Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، سیدمحمد حسینی امشب در دوره آموزشی و تشکیلاتی حیات طیبه دانشجویان دانشگاه آزاد کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان اظهار کرد: انسان باید به مرحله‌ای برسد که از هیچ قدرتی جز خدا نترسد، اگر مردم ما ترس به خود راه می‌دادند، انقلاب اسلامی هرگز به موفقیت نمی‌رسید.

وی با بیان اینکه تشکل‌های سیاسی فرمایشات ائمه اطهار(ع) را مد نظر قرار دهند و به این معارف والا متصل شوند افزود: جوانان بیانیه گام دوم انقلاب را چندین بار مطالعه کنند چراکه هر جمله آن  معانی گسترده‌ای را در بر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر ارشاد دولت دهم با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری از سال 91 و در سفر خراسان شمالی بحث سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی را مطرح کردند تصریح کرد: از زمانی که غرب با ایران ارتباط برقرار کرده، تلاش می‌کند که سبک زندگی خود را به ایرانیان تحمیل کنند.

وی با بیان اینکه استعمار برای تحمیل سبک زندگی خود زبان خود را به کشورهای مستعمره تحمیل کرده است ادامه داد: تغییر رسم‌الخط‌ها نیز باعث ایجاد انقطاع نسل امروز با میراث گذشته می‌شود و افراد امروز درکی نسبت به داشته‌های خود ندارند.

حسینی با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم در برابر سبک زندگی غربی مقابله کنیم خاطرنشان کرد: از سال 91 سبک زندگی به طور جدی در کشور مطرح شده است که البته این مهم سطح گسترده‌ای دارد.

وی با بیان اینکه رفتارهای فردی، سیاسی، اجتماعی و حتی رسانه‌ای در سبک زندگی می‌گنجد گفت: در سبک زندگی  ایرانی اسلامی  هدف زندگی انسان را رستگاری می‌دانیم و تنها به دنبال پاسخگویی به غرایض انسانی نیستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم با بیان اینکه با اقتصاد و صنعت جنبه‌های مادی تأمین می‌شود اظهار کرد: اما در اسلام این مسأله کافی نیست و بعد معنوی زندگی را نیز باید در نظر گرفت.

غرب نمی‌تواند نیازهای جامعه‌ای چون ایران را پاسخ دهد

وی با بیان اینکه در حوزه تمدن نمی‌توانیم جوامع غربی را الگو قرار دهیم افزود: این جوامع از نظر مادی بسیار پیشرفت کردند اما در حوزه معنوی با مشکلات بسیاری مواجه هستند.

حسینی با اشاره به اینکه ایران اسلامی تاریخ چندین هزار ساله دارد و نیازی ندارد غرب به آن راه نشان دهد تصریح کرد: غرب مادیات را دنبال می‌کند و نمی‌تواند نیازهای جامعه‌ای چون ایران را پاسخ بدهد.

وی با بیان اینکه اگر شهوت و خشونت را از سینمای غرب بگیریم چیزی برای آن نمی‌ماند ادامه داد: اما ما راه و رسم خود را داریم، انقلاب اسلامی نوع حکومتی جدیدی را ارائه داده است اگرچه هنوز به طور کامل محقق نشده است اما در مسیر هستیم.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه غرب مواردی چون ترقی و توسعه را مطرح کردند خاطرنشان کرد: آخرین نظریه غرب جهانی شدن است؛ آنها جهان را دهکده‌ای می‌دانند که باید یکی شود اما غرب باید الگو و سرمشق آن باشد!

وی با بیان اینکه غرب به دنبال تحمیل ارزش‌های آمریکا به جهان است گفت: البته اروپایی‌ها نیز برای ترویج فرهنگ آمریکا  نیز محدودیت‌هایی را در نظر گرفتند و مراقبت‌هایی انجام می‌دهند.

حسینی با اشاره به اینکه اوایل دولت یازدهم اعضای دولت به محضر مقام معظم رهبری رسیدند و حضرت آقا فرمودند که در حوزه آفندی و پدافندی فرهنگ ضعیف هستیم اظهار کرد: ما نباید بسترهای مختلف را رها کنیم و در اختیار دشمن قرار دهیم زیرا با این اتفاق ارزش‌های آمریکایی را با ما تحمیل کنند.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها حساب شده برای ترویج فرهنگ خود اقدام کردند و هنوز هم این کار را ادامه می‌دهند افزود: ما نیز تلاش کردیم و انقلاب کردیم تا رویه مسائل فرهنگی را تغییر دهیم.

باید شبکه‌های اجتماعی داخلی و بومی را تولید کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم تصریح کرد: سند 2030 با فرهنگ ما سازگاری نداشت اما عده‌ای کورکورانه بدون تجزیه و تحلیل به دنبال اجرای آن بودند که مقام معظم رهبری در مقابل آن ایستادند.

وی با بیان اینکه امروز فضای مجازی به بستری برای دشمن با هدف شبهه‌افکنی تبدیل شده است ادامه داد: منافقین و سلطنت‌طلبان در حال دنبال کردن منافع خود هستند که اگر جامعه به ویژه جوانان تاریخ معاصر را مطالعه نکنند ممکن است دچار تشکیک شوند.

حسینی با اشاره به اینکه باید شبکه‌های اجتماعی داخلی و بومی را تولید کرد خاطرنشان کرد: باید نسبت به این فضای مجازی جامعه را واکسینه کرد.

وی با گریزی به لزوم استفاده از ظرفیت فیلم و سیما گفت: فیلم «به وقت شام» به خوبی داعش را به تصویر کشید، سریال «گاندو» نیز به خوبی مسائل را مطرح کرد و به خاطر نشان دادن واقعیت‌ها با اعتراض عده‌ای خاص مواجه شده است.

کارهای خوبی در حوزه فرهنگی تولید نمی‌شود

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه متأسفانه امروز کارهای خوبی در حوزه فرهنگی تولید نمی‌شود و بسیاری از برنامه‌ها به دلیل عدم حمایت به مرحله اجرا نمی‌رسند گفت: به مسائل فرهنگی به خوبی توجه نمی‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه کارگزار نظام اسلامی باید رفتار اسلامی داشته باشد تصریح کرد: نمی‌شود مدیران حقوق نجومی بگیرند و به کارمندان بگویند با حقوق کم بسازند و سختی را تحمل کنند.

حسینی با بیان اینکه مدیران باید در سختی مردم با آنان شریک باشند ادامه داد: یک استاندار و وزیر نمی‌تواند بگوید هیچ کاری ندارم بلکه باید ورود کند و حمایت لازم را به عمل آورد.

وی با اشاره به اینکه شورای شهر تهران نام افرادی را بر معابر گذاشتند که با اسلام و نظام زاویه داشتند خاطرنشان کرد: بی بی سی برای این نامگذاری جشن گرفته بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم ادامه داد: اینجا می‌گویند که به زور نمی‌خواهند مردم را به بهشت ببرند اما دشمنان با زور به دنبال به جهنم بردن جامعه ما هستند.

وی در ادامه با اشاره به حوزه نشر کتاب نیز اظهار کرد: مسؤولان فرهنگی باید طبق ضوابط و قوانین اجازه انتشار کتاب را دهند، نباید اجازه داد که در استنفورد کتاب تولید و در داخل منتشر و توزیع شود.

وی  در پرسش و پاسخ دانشجویی با بیان اینکه از سال 1384 وقتی نیروهای انقلابی در دولت قرار گرفتند و خدمات ارزنده‌ای شد تردیدی نداریم خاطرنشان کرد: هم در دولت نهم و دهم اقدامات ارزنده‌ای شد که نمونه بارز آن مسکن مهر است و معاون وزیر راه و شهرسازی به ارزشمند بودن آن و تبدیل شدن به الگویی در جهان اشاره کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم با اشاره به اینکه خدمات گسترده‌ای انجام شده و هر کس به کشور خدمت کند باید از آن تقدیر کرد گفت: در دولت نهم و دهم همه نیروهای انقلاب پای کار آمدند و اتفاقات بزرگی رخ داد اگرچه ممکن است ایراداتی نیز وجود داشته باشد.

هر کس از مسیر انقلاب زاویه بگیرد کنار گذاشته می‌شود

وی با بیان اینکه معیار ما رهبری و ولایت است اظهار کرد: اگر امروز نقدی بر احمدی‌نژاد وارد شده به این دلیل است که معیارهایی که خودش به آن اعتقاد داشت، کنار گذاشت و ما در این موارد با فردی تعارف نداریم.

حسینی با بیان اینکه هرکس در مسیر انقلاب حرکت کند با او همراه خواهیم بود و اگر فاصله بگیرد ما نیز زاویه پیدا می‌کنیم افزود: ما مانند اصلاح‌طلبان نیستیم که وقتی طرف را با پنج تا تیر زده است به دنبال توجیه باشد و با مخالفان و دشمنان نظام مرزبندی نکند.

وی با بیان اینکه ما هیچ نگرانی از آمریکا و اروپا نداریم ادامه داد: اگر داخل با قدرت بایستیم و مدیران به خوبی رفتار کنند، با مشکل مواجه نمی‌شویم و خودمان می‌توانیم مشکلات را برطرف کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم با اشاره  به اینکه در انقلاب ثابت کردیم «ما می‌توانیم» خاطرنشان کرد: امسال از انتخابات مجلس شورای اسلامی تغییرات در کشور آغاز می‌شود چراکه تحولات از مجلس آغاز می‌شود.

وی گفت: نباید نماینده با یک آپارتمان از استیضاح انصراف دهد یا از آموزش و پرورش بیاید وزارت نفت و همواره در خدمت دولت باشد!

حاضر به مناظره هستم

حسینی در ارتباط با سریال «گاندو» نیز گفت: این سریال می‌توانست از لحاظ ظاهری با کیفیت‌تر باشد اما محتوای آن مطلوب بود، هرچه درباره جیسیون رضاییان گفته شد، صحیح است اما برخی از مطالب گفته نشد.

وی با اشاره به اینکه در سلبریتی‌سازی دستگاه‌هایی چون صدا و سیما نیز مقصر هستند تصریح کرد: در قاب جادویی به برخی‌ها آنچنان بها داده شده که نمی‌توان دیگر جلوی آنها را گرفت.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: حاضر هستیم با مسؤولان وقت به مناظره بنشینیم و درباره عملکرد خود و مدیران فعلی به بحث و گفت‌وگو بپردازیم.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۹۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام برومند رازیانی در دیدار با دبیر ستاد صبر کردستان اظهار کرد: صلح و سازش امری ارزشمند وخداپسندانه است که باید در جامعه رواج یابد.

وی افزود: اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان با داشتن ظرفیت تشکل‌های مردمی می‌تواند در راستای ترویج فرهنگ صلح قدم بردارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان فعالیت ۲۰۰ کانون فرهنگی تبلیغی در سطح استان، وجود ۸۰۰ مداح اهل تسنن و تشیع، وجود بیش از ۸۰۰ هیات مذهبی در استان و وجود موسسات و خانه‌های قرآنی و فعالان عرصه قرآنی استان را ظرفیتی برای ترویج فرهنگ صلح و سازش در استان برشمرد.

وی اذعان کرد: با امضای تفاهمنامه این اداره‌کل با ستاد صبر استان می‌توان در راستای تقویت صلح و سازش در جامعه تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام رازیانی اضافه کرد: باید گذشت و بخشایش در میان مردم جامعه تبدیل به یک فرهنگ شود.

کد خبر 6092632

دیگر خبرها

  • دولت دنبال رفع دغدغه‌های معلمان است + فیلم
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • معلمان معماران و آینده‌سازان جامعه هستند
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • سرلشکر سلامی: سپاه و بسیج همواره مدافع حقوق کارگران خواهند بود
  • سردار سلامی: سپاه و بسیج همواره مدافع حقوق کارگران خواهند بود
  • سپاه و بسیج همواره مدافع حقوق کارگران خواهند بود
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود