Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین نمایشگاه گروهی آثار اعضای انجمن مجسمه‌سازان ایران با عنوان چهارسوی خیال در گالری‌های خانه هنرمندان ایران افتتاح شد. ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، در این نمایشگاه 182 اثر از 160 هنرمند به نمایش گذاشته شده است و بنا بر سنت همیشگى چهارسوى خیال، آثار مذکور به انتخاب هنرمندان و بدون داورى به این نمایشگاه راه یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا خاقانی هنرمند مجسمه‌ساز درباره چهارسوى خیال گفت: این نمایشگاه آثار اعضای انجمن مجسمه‌سازان است. بر اساس فراخوانی که از سوى انجمن اعلام شد، اعضا میتوانستند حداکثر 3 اثر از کارهاى اخیر خود را به نمایش بگذارند. ویژگى چهارسوى خیال از ابتدا تا امروز این است که انتخاب آثار به عهده خود هنرمندان بوده است. در واقع موضوع آثار این نمایشگاه "آزاد" بوده و هنرمند این امکان را دارد که ایده و فضاهای شخصی خاص خود را به نمایش بگذارد. این موضوع باعث شده نگاه  خوب و حرفه ای  از فضای مجسمه‌سازی ایران را در نمایشگاه شاهد باشیم و در مجموع،  برآیند خوبی از آثار مجسمه‌سازان کشورمان در مخاطبانمان ایجاد کنیم.

وی گفت: آثار این دوره از نمایشگاه نسبت به سال‌های گذشته کیفیت بهتری دارند و نمایشگاه مراحل پختگی خود را طی می‌کند و به مرور به اعتبار و ارزش آن افزوده می‌شود، امیدوارم در سال‌های آتی پیشرفت بیشتری داشته باشیم و کارهای بهتری را ببینیم. همچنین باید اشاره کنم که فراهم کردن این نمایشگاه کار سنگینی بود و  هیات مدیره انجمن مجسمه‌سازان زحمات زیادی برای برگزاری آن کشیدند.

وی با اشاره به حضور آثارش در این نمایشگاه افزود: با سه اثر بدون عنوان در نمایشگاه حضور دارم. معتقدم با انتخاب عنوان براى اثر هنرى مواجه مخاطب با اثر را محدود به عنوان کرده و امکان برداشت آزادانه را سلب میکنیم. آثارى که در چهارسوى خیال  ارائه داده‌ام کارهایى مفهومی هستند به همین جهت ترجیح دادم خط فکری خاصی به مخاطب ندهم تا  برداشت خود را از اثر داشته باشد.

هومن سلیمی، دیگر هنرمندمجمسه‌ساز و عضو هیات مدیره انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران نیز افزود:‌ از ده سال پیش در انجمن مجسمه‌سازان نمایشگاه‌هایی را برپا کردیم که در آن کارها داوری می‌شد و برخی آثار انتخاب نمی‌شدند. سپس تصمیم گرفتیم نمایشگاه «چهارسوی خیال» را به گونه  متفاوتی  برگزار کنیم و در نمایشگاه داوری نداشته باشیم.

وی ادامه داد: نخستین نمایشگاه چهارسوی خیال سال 88 در موزه امام علی(ع) برگزار شد و  هم اکنون ششمین دوره آن با حضور اساتید و هنرمندان از کیفیت بالاتری برخوردار است.

ششمین نمایشگاه "چهارسوی خیال" تا 4 مرداد در گالری‌های خانه هنرمندان ایران دایر است. 

پناهندگان میانمار سوژه برپایی یک نمایشگاه عکس شدندمعرفی نستعلیق به عنوان خط رسمی کشور در مجلس بررسی می‌شودفراخوان مسابقه ملی عکس خوشه منتشر شد

 

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط مجسمه سازی خانه هنرمندان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجسمه سازی خانه هنرمندان مجسمه سازی خانه هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌ریزی برای تحقق رشد تولید در آموزش، تئاتر، موسیقی و هنر‌های تجسمی در کشور با حمایت از هنرمندان خبر داد و گفت: امسال نهضت پلاتوسازی در دستور کار قرار دارد تا در تمام شهر‌ها و استان‌ها بتوانیم پلاتو‌های قدیمی را احیا و پلاتو‌های جدیدی دایر کنیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص عدالت فرهنگی و نگاه به استان‌ها در اقدام‌های عملیاتی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب شعار امسال (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: در انتهای سال قبل، وزارت فرهنگ مبالغی را برای انجمن‌های هنری در استان‌ها تخصیص داد که ارسال شده و امید است به تولید آثار در استان‌ها منتهی شود.

وی افزود: استان‌ها و انجمن‌های مختلف اعداد و ارقام متفاوتی از این بودجه دارند؛ نسبت به این که در استانی تولیدات تئاتری که داشته بیشتر یا کمتر بوده مبالغ تا حدودی کم یا زیاد شده است.

محدودیت‌های منابع برطرف می‌شود

سالاری گفت: امسال امیدواریم منابعی که سال گذشته محدود بود مقداری افزایش پیدا کند و اتفاق بهتری بیفتد، اما همه منابع به استان‌ها تخصیص می‌یابد و انجمن‌های استانی از آن بهره‌مند می‌شوند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: امسال، از آنجایی که از سوی رهبر معظم انقلاب، سال جهش تولید و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف نام‌گذاری شده، تلاش کردیم در تمام بخش‌های ادارات‌کل زیر مجموعه معاونت هنری از جمله آموزش که عمدتا آموزشگاه‌ها در ذیل مردم تعریف می‌شوند و مردم و هنرمندان هستند که آن‌ها را اداره می‌کنند، صدور مجوز‌ها و دریافت امکانات مالی از بانک‌ها را تسهیل کنیم، البته باید کمک کنیم فرآیند‌های جذب و تولید آثار هنری بهتر شود.

المپیاد آموزش هنر به صورت المپیکی و تیمی برگزار می‌شود

سالاری گفت: المپیاد آموزش هنر مهمترین اتفاق حوزه آموزش است، که به صورت المپیکی و تیمی امسال برگزار می‌شود، این رویداد در سراسر کشور برگزار می‌شود؛ تیم‌ها در سه بخش با هم رقابت می‌کنند و نهایتا تیم یا همان آموزشگاه قهرمان معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: این رویداد کمک می‌کند این آموزشگاه‌ها فعال‌تر شوند و تولیدات بهتر و تیم‌ها و گروه‌های هنری خوبی شکل بگیرد و تصورمان این است که المپیاد این کار را خواهد کرد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: طرح المپیاد آموزش هنر آماده و کار‌های آن انجام شده و امسال عملیاتی می‌شود.

سالاری گفت: در حوزه تئاتر تلاش کردیم با جذب بودجه‌های تولیدی با حمایت وزیر و بخش‌های بودجه‌ای مجموعه، بتوانیم آثار خوبی را از هنرمندان برجسته تئاتر به تولید برسانیم، زیرا برخی از این هنرمندان اکنون به دلیل این‌که منابع مالی ندارند از میدان کنار رفته‌اند. اگر این منابع تامین شود به عرصه برگشته و کار‌های خوبی تولید می‌کنند.

وی افزود: حوزه موسیقی هم مانند تئاتر است، با هماهنگی خوبی که با بنیاد رودکی انجام شده، قرار است یک سری آثار فاخر را با هزینه و کمک بنیاد رودکی عملیاتی کنیم که بتوانیم تولید این آثار را بالا ببریم.

سفارش آثار تجسمی با تامین اعتبارات لازم

سالاری اظهار داشت: در حوزه تجسمی هم به دلیل این‌که تشکل‌ها و انجمن‌های تجسمی تکثر دارند، تلاش می‌کنیم هم تولید آثار و هم سفارش خرید برای آثار را با تامین اعتبارات انجام دهیم.

معاون وزیر فرهنگ: نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

خرید آثار هنرمندان برای موزه

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر اتفاق خوبی در حوزه بودجه و تامین اعتبارات بیفتد، امسال می‌توانیم شاهد باشیم که یک سری آثار هنرمندان برای موزه‌ها خریداری و یک سری از این آثار نیز برای موضوعات خاص تولید شود و از جمله، حضور در جشنواره‌های خارج از کشور را بیشتر کنیم که هنرمندان دیده شوند.

وی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که هنرمندان دارند این است که هزینه سفر بالاست و از این طرف، هنرمندان اگر کمک مجموعه‌های دولتی و نهاد‌های مختلف حکومتی نباشد، نمی‌توانند آثار خود را در خارج از کشور عرضه کنند، باید این اتفاق را تسهیل کنیم.

دیگر خبرها

  • «نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نمایش و نقد فیلم‌تئاتر «شهر آفتاب مهتاب» در سینماتک خانه هنرمندان
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • نمایش فیلم تئاتری از عباس جوانمرد در خانه هنرمندان ایران
  • «آرامش در سکوت» هنرمند ناشنوا برپا می‌شود
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد
  • نشست «ارمغان سعدی» برگزار شد