ۱۵ میلیون تومان ارزان شده و ۸۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، در حدود ۳۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲، اما ۲۰ میلیون تومان گران شده و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۵ میلیون تومانی در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار ۴۵۵ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم ۴۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF ۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۸۳۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند