Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان با اشاره به اینکه باید برنامه‌ریزی دقیق‌ و بهتری برای کاهش تلفات جاده‌ای در استان داشته باشیم گفت: اقدمات ما در این راستا باید قابل لمس و موثر باشد و آمار و ارقام نشان دهنده این است که ما هیچ کاری انجام نداده‌ایم. ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۴ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدجواد فدایی عصر امروز در ‏ستاد راهبری برنامه جامع کاهش تصادفات استان با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا میزان تصادفات و آمار تلفات جاده‌ای در استان را تا حد امکان کاهش دهیم اظهار داشت: کاهش تعداد تلفات جاده‌ای نشان‌دهنده این است که اقدامات ما موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا زمانی که آمار تصادفات ما کاهش نداشته باشد اقدامات ما موثر نبوده است گفت: در سال 96 تعداد تلفات برون شهری استان کرمان 854 نفر بوده است و در سال 97 این تلفات به 835  نفر رسید که این آمار و ارقام نشان دهنده این است که ما هیچ کاری انجام نداده‌ایم.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه باید این تصادفات دسته‌بندی شده و علت هرکدام جداگانه مشخص شود افزود: هنوز خیلی از کارها را می‌توان با استفاده از تجربه استان‌ها‌ و کشورهای دیگر انجام داد.

وی با اشاره به اهمیت انجام کارهای کارشناسی در در این حوزه گفت: برنامه جامع کاهش تصادفات به‌گونه‌ای عمل شود که قابل لمس باشد و شاهد کاهش تصادفات در سطح استان شویم.

فدایی با بیان اینکه خواب‌آلودگی، سبقت غیرمجاز، سرعت زیاد و موانعی موجود در مسیرها را از عوامل مهم تصادفات در سطح استان کرمان است افزود: باید علل تصادفات محورهای استان کرمان در سال گذشته تحلیل و برشی شده تا بتوانیم برنامه‌ریزی دقیق‌تر و بهتری در راستای کاهش تلفات تصادفات جاده‌ای در استان داشته باشیم.

تردد ایمن در جاده‌های استان کرمان در انتظار تامین اعتبار است134 سامانه کنترل سرعت در جاده‌های استان کرمان نصب شدتجهیز جاده‌های جنوب کرمان به دوربین‌های کنترل سرعت الزامی است

حمید شمس‌الدینی مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه یکی از دلایل افزایش تلفات تصادفات جاده‌ای در استان کرمان افغانی‌کش‌ها هستند اظهار داشت: خوشبختانه اخیرا دولت لایحه‌ای برای خودروهای حامل اتباع افغانی غیرمجاز، بعنوان «قاچاق انسان» به مجلس ارایه کرده است که امیدواریم هرچه زودتر این لایحه مصوب و تبدیل به قانون شود تا بتوانیم با این موارد به صورت جدی برخورد کنیم.

فتحعلی حمزه جواران فرماندار بافت هم در این جلسه با اشاره به اینکه در سال 97 مسیر خروجی بافت به سمت کرمان کاهش تصادفات را داشتیم و عملکرد ما مطلوب بوده است گفت: در مسیر ارزوئیه کمتر به این موضوع توجه شده است.

فرماندار بافت با بیان اینکه وضعیت جاده خبر به هیچ وجه مناسب نیست افزود: باید برای این مسئله چاره‌اندیشی شود.

انتهای پیام/ن

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۰۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد

 تیمور باقری اظهار داشت:  در تقویم سالیانه کشور هفتم اردیبهشت‌ماه از سوی شورای فرهنگ عمومی به عنوان روز ملی ایمنی حمل و نقل نامگذاری گردید تا یادآور اهمیت موضوع و توجه به آمار سوانح  و اقدامات صورت گرفته برای ارتقای ایمنی  باشد.

وی گفت:سرعت غیرمجاز، منشا بیشتر تخلفات رانندگی است و فرهنگ‌سازی به عنوان مهم‌ترین عامل برای پیشگیری از سوانح رانندگی باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون حمل و نقل اداره کل  راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان  برنامه های مختلفی در مرکز استان و ادارات شهرستانی برای این هفته در نظر گرفته شده است که  از آن جمله می توان به اجرای طرح آموزش ایمنی به  کاربران جاده‌ای  ، توزیع کلاه ایمنی به موتور سیکلت سواران،  طرح کنترل و نظارت محسوس و نامحسوس بر نحوه فعالیت ناوگان عمومی حمل و نقل جاده‌ای در محورهای مواصلاتی تحت پوشش ، حضور در مدارس حاشیه راه‌های استان جهت ارائه آموزه‌های ترافیکی، نصب بنر حاوی پیام های ایمنی در مراکز تجمع رانندگان و مجتمع های خدماتی-رفاهی و ارسال پیام کوتاه بمنظور جلب توجه عمومی نسبت به مخاطرات سوانح رانندگی نام برد.

باقری  ، هدف از اجرای این برنامه ها را ایجاد حساسیت  در بین  عموم مردم جهت افزایش ایمنی تردد‌های جاده‌ای و تلاش برای کاهش تصادفات رانندگی، عنوان کرد و گفت: خوشبختانه  در ایام اجرای طرح نوروزی میزان تصادفات در این استان به میزان قابل توجهی کاهش داشت  که امیدواریم با تعامل همه دستگاه‌ها  و مردم تا پایان سال جاری، روند کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ادامه یابد و شاهد سفرهای ایمن و بدون حادثه برای هموطنان عزیزمان باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • بارش ۲ برابری در کرمان و سیلابی شدن شرق استان بدون تلفات
  • سیلاب در شرق استان کرمان، بدون تلفات
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • کاهش ۱۴درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • ◄ پیدا کنید خروجی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها را !
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران