Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با تشریح برنامه‌های فرهنگی و تابستانه این سازمان در مورد مساله استعفایش و حواشی باغ کتاب توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سعید اوحدی صبح امروز در نشست خبری که به منظور تشریح برنامه‌های تابستانه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار شد با بیان این‌که این سازمان از ظرفیت و امکانات زیرساختی و فیزیکی خوبی برخوردار است، با اشاره به داشتن ۳۸ فرهنگسرا، ۱۵۰ خانه فرهنگ، ۳۰ سالن سینما و پردیس سینمایی و باغ موزه‌ها گفت: بعد از ۲۲ بهمن‌ماه رهبر انقلاب بیانیه‌ای در قالب گام دوم انقلاب صادر کرد که در واقع استراتژیک ۴۰ ساله دوم انقلاب تدوین شد که در این بیانیه به موضوعاتی همچون علم و پژوهش، اخلاق و دین مداری، عدالت‌محوری، سبک زندگی و غیره اشاره شد و از آن زمان سعی کردیم با استفاده از زیرساخت‌ها و امکانات موجود در راستای تحقق برنامه‌های گام دوم انقلاب تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که سعی کردیم از ظرفیت مشارکت‌های مردمی استفاده کنیم، اظهار کرد: برهمین اساس در سال ۱۳۹۸ مرکز مشارکت‌ها را در خانه‌های فرهنگ راه‌اندازی کردیم که در این راستا می‌بایست خانه‌های فرهنگ در راستای تحقق برنامه‌های فرهنگی مشارکت مردم را جلب می‌کردند و برهمین اساس ۲۸ خانه فرهنگ و مرکز مشارکت جدید احداث شد و شیوه‌نامه یکسانی را برای آنها تدوین و ابلاغ کردیم.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان این‌که مراکز مشارکت می‌بایست در راستای استعدادیابی فعالیت کند، گفت: هر مرکز مشارکت می‌بایست هر ماه چهار ایده فرهنگی و هنری را از مردم محلات کسب کرده و اجرایی کند.

اوحدی با بیان این‌که با کمک شبکه یک برنامه‌ای تحت عنوان مهارت و فراغت با رویکرد استعدادیابی تهیه شده است، تصریح کرد: در این برنامه مهارت‌های خانواده‌ها احصاء شده و آن را به مردم معرفی می‌کنیم و بعد از آن با مشارکت سازمان برنامه‌های نمایشگاهی منظم در سطح شهر تهران برای معرفی مهارت‌های هر خانواده برگزار خواهیم کرد.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان این‌که ۱۰۲ مرکز آموزشی با ۱۵۰۰ دوره آموزش و با به کارگیری حدود ۵۰۰۰ مربی در ایام تابستان به دانشجویان آموزش می‌دهند، گفت: فراغت از تحصیل فرصتی را فراهم می‌آورد تا دانش‌آموزان تحت آموزش و مهارت‌های دیگر قرار گیرند که خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به سامانه سینا فرزندانشان را در کلاس‌های مختلف ثبت نام کنند و «سینا» بزرگترین شبکه آموزش غیررسمی کشور خواهد بود.

وی با بیان این‌که عدالت‌محوری را در برنامه‌های آموزشی مدنظر قرار داده و اولویت برنامه‌های ما برای مناطق کم برخوردار است، ادامه داد: در حوزه هنر و موسیقی برنامه‌های خوبی را در تابستان امسال خواهیم داشت و با خوانندگان بزرگی در حال رایزنی هستیم تا برای مردم شهرمان اجرا داشته باشند که از بردن نام آنها تا نهایی نشدن جلسات معذور هستم، اما تنها تاکنون با "محمد معتمدی" به توافق رسیدیم که در فضای پردیس تئاتر تهران به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

اوحدی با بیان این‌که برای اولین‌بار در پردیس تئاتر تهران، مدرسه تئاتر راه‌اندازی کردیم به گونه‌ای که سه گروه سنی کودک، نوجوان و خردسال می‌توانند در رشته‌های مختلف بازیگری، کارگردانی و گریم و غیره به کسب آموزش بپردازند، اظهار کرد: در حوزه ادبیات و کتاب نیز اتوبوس کتاب‌گرد "هد هد" فعالیت سیار خود را ادامه خواهد داد و چهارمین دوره جام مسابقات کتابخوانی نیز اجرایی خواهد شد.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان این‌که چندی پیش با مجمع خیرین مدرسه‌ساز جلسه داشتیم و با مرکز آموزشی قلم‌چی به توافق رسیدیم که با کمک یکدیگر چهارمین کتابخانه را برای روشندلان ایجاد کنیم، گفت: ۳۰۰۰ عنوان کتاب با خط بریل و ۵۰۰۰ جلد کتاب صوتی نیز برای روشندلان در نظر گرفته شده است که این افراد طی تماس با شهرداری می‌توانند عنوان کتابشان را بیان کرده و در هر جای تهران که هستند به صورت رایگان کتاب را دریافت کنند.

وی با بیان این‌که چهارشنبه هفته جاری هفتمین جشنواره سینمایی شهر در پردیس ملت برگزار می‌شود، گفت: سال گذشته به دلیل مشکلات مالی نتوانستیم جشنواره فیلم شهر را برگزار کنیم، اما امسال دبیرخانه این جشنواره در دی‌ماه سال گذشته تشکیل و استقبال خوبی از این جشنواره شد و ۴۲۰۰ اثر در ۹ حوزه فیلم بلند، فیلم کوتاه، مستند، پویانمایی و غیره به دبیرخانه ارسال شد و امسال با تدبیر جدیدی، سینما را به محلات برده و ضمن آموزش به افراد علاقه‌مند از آنها خواستیم که با رویکرد محلات نسبت به ساخت فیلم‌های کوتاه اقدام کنند که این مهم محقق شده است.

اوحدی با بیان این‌که در کنار جشنواره فیلم شهر نمایشگاه آثار ۵۰ هنرمند در حوزه‌های مختلف تجسمی، عکس و غیره به نمایش گذاشته خواهد شد، ادامه داد: امسال به دلیل استقبالی که از این جشنواره شد شعار این جشنواره را «شهر سالم – شهروند مسئول» انتخاب کردیم که از ۱۱۴ کشور آثار مختلفی به دبیرخانه ارسال شده است.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان این‌که همایش بزرگ دختران در بوستان ولایت برگزار شد، اظهار کرد: اولین کانون فرهنگی تخصصی ویژه دختران راه‌اندازی شد و درخواستی از سوی انجمن اسلامی دانش آموزان داشتیم تا کانون فرهنگی پسران نیز ثبت شود که این مهم در هفته آینده رخ خواهد داد.

وی با بیان این‌که امشب به مناسبت تولد امام رضا (ع) کیک ۱.۵ کیلومتری در دریاچه چیتگر برش داده می‌شود، گفت: این کیک تماما توسط خیرین تهیه شده است.

اوحدی با بیان این‌که ستاد برنامه‌های تابستانه تشکیل شده و ۳۰۰۰ اجرا در قالب ۳۰ عنوان برنامه خواهیم داشت، افزود: شعار برنامه‌های تابستانی، روی خط زندگی خواهد بود که تا هشتم شهریورماه و در آستانه ماه محرم این برنامه‌ها ادامه خواهد داشت.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران همچنین از اجرای برنامه «دختر بابا» در برخی مدارس خبر داد و گفت: در راستای ارتباط هرچه بیشتر فرزندان با خانواده قرار است دختران در اردوی یکروزه‌ای به همراه پدرانشان شرکت کنند.

وی از افزایش تعداد صندلی‌های سینما تا ۸۰۰ صندلی خبر داد و گفت: تعداد سالن‌های پردیس ملت نیز اضافه خواهد شد.

اوحدی با بیان این‌که در دهه ولایت ویژه برنامه‌های شادی برای مردم تهران خواهیم داشت، گفت: یک برنامه تحت عنوان «شش و هفت» در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در همه مناطق شهرداری برگزار می‌شود که هدف این برنامه شادسازی مردم است.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران همچنین از راه‌اندازی موزه اعتیاد در باغ موزه دفاع مقدس خبر داد وی گفت: همچنین طی هماهنگی‌هایی که با رییس کتابخانه ملی داشتیم مقرر شد که اولین موزه دستگاه‌های چاپ در کشور ساخته شود که هفته آینده جلسه‌ای برگزار خواهد شد و در مورد نحوه‌ انتقال دستگاه‌های چاپ به جمع‌بندی می‌رسیم.

واکنش به حواشی باغ کتاب

اوحدی همچنین در مورد اتفاقی که چند روز پیش در باغ کتاب و در پردیس سینمایی آن رخ داد و چراغ‌ها بر روی مردم خاموش شد، اظهار کرد: ما در مورد باغ کتاب قانون‌مند عمل کرده و معتقدیم نباید این موضوع خانوادگی اینقدر رسانه‌ای می‌شد.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان این‌که باغ کتاب ۵۰ هزار مترمربع است که در ۳۰۰۰ متر آن ۹ سالن سینما ساخته شده و در ۴۷ هزار متر باقی‌مانده مجموعه‌های مختلف کتاب و علمی در حال بهره‌برداری هستند، گفت: ساعت کار مجموعه براساس قوانین کشور اعلام شده و حتی برخی انتقاداتی به مجموعه باغ کتاب داشتن که چرا تفاوت ساعت فعالیت بین مجموعه سینمایی آن و مابقی مجموعه است، چرا که ما ساعت کار مابقی‌ مجموعه‌ها را ۱۰ شب تا ۱۲ شب اعلام کرده بودیم اما عملا سینماها ساعت دو بامداد تعطیل می‌شدند که این مساله مورد انتقاد مابقی بهره‌برداران قرار گرفته و مدیرعامل باغ کتاب همان‌طور که باید پاسخگوی ۹ سالن سینما باشد باید پاسخگوی مابقی بهره‌برداران نیز باشد، لذا هیات مدیره باغ کتاب تصمیم گرفت و آن را مکتوب هم اعلام کرد که این موضوع را در تعامل حل کرده و نیازی نبود که یک مساله خانوادگی اینگونه رسانه‌ای شود و حتی نامه زدند که ما حکمیت کنیم.

وی با بیان این‌که دوستان سینمایی ما نیز پایبند قانون هستند، ادامه داد: شورای سیاست‌گذاری نظارت بر سینما نیز وارد شده و این هفته با تعامل موضوع حل می‌شود.

پردیس تئاتر تهران در اختیار همه

اوحدی در مورد عدم استقبال هنرمندان از پردیس تئاتر تهران و نگارخانه شیوا با بیان این‌که سال ۱۳۹۸ را سال هنر برای همه نام‌گذاری کردیم و دست نیاز و کمک را به سوی هنرمندان برجسته کشور دراز می‌کنیم تا آنها از مجموعه‌های ما استفاده کنند، اظهار کرد: شش هنرمند برجسته کشور در یک زیرزمین در اکباتان نمایشگاه برگزار کردند و این در حالی است که می‌توانستند در مجموعه‌های فرهنگی ما این کار را انجام دهند.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در مورد ماجرای استعفایش به دلیل کمبود بودجه نیز با بیان این‌که براساس قوانین بالادستی سازمان فرهنگی و هنری تنها مجموعه‌ای است که هیات امنای مشخصی دارد که اعضای آن از ظرفیت‌های فرهنگی کشور هستند و براساس اساسنامه پشتوانه مالی این سازمان از طرف عالی‌ترین مقام اجرایی شهر یعنی شهرداری تهران و شورای شهر تامین می‌شود، گفت: بهمن‌ماه جلسه هیات امنا تشکیل شد و بودجه سازمان به تصویب رسید، اما اشتباها تعداد پرسنل سازمان یک رقم دیگر درج شد و این مساله سبب شد که تغییراتی در بودجه رخ دهد که با ظرفیت‌های سازمان تطابق نداشته باشد به گونه‌ای که در بودجه راهبری که حقوق و دستمزد در آن است شاهد کاهش ۳۰ درصدی بودیم و بودجه‌ای هم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی نداشتیم.

وی با بیان این‌که بودجه این سازمان دچار مشکلات جدی شد، گفت: انصافا شهردار تهران چهار جلسه وقت گذاشتند و نهایتا عصر روز گذشته با دستور اکید ایشان موضوع حل شد و جا دارد از کمیسیون بودجه شورا نیز تشکر کنیم که جلسات پیوسته‌ای را تا نیمه‌های شب برای حل این مشکل برگزار کردند.

اوحدی با بیان این‌که من استعفا ندادم اما نامه زدم که معاون فرهنگی و هنری تا حل مشکل بودجه اداره امور را برعهده دارد، گفت: وقتی که بودجه ۳۰ درصد کاهش می‌یابد و بودجه‌ای هم برای اجرای برنامه نداریم، چه‌طور می‌شود کار کرد؟ که خوشبختانه با قول شهردار این مشکل حل و فصل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: باغ کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمیدرضا خونویی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن اعلام این خبر افزود: اولین برنامه حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» در سال 1403 در قالب برگزاری اردو برای معلمان و با هدف تکریم جایگاه معلمان به مناسبت هفته معلم برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: روال همیشگی بر این بوده است که معلمان با هدف نشاط دانش آموزان اردو ترتیب ببینند ولی در برنامه «یه اردوی خاص» این روال تغییر کرده و معلمان میهمان دانش‌آموزان می‌شوند و حلقه بچه‌های فرهنگسرا از طراحی تا اجرای اردو را خودشان برعهده دارند.

خونویی ایجاد فضای با نشاط و تکریم جایگاه معلمان را از جمله اهداف این برنامه دانست و افزود: در این برنامه، نوجوانان پس از تشکیل تیم اجرایی و تعیین نقش برای اعضا، ضمن هماهنگی با فرهنگسرا، نسبت به دعوت از معلمان مدرسه خـود یا مربیان آموزش فرهنگسرا برای شرکت در اردو اقدام می‌کنند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری در خصوص چگونگی برگزاری این اردوها توضیح داد: این اردوها به صورت نیم‌روزه برگزار می‌شود و شامل بخش‌های متنوع اردویی نظیر بازی‌های گروهی و ...است و مکان برگزاری آنها بنا بر امکانات هر منطقه در فرهنگسراها و در بعضی دیگر از مناطق در خارج از محیط فرهنگسرا برگزار می‌شود.

وی در پایان ضمن دعوت از نوجوانان برای عضویت در حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» گفت: نوجوانان علاقه‌مند برای شرکت در این برنامه و عضویت در حلقه «بچه‌های فرهنگسرا» می‌توانند به فرهنگسرای نزدیک محل سکونت خود و یا به درگاه رسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به نشانی farhangsara.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکران طرح فرهنگی《همه مدیون شما هستیم》 در پایتخت
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • رئیسی: خیزش دانشجویان غربی حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • برنامه «یه اردوی خاص» برگزار می‌شود
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود