Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@04:00:28 GMT

گازوییل زیستی صنعت کشاورزی را توسعه می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۸۳۸۲۸

گازوییل زیستی صنعت کشاورزی را توسعه می‌دهد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری درباره ضرورت توسعه تولید گازوییل زیستی در کشور، بیان کرد: اگر بتوانیم صنعت تولید گازوییل زیستی را در کشور توسعه دهیم، صنایع کشاورزی و تبدیلی نیز توسعه خواهد یافت که این موضوع نقش بسزایی در رونق اقتصادی کشور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تولید بیواتانول در مقیاس وسیع، یکی از مهم ترین و موثرترین عوامل برای افزایش اکتان بنزین مصرفی و کاهش آلاینده‌های هوای کشور است.

به گفته قانعی، تولید بیودیزل ارزش افزوده ضایعات را افزایش می دهد و کشور را از نظر تامین خوراک دام و طیور خودکفا خواهد کرد. همچنین اشتغالزایی قشر تحصیل کرده در کشور را افزایش می دهد.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همچنین تصریح کرد: اجرای برنامه جایگزینی اتانول زیستی و توسعه واحدهای تولید آن، تولید 35درصد کنجاله دامی مورد نیاز کشور و استفاده وسیع از ضایعات غلات کشور را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام/

169 / 156 گازوییل زیستی صنعت کشاورزی کاهش آلاینده اکتان بنزین تولید بیواتانول رونق اقتصادی زیست‌فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنعت کشاورزی کاهش آلاینده اکتان بنزین تولید بیواتانول رونق اقتصادی زیست فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۳۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک ذخایر دریایی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صدری‌نسب، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در آیین افتتاحیه بانک ذخایر دریایی ایران بر ضرورت توجه به دخایر ژنتیکی و زیستی کشور به عنوان سرمایه ملی و همچنین عامل تاثیر گذار در امنیت غذایی و اقتصادی کشور تاکید کرد.

وی عنوان کرد: چرخه تولید و توسعه اقتصادی بر اساس علوم و فناوری‌های نوین در همه حوزه است. در این میان حوزه زیست فناوری با تاثیرات پر شتاب در همه زمینه زندگی از اهمیت زیادی در همه کشور‌ها برخوردار است. در این میان حوزه آبزیان در ایران به ویژه در اکوسیستم خلیج فارس که تنوع خوبی دارد، نیازمند حفاطت و توجه است.

 صدری نسب توضیحات جامع و مفیدی در زمینه  اقیانوس شناسی فیزیکی خلیج فارس، و بررسی اثرات جریان‌های دریایی و ویژگی‌های فیزیکی خلیج فارس بر حضور و تجمع شیلات و آبزیان در مناطق مختلف این خلیج در زمستان و تابستان، راه‌حل‌های کاربردی‌ای را در راستای برنامه‌ریزی هوشمند و هدفمند برای بهره‌برداری بهینه از ذخایر دریایی و منابع طبیعی خلیج فارس ارائه کرد.

همچنین دکتر ناصر فرخی معاون بین الملل مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم نیز در این افتتاحیه به پتانسیل بالای خلق ثروت از محصولات دانش بنیان بر پایه منابع زیستی دریایی اشاره کرد و با توجه به آغاز بهره برداری کشور‌های حاشیه خلیج فارس از زیستگاه‌های مشترک با ایران، اهتمام سریعتر به ذخیره سازی نمونه‌های زیستی و بهره برداری از منابع ارزشمند این حوزه را ضروری اعلام کرد.

وی ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی بانک ذخایر دریایی در مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، ابراز امیدواری کرد با مشارکت همه دستگاه‌ها حفاطت از ذخایر دریایی سرعت بیشتری بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی