Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ فریدون فعالی در دیدار شهردار کرمان با بیان این‌که یکی از چهار محور توسعه‌ی استان، گردشگری است، اظهار کرد: «هرگونه سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری استان کرمان سبب رونق اقتصادی در این منطقه می‌شود».

وی با تقدیر از ابتکار شهرداری کرمان در برگزاری جشنواره‌ی تابستانی ۲۰ تا ۲۰، یادآور شد: «پیشنهاد تشکیل دبیرخانه‌ی دائمی این جشنواره ارائه شود تا بتوان با برنامه‌ریزی مناسب در فصول مختلف سال بسته‌های سفر برای گردشگران داخلی و خارجی تعریف کرد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با بیان این‌که در بسته‌های سفر باید دستگاه‌های مرتبط یک برنامه‌ی ترغیبی و تشویقی آماده کنند، افزود: «این مشوق‌ها می‌تواند در قالب تخفیف در اقامت، خرید، بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری و غیره باشد».

فعالی در ادامه با اشاره به پروژه‌های مشترک مرمتی میراث فرهنگی و شهرداری کرمان گفت: «این پروژه‌ها سبب تمرکز منابع و رونق آثار تاریخی و فرهنگی می‌شود و باید دفاتر فنی میراث فرهنگی و شهرداری در ارتباط و تعامل بیشتر به منظور تسریع در روند اجرایی امور باشند».

وی با تاکید براین‌که باید به حریم و حرمت سازمانی یکدیگر احترام گذاشت، افزود: «میراث فرهنگی خط قرمزهایی دارد که باید در اجرای هر پروژه‌ی شهری لحاظ شود و همه باید خود را موظف به اجرای این سیاست‌ها و برنامه‌ها بدانیم».

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با بیان این‌که باید پیش از آغاز هر پروژه‌ی بزرگ سرمایه‌گذاری شرح خدمات آن مشخص و در کارگروه‌های تخصصی ارائه و مصوبات لازم با رعایت اصول و ضوابط سازمانی اخذ شود، بیان کرد: «در غیر این صورت شاهد اجرای پروژه‌هایی خواهیم بود که برای همه مسئله‌ساز خواهد شد».

فعالی با اشاره به این‌که میراث فرهنگی به دنبال ایجاد مانع در روند اجرای پروژه‌های شهری نیست، گفت: «تلاش می‌شود با حفظ موازین میراث فرهنگی، در فرایند کار این پروژه‌ها تسهیل و تسریع شود».

وی با استقبال از تصمیم شهردار کرمان برای تشکیل شهرداری بافت تاریخی، خاطرنشان کرد: «وجود شهردار بافت تاریخی می‌تواند در حل و فصل بسیاری از مشکلات موجود در این بافت، اثرگذار باشد و میراث فرهنگی نیز آماده‌ی هرگونه همکاری در این زمینه است».

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنایع دستی و گردشگری استان کرمان صنعت گردشگران داخلی و خارجی گردشگری استان مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی گفت: با حضور مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی و کارشناسان ستادی معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکارسا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محققان هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان و جمعی از صاحب‌نظران، کارشناسان، پژوهشگران، محققان و علاقه‌مندان سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان روز چهارشنبه 5 فروردین‌ماه 1403 برگزار شد.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای این سمینار بین‌المللی، ارائه به یک طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بوده است.

سروش هاشمی گفت: پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی و دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین بودند.

او افزود: در این سمینار، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ارائه کاربرد فنّاوری‌های نوین در مرمت سازه‌ای بناهای تاریخی موضوع سخنرانی‌های میهمانان بین‌المللی در ایران همایش بود.

سروش هاشمی افزود: برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، موسسه بین‌المللی ایسکارسا بوده است.

او افزود: بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات بسیار مهمی بود که در این سمینار مطرح گردید.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899545

دیگر خبرها

  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است