Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ احمد سعادتمند، مدیرکل دفتر توسعه ورزش های پایه امروز در نشست خبری در مورد دومین دوره المپیاد استعدادهای برتر توضیح داد.

وی با اشاره به اهداف پیش بینی شده برای این دوره المپیاد گفت: در برخی رشته ها سال هاست که مسابقات قهرمانی کشور برگزار نمی شود، به همین دلیل اقدام به برگزاری المپیاد کردیم تا همه استعدادهای برتر دیده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعادتمند با بیان اینکه لیگ جوانان در بسیاری رشته ها برگزار نمی شود، ادامه داد: این یکی دیگر از دلایل ما بود ضمن اینکه توجه به وحدت اقوام هم بی تاثیر نبود.

مدیرکل توسعه ورزش های پایه همچنین گفت. بحث دیگر بحث شور و نشاط است؛ مردم ما به نشاط نیاز دارند که نامه زدیم و برخی از فدراسیون‌ها این برنامه را در تقویم خود جای داده‌اند.

وی با اشاره به پشتوانه سازی تیم‌های ملی، گفت: این افتخار را داریم بعد از المپیک جوانان در آرژانتین ستادی را تشکیل داده و برنامه ریزی کرده‌ایم. جامعه هدف را ۴ سال عقب آوردیم و نیم نگاهی به المپیک ۲۰۲۴ پاریس و ۲۰۲۸ لس آنجلس داریم.

این مقام مسئول با بیان اینکه اطلاعات بازیکنان شرکت کننده در المپیاد استعدادهای برتر به صورت کامل ثبت می شود، خاطرنشان کرد: اطلاعات سجلی، پیکرسنجی و … را داریم. با کمک دوستان در وزارت ورزش اطلاعات روز به روز ثبت می شود و می خواهیم اطلاعات مسابقات استانی هم ثبت شود. بحث مهم ما اقتصاد مقاومتی بود به همین دلیل این پروژه را در همین راستا انجام دادیم. این اتفاق خوبی بود و همه جوانب رعایت شده است.

سعادتمند یادآور شد: بودجه ای که از سال قبل به المپیاد اختصاص یافته در جهت عدالت محوری است. ما سال گذشته چالش هایی داشتیم اما این پروژه ملی به عنوان برنامه عملکردی در سازمان برنامه و بودجه ثبت شد و بودجه برای آن اختصاص یافته است. آیین نامه و نقشه راه موجود و بودجه آن مشخص است.

وی ادامه داد: سال گذشته مسابقات را در ٧٨ رشته برگزار کردیم و بیشتر توجه رشته های المپیکی بود اما به خاطر استقبال فدراسیون ها و درخواست های مطرح شده، امسال رشته های غیرالمپیکی را هم را شرکت داده ایم. بر این اساس امسال مسابقات در ٩٦ رشته برگزار می شود. ما سال گذشته صغر سنی نداشتیم و نهضت استعدادیابی به ورزش کشور کمک زیادی کرده است.

مدیرکل دفتر توسعه ورزش های پایه ادامه داد: بحث دیگر حفظ استعدادهاست. ۲۴۱۴ نفر به عنوان نخبه در ۷۸ رشته ورزشی تحویل فدراسیون ها شده اند. امسال با ۷۶۰ هزار نفر مسابقات برگزار می شود و حدود ۵ هزار و ۲۰۰ نخبه بیرون می آید. فدراسیونی بوده که برای نخبگان پکیج ورزشی داشته و نگه داشت آنها بسیار مهم است.

سعادتمند با تاکید بر اینکه باید اعتماد لازم میان خانواده ها ایجاد شود، خاطرنشان کرد: کمیته بازاریابی را برای المپیاد ورزشی فعال کردیم این طرح به بخش خصوصی سپرده شود. همچنین اپلیکیشنی پیش بینی شده و در گوشی‌ها نصب خواهد شد. شما با این برنامه می‌توانید اطلاعات ورزشکار را ببینید. در پایگاه‌های قهرمانی به عنوان یک مقری که در اختیار بچه هاست همه جوانب را دیده‌ایم. ۴ سال آینده قطعاً بنده نیستم اما برای آینده ورزش کشور تضمینی برای افتخارآفرینی خواهد بود.

در ادامه نشست خبری احمد سعادتمند، وی به پرسش های مطرح از سوی نمایندگان رسانه ها پاسخ داد.

در این بخش سعادتمند گفت: در برنامه داریم که از تیم های خارجی دعوت کنیم تا در کنار برترین های شرکننده در المپیاد، در مسابقات بین المللی دهه فجر شرکت کنند. فعلاً برای اعزام برترین های این بازیکنان به میادین برون مرزی برنامه نداریم اما با این برنامه برای آنها ایجاد انگیزه می کنیم.

مدیرکل دفتر توسعه ورزش های پایه در ادامه گفت: فدراسیون های بودجه ای دارند که توسط کمیته و وزارت در اختیارشان قرار می گیرد. از مجموع این بودجه، ١٠ درصددی طبق تفاهم نامه منعقد شده برای استعدادیابی هزینه می شود.

وی همچنین درمورد بودجه پیش بینی شده برای دومین دوره المپیاد استعدادهای برتر گفت: نسبت به سال گذشته بودجه کمتر شده است. مبلغ پیشنهادی ما مشخص است اما هنوز تصویب نشده است. سعی می کنیم باوجود کاهش بودجه هم مسابقات را به بهترین شکل برگزار کنیم.

سعادتمند در پاسخ به پرسشی مبنی بر موازی کاری وزارت ورزش و آموزش پرورش در برگزاری المپیاد ورزشی گفت: خوشبختانه بعد از سه دهه که میان دو وزاتخانه فاصله بود، از سال گذشته تا به امروز چهار نشست خبری برای همین المپیاد میان مدیران دو نهاد برگزار شد. سال گذشته المپیاد آموزش پرورش تابستان و المپیاد وزارت زمستان برگزار می شود اما امسال المپیاد دو وزارتخانه تابستان است. به همین دلیل نشست داشتیم تا هماهنگی ایجاد شود.

وی ادامه داد: بر اساس نشست های برگزار شده تصمیم گرفتیم رقابت ها در پنج رشته از جمله شطرنج، ژیمناستیک، شنا، بدمینتون و دوومیدانی زیر نظر وزارت آموزش پرورش برگزار شود اما مسئولان فدراسیون این رشته ها نپذیرفتند. به همین دلیل از اموزش پرورش خواستیم رقابت در این رشته ها را هم به ما بدهد، این نوعی تعامل است.

سعادتمند گفت: البته از آنجا که قبلاً آموزش پرورش برای برگزاری رقابت این رشته ها برنامه ریزی کرده بود، امسال هم المپیاد این رشته ها زیر نظر این وزارتخانه برگزار می شود اما از سال آینده بر اساس پروتکلی که نوشته می شود، پیش می رویم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه رقابت سازمان برنامه و بودجه وزارت ورزش و جوانان برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۵۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با با خبرنگار مهر اظهارداشت: بیش از ۱۰ سال است که ناوگان اتوبوسرانی تهران نوسازی نشده و وقفه‌های زیادی در این زمینه داشته‌ایم به طوری که تولید کنندگان داخلی اتوبوس خط تولید خود را تعطیل و یا نیمه تعطیل کردند.

وی افزود: سال پیش ۴۵ درصد بودجه شهرداری و امسال ۵۰ درصد بودجه به این موضوع حمل و نقل عمومی اختصاص یافته و بر اساس برنامه ۴ ساله تا پایان ۱۴۰۴ باید تعداد اتوبوس‌های فعال تهران به ۷۵۰۰ مورد برسد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: سال گذشته قرارداد تولید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که ۲۰۰۰ مورد آن دیزلی و بر اساس استاندارد و معیارهای روز دنیا است. ۵۰۰ مورد آن هم برقی بوده که تا پایان سال تحویل شرکت واحد داده می‌شود.

علیزاده اعلام کرد: ۲۵۰۰ اتوبوس هم از خارج از کشور تهیه می‌شود و در مجموع تعداد اتوبوس‌های جدید تهران به ۵۰۰۰ مورد خواهد رسید.

کد خبر 6089521 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • قهرمان لیگ برتر ایران همزمان فدراسیون و AFC را تهدید کرد
  • قهرمان لیگ برتر و تهدید توامان فدراسیون و AFC!
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت