Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@02:26:05 GMT

رسیدن به چه مقامی را از امام هشتم بخواهیم؟

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۹۴۳۵۱

رسیدن به چه مقامی را از امام هشتم بخواهیم؟

به گزارش جهان نيوز، بی تردید مردی که ایران را از خشکسالی نجات داده است، می‌تواند گره‌های بزرگی را برای مردم این سرزمین باز کند. کما اینکه این کار را پیش از این هم انجام داده و مردم ایران خود را مدیون این امام رئوف می‌دانند. اما مانع این رحمت بزرگ الهی حکومت ظالمی بود که از کمترین فرصت‌ها بیشترین استفاده را برای نابودی اسلام، به کار می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امام رضا (ع) در زمان خشکسالی پس از 3 روز روزه گرفتن نماز خوانده، طلب باران کردند، ناگهان آسمان پر از ابر شد و باران همه جا را فرا گرفت. مامون پس از بارش باران در قصر خود حضرت را فرا خواند و از ایشان خواست که به مردم اعلام کند بارش باران اتفاقی بوده و کار ایشان نیست. امام رضا (ع) در جواب مامون فرمودند، ما بندگانی عابد و از نسل پیامبر اسلام (ص) هستیم، خدا به ما عنایت کرده است و استجابت دعا و نزول باران برای ما کار عجیبی نیست. در این لحظه غلام مامون به امام رضا (ع) گستاخی و اهانت کرد. حضرت نیز به شیری که تصویر آن روی پرده بود اذن کرد که غلام را دریاب. در این لحظه شیر از داخل پرده بیرون می‌آید، او را می‌خورد و دوباره به پرده باز می‌گردد.

رحمت واسعه خداوند به ایرانیان، پیش از این باران بزرگ و نجات از خشکسالی اتفاق افتاد؛ زمانی که قسمت ما ایرانی ها، میزبانی از امام رضا (ع) شد، همان جا رحمت الهی درِ خانه همه ما را زد. باید صد هزار مرتبه خدا را شکر کرد که چنین تقدیری را برای ایرانیان رقم زده است. چه کسی است که بتواند منکر این رحمت بزرگ شود. این رحمت فقط به این دنیا خلاصه نمی‌شود؛ در روایتی از خودِ حضرت علی بن موسی الرضا (ع) داریم که هر کس حرم مطهر ایشان را زیارت کند، در روزِ قیامت امام رضا (ع) به دیدار فرد می‌آید.   شیخ طوسی از حضرت رضا (ع) نقل کرده است که آن حضرت فرمودند: «در خراسان بقعه‌ای است و زمانی خواهد آمد که آن بقعه همواره محل رفت و آمد و مطاف فرشتگان می‌شود تا روز قیامت که در صور دمیده می‌شود و قیامت فرا می‌رسد.»
پرسیدند:‌ای پسر رسول خدا! این بقعه کدام بقعه است؟ فرمودند: «این بقعه در سرزمین طوس است، به خدا سوگند! آن زمین باغی از باغ‌های بهشت است. هر که مرا دراین بقعه زیارت کند مانند کسی است که رسول خدا را زیارت کرده است و برای او پاداش هزار حج مقبول و هزارعمره مقبول نوشته خواهد شد و من و پدرانم روز قیامت شفاعت کننده او خواهیم بود.» (بحار الانوار، ج 101، ص 367 و 33.)

در روایتی دیگر بزنطی می‌گوید: نامه حضرت رضا (ع) را خواندم، در آن نامه چنین آمده بود: «به شیعیان من بگو زیارت من به اندازه هزار حج پاداش دارد.» بزنطی می‌گوید از امام جواد (ع) از روی تعجب پرسیدم: به اندازه هزار حج؟ آن حضرت فرمود: «آری: به خدا سوگند کسی که مرا را زیارت کند در حالی که حق مرا می‌شناسد، به اندازه هزار، هزار حج (یک میلیون حج) پاداش دارد» (من لایحضره الفقیه، ج 2، ص 349؛ تهذیب، ج 6، ص 85، بحارالانوار، ج 101، ص 33)

بر طبق روایتی دیگر امام موسی بن جعفر (ع) فرمودند: «کسی که قبر فرزندم علی (ع) را زیارت کند، پاداش او هفتاد هزار حج نیکو و مقبول خواهد بود.» مازنی می‌گوید: از سر تعجب پرسیدم: هفتاد حج؟ فرمود: «هفتاد هزار حج.» عرض کردم: زیارت او به اندازه هفتاد هزار حج پاداش دارد؟ فرمود: آری! بسیاری از حج هاپذیرفته نمی‌شوند. هر کس فرزندم علی را زیارت کند و یک شب نزد ایشان بماند، به کسی می‌ماند که خدا را در عرش زیارت کرده است.» (کافی، ج 4، ص 585؛ تهذیب، ج 6، ص 85؛ بحارالانوار، ج 101، ص 43)   در برخی از این روایات هفتاد حج و در برخی هزارحج و عمره و در برخی یک میلیون و در برخی هفتاد هزار حج وعمره پاداش زیارت امام رضا (ع) قرار داده شده است.
حجت الاسلام و المسلمین کفیل کارشناس مذهبی و پژوهشگر دینی، در این باره گفت: امام رضا (ع) سال 148 هجری به دنیا آمدند؛ در سال 183 به مقامِ امامت رسیدند و تا سال 203 زندگی کردند. عمر امام رضا (ع) 55 سال بوده است. از این 55 سال عمر شریفشان 20 سالش را امام بودند؛ یعنی در 35 سالگی به مقام امامت رسیدند. امام رضا (ع) در طول عمر شریفشان 52 سال در مدینه و فقط سه سال در ایران بودند. در سال 200 هجری آقا را به ایران کشاندند. جالب‌تر این است که ما هر چه از امام رضا (ع) داریم، برای سه سالی است که ایشان در ایران حضور داشتند. همه مطالب، روایات و نکاتی که از سیره عملی ایشان است، از سه سالی است که در ایران بودند.

وی افزود: هجرت امام رضا (ع) به ایران، ورود ولایت و امامت به ایران بود. حضرت علی بن موسی الرضا (ع) با آمدنشان به ایران تشیع و ولایت را وارد ایران کردند. مدیریت امام رضا (ع) این بود که وقتی آمدند، حضرت احمد بن موسی (ع)، حضرت فاطمه معصومه (س) و امامزادگانهمراه با با خاندان ولایت به ایران آمدند و در سرتاسر ایران پخش شدند. ما اگر سفره نشین سفره اهل بیت (ع) شدیم، مدیون امام رضا (ع) هستیم. ما اگر تشیع داریم و پیوند دینیمان محکم است، با ورود امام رضا (ع) به ایران به دست آمده است. امام رضا (ع) می‌توانستند، در مدینه بمانند و ولایتعهدی را قبول نکنند، اما آمدند تا دین بماند. امام هشتم (ع) برای ریاست نیامدند. اگر ایشان ولایتعهدی را نمی‌پذیرفتند، نقشه مامون این بود که اجازه ندهد، حتی یک شیعه بتواند در ایران نفس بکشد. مامون در ذهن داشت، حتی به شکل ظاهری امام را مختار در انتخاب کند که اگر ایشان نیامدند، همه شیعیان را به قتل می‌رساند.

 این کارشناس مذهبی ادامه داد: حفظ کیان شیعه و حفظ ولایت امیر المومنین (ع) با هجرت امام رضا (ع) محقق شد. همه سفره نشین سفره امام رضا (ع) هستیم. حالا که اینگونه است، بیشتر به حرمشان برویم و یک مقام را دائما از خدا بخواهیم؛ حتی به خود امام هشتم بگوییم، امام رضا (ع) مقام رضا را به ما عنایت فرما که در زندگی راضی باشیم. آدم امام رضایی و اهل بیتی که می‌خواهد در تولد علی بن موسی الرضا (ع) شاد باشد، باید از زندگیش راضی بوده و هیچگاه غصه نخورد. امام صادق (ع) فرمودند، هیچ وقت نگو کاش غیر از این می‌شد؛ همیشه راضی باش و بگو الحمد لله رب العالمین؛ خدا به نور امام رضا (ع) ما را راضی نگه دارد که برای بهتر شدن زندگی قدم برداریم؛ بیشتر به زیارت اهل بیت (ع) به ویژه امام رضا (ع) برویم که ایشان فرمودند، هر کدام از ما با یکدیگر پیمان داریم، اگر می‌خواهیم پیمان را محکم کنیم، به زیارت ایشان برویم. پر ثواب‌ترین زیارت، زیارت قبر امام رضا (ع) است. حرمی در ایران است که باید قدر آن را بدانیم.   منبع:تسنیم کپی متن خبر برچسب ها: امام رضا ولادت مشهد

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: امام رضا ولادت مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۴۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند

آیت‌الله رضا رمضانی- دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) - که به دعوت مسلمانان برزیل برای شرکت در همایش بین‌المللی «اسلام؛ دین گفت‌وگو و زندگی» به این کشور سفر کرده است، در حاشیه این همایش، در جمع علما و مدیران مراکز دینی آمریکای لاتین، با اشاره به جایگاه مکتب اهل‌بیت(ع) اظهار کرد: الحمدالله که خداوند ما را با مکتب اهل‌بیت(ع) آشنا کرد. ما با اتفاق بزرگی مواجه شدیم که اسلام در عرصه اجتماعی و سیاسی حضور پیدا کرد. هیچ کس فکر نمی‌کرد چنین اتفاقی رخ بدهد. با وقوع انقلاب اسلامی در ایران، فرصتی طلایی برای همه ایجاد شده است.

تبلیغات غربی‌ها علیه مکتب اهل‌بیت(ع)

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) افزود: امروز غول رسانه‌ای در اختیار غربی‌ها است، آنها در صدد هستند که پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) را خشونت‌طلب معرفی کنند، حال آن که مکتب اهل‌بیت(ع)، مکتب مهر و مهربانی است. همه حرف‌ها برای این است که پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) در مقابل زور می‌ایستند، به همین جهت این نسبت را به شیعیان می‌دهند.


آیت‌الله رمضانی با اشاره به تلاش‌ها برای تحریف اسلام اظهار کرد: ما امروز با تحریف دیگری از اسلام مواجه هستیم. زمانی دشمنان با بیرون کردن کامل اسلام از عرصه‌های اجتماعی و سیاسی به دنبال تحریف اسلام بودند، اما اکنون غربی‌ها به دنبال معرفی اسلام لیبرال هستند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، وظیفه مهم مبلّغان دینی را معرفی مکتب اهل بیت(ع) دانست و تصریح کرد: اینگونه نیست که سخنان ائمه معصومین(ع) را به راحتی با خواندن چند حدیث بفهمیم. حضرت امیرالمومنین(ع) در روایتی فرمودند: «اَمر (شأن و امامت ما) سخت دشوارتر است؛ و کسی نمی‌تواند (چنان که باید) به آن اقرار کند؛ مگر مَلک مقرّب، یا نبیّ مرسل، یا عبدی که خداوند قلب او را برای ایمان خالص کرده است.»ما می‌خواهیم به دیگران بگوییم که اسلامِ اهل‌بیتی چیست. باید جوانان را با مکتب اهل‌بیت(ع) انس بدهیم.  

رفتار پیروان اهل‌بیت(ع)؛ معرّف مکتب و اهل‌بیت(ع)

وی افزود: امام موسی صدر، جمله‌ای دارد که خیلی زیبا است. او نقل به مضمون می‌گفت که اگر می‌خواهیم امیرالمومنین(ع) را به غیرمسلمانان معرفی کنیم، با خواندن تاریخ یا نقل آیات قرآنی ممکن نیست، چون آنها که قرآن را قبول ندارند. امروزه فقط از این طریق می‌توانیم حضرت امیرالمومنین(ع) را به غیرمسلمانان معرفی کنیم که در رفتارمان، نماینده گفتار و کردار امام علی(ع) باشیم. حضرت امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه فرمودند: «وَ لکِن اَعینونی بِوَرَعٍ وَ اجتِهادٍ وَ عِفَّةٍ وَ سُدادٍ»؛ ولی مرا با پرهیزگاری و تلاش (برای پاک زیستن) و عفت و پیمودن راهِ درست یاری دهید. اگر امام علی(ع) به خوبی معرفی شود، محبوب عالم خواهد شد. اگر امام علی(ع) را درست معرفی کنیم، در دنیا چه اتفاقی می‌افتد؟ دیگر ظلم نخواهد بود، توزیع ثروت به صورت عادلانه صورت می‌گیرد، فقر نخواهد بود و اتفاقات بسیاری رخ می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • زیارت اماکن مقدس عراق در هوای بارانی + فیلم
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد