Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی روز یکشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: در حال حاضر روستاهای همت آباد و گون جوک با سه حلقه چاه به میزان آبدهی ۵۰ لیتر در ثانیه آب رسانی می‌شوند.
رضا موسوی افزود: این میزان آب توزیعی برای پنج هزار و ۴۰۰ نفر ساکنان در این روستاها کافی است اما با توجه به گرمای هوا و وجود ساختمان‌های چند طبقه فشار آب به طبقات سوم به بالا نمی‌رسد که این مشکل آب و فاضلاب روستایی نیست و به دلیل ساخت و سازهای بی رویه و نامناسب در این منطقه ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار مرکزی مشهد نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: دو روستای مذکور در نزدیکی مشهد واقع شده اند که با وساطت بخشداری مرکزی مشکل آنان مورد بررسی قرار گرفت.

ابوطالب سرابیان افزود: ساکنان این دو روستا برای رسیدگی به مشکلاتشان به مسجد منتقل شدند و گفت و گو برای حل مشکل آنان ادامه دارد.

هم اکنون از جمعیت یک میلیون و ۷۳۰ هزار نفری روستاهای خراسان رضوی، یک میلیون و ۵۹۳ هزار نفر در دو هزار و ۴۸۶ روستا زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی این استان هستند.

۲۳۱ روستا از این تعداد با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت و ۹۱ هزار مشترک زیر پوشش مدیریت امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان مشهد است که ۶۸ روستا از این تعداد در حاشیه شهر مشهد قرار دارد.

۳۰۲۷/‏۷۵۰۵/‏۱۹۲۲

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد

رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، گفت: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

غلامرضا چهلگردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با وجود چهارهزار جوان دارای مجوز فعالیت از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تکمیل ساختمان فرهنگسرای شهرستان سامان ضروری و نیازمند اعتبار لازم است.

وی با اشاره به لزوم اختصاص اعتبار برای تکمیل ساختمان اداره ثبت احوال شهرستان سامان، گفت: ساخت ساختمان اداری ثبت احوال حدود پنج سال پیش شروع شده و سه سال است که کاملا تعطیل شده است، همچنین تکمیل ساختمان بخشداری زاینده رود، احداث بیمارستان محلی شهرستان سامان و ساماندهی مسیل اصلی شهر سامان و ایمن‌سازی آن نیازمند تخصیص اعتبار مناسب است‌.

رئیس شورای شهرستان سامان ادامه داد: جاده سامان به تیران به عنوان یکی از محورهای اصلی ورودی استان و تکمیل جاده سامان به قراقوش با توجه شرایط خاص این جاده، باید در اولویت کاری قرار داده شود.

چهلگردی با اشاره به لزوم اجرای شبکه فاضلاب روستایی حاشیه زاینده‌رود، افزود: ورود فاضلاب به این رودخانه می‌تواند تهدیدی برای سلامت عمومی مصرف‌کنندگان آب از این حوزه باشد و اجرای شبکه فاضلاب این روستاها باید هرچه سریع‌تر صورت بگیرد.

کد خبر 749212

دیگر خبرها

  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • جاری شدن آب فاضلاب و دردسر‌های آن برای ساکنان محله نوکان کرمانشاه + فیلم
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان