Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@22:07:04 GMT

تبلیغات عجیب و غریب در انتخابات شورایاری ها

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۹۳۱۰۴

تبلیغات عجیب و غریب در انتخابات شورایاری ها

ساعت 24-پنجمین دوره انتخابات شورایاری محله های تهران قرار است به زودی برگزار شود. با پایان یافتن زمان ثبت نام نامزدها، شهردار تهران از ثبت نام 12هزار و 300 داوطلب خبر داد و از مردم برای حضور و نقش آفرینی در این رویداد که 4مرداد برگزار می شود، دعوت کرد.

قرار است تا 25تیرماه بررسی صلاحیت داوطلبان به اتمام برسد و از 28تیرماه هم به مدت یک هفته تبلیغات نامزدها صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس ادعای یک سایت خبری، صلاحیت 99درصد افراد ثبت نام کننده تأیید خواهد شد و بر این اساس رکورد نامزدی در این انتخابات شکسته خواهدشد.

آن گونه که حمید تحایی دبیر ستاد هیئت اجرایی انتخابات شورایاری ها اعلام کرده، 54درصد ثبت نام کنندگان بین 22 تا 40سال دارند و بیش از 24درصد نیز بانوانی هستند که در این رقابت نام نویسی کرده اند.

شیوه های عجیب تبلیغاتی

  در حاشیه بولوار نواب، وقتی خبرنگار وارد یک قهوه خانه می شود، حمید توضیح می دهد که بچه های محل مهمان اکبر هستند که نامزد انتخابات شورایاری ها شده است. اکبر نگهبان یک مجموعه دولتی است و شب ها در یک باشگاه بدنسازی مربیگری می کند و به گفته خودش به رأی هم باشگاهی هایش امید دارد.

جوان دیگری به نام محمدجواد درباره انگیزه خود برای کاندیداتوری در انتخابات می گوید که حاج کمال رئیس هیئت شان از او خواهش کرده ثبت نام کند. او گفته که هیئت شان 900سینه زن دارد و با این رأی حتماً لیست مدنظر آنان برنده انتخابات خواهدشد.

با این حال محمدجواد درباره شورایاری هیچ تصویری ندارد و هدفش ریاست حاج کمال در شورایاری محله است. فرد دیگری که سعید نام دارد مدعی است که دوره پیش رأی اول را آورده و این دوره قصد دارد رکورد تهران را بشکند. او می گوید تاکنون 30میلیون تومان خرج کرده و در یک همایش قصد دارد به چهار هزار نفر شام بدهد و هشت ستاد اصلی و فرعی در محله شکل خواهد داد. سعید در عین حال تأکید می کند که هیچ مزیتی در شورایاری وجود ندارد و فقط به عشق خدمت به مردم وارد انتخابات شده است!

او برای خود کانال تلگرامی، صفحه اینستاگرام، مشاور تبلیغاتی، شعار و اسم ائتلافی دارد. در شرق تهران هم مسعود از معلمان یک موسسه مردم نهاد است که به خانواده های آسیب دیده از اعتیاد خدمات ارائه می کند. او درباره گروه های فعال در صحنه انتخابات مدعی است: یکی بازاری های بسیار ثروتمند که رای اتوبوسی دارد اما به خاطر اختلاف منافع لیست مشترک ندارد، یکی هیئت‌های مذهبی که آن‌ها هم لیست مشترکی ندارند و سومی بساز بفروش‌ها که به دنبال ارتباط با شهرداری و تخفیف در بافت فرسوده هستند و در نهایت فعالان اجتماعی که ما هستیم‌.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۳۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟

به گزارش جام جم آنلاین، محسن اسلامی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • دلیل عجیب و غریب تعطیلی یک تالار در خرم‌آباد
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند!
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • فرصت یک هفته‌ای تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس
  • ۶ هزار نفر به برگزاری انتخابات مرحله دوم کمک می کنند