Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره بهزیستی قوچان روز یکشنبه در جمع خبرنگاران عامل مهم دخیل در بروز اینگونه آسیب‌ها را فقدان مهارت در مهار خشم از سوی افراد ذکر و بیان کرد: همسر آزاری، کودک‌آزاری و اقدام به خودکشی از عمده ترین مواردی هستند که در این شهرستان از سوی کارشناسان اورژانس اجتماعی مورد مداخله قرار می گیرند.

براتعلی دیانت افزود: در این چارچوب تاکنون ۶۰ مورد کودک آزاری و ۲۱ مورد همسرآزاری به اورژانس اجتماعی قوچان گزارش‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه به اجرای موفق "طرح مهرانه" در قوچان به عنوان پایلوت کشوری و اجرای مرحله جدید آن در شش شهر دیگر خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: در این چارچوب نه تنها شمار متقاضیان طلاق ۳۵ درصد کاهش یافته بلکه میزان ثبت طلاق نیز در سامانه بهزیستی ۱۷ درصد کمتر شده است.

رئیس بهزیستی قوچان شمار طلاق‌های ثبت شده سال ۱۳۹۶ را در سامانه این سازمان در شهرستان ۵۶۷ مورد و شمار آنها را طی پارسال ۴۷۰ مورد اعلام و بیان کرد: گاه تناقض‌هایی در انتشار آمار طلاق از سوی ارگان‌های مرتبط با این پدیده همچون ثبت اسناد و احوال و حتی دادگستری دیده می شود که علت آن آمارگیری بر اساس شاخصهای خاص هر سازمان است.
وی ادامه داد: به منظور پیشگیری از طلاق و کاهش این پدیده در سطح جامعه همچنین ۲۳۰ میلیون ریال از سوی بهزیستی قوچان جذب شد تا صرف برپایی کارگاه‌های آموزشی برای زوجین تازه مزدوج شود.
دیانت در ادامه به دیگر فعالیت‌های سازمان بهزیستی اشاره و بیان کرد: بطور سرانه بین ۱۵ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان برای اشتغالزایی معلولان اختصاص می یابد. پارسال ۱۷ میلیارد ریال به منظور اشتغالزایی ۱۹۰ معلول در قوچان پرداخت شد. بیشترین مشاغل ایجاد شده برای معلولان در حوزه دامپروری و امور خدماتی بوده است.
وی جمعیت دریافت کننده خدمات بهزیستی را در قوچان ۱۶ هزار نفر اعلام و بیان کرد: سه هزار و ۲۰۰ خانوار دارای عضو معلول، دو هزار و ۳۰۰ خانوار زنان سرپرست خانوار و نیز خانواده‌های بدسرپرست زیر پوشش بهزیستی در سطح این شهرستان خدماتی همچون مستمری، هزینه تحصیل، مسکن و درمان دریافت می‌کنند.

رئیس اداره بهزیستی قوچان به وجود ۱۲ خانوار دارای سه عضو معلول به بالا و ۶۸ خانوار دارای دو عضو معلول در این شهرستان اشاره و بیان کرد: در این حوزه هر خانواری متقاضی دریافت مسکن باشد بدون نوبت تسهیلات لازم را دریافت خواهد کرد.
وی همچنین به تعطیلی تنها مرکز نگهداری سالمندان در قوچان اشاره و بیان کرد: فعالیت این مرکز پیرو تقاضای متولی آن متوقف شد لذا هم اینک سالمندانی که ساکن آن بودند بطور موقت در مراکز مستقر در شهرهای سبزوار و بردسکن نگهداری می‌شوند تا پس از راه اندازی مرکز جدید در قوچان حداکثر ظرف دو ماه آتی در آن مستقر شوند.
مرکز شهرستان ۱۸۰ هزار نفری قوچان در فاصله ۱۳۷ کیلومتری شمال مشهد واقع است.

۷۵۰۱/‌۱۸۵۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی قوچان خودکشی بهزیستی معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۸۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟

مدیرکل امور اجتماعی استانداری البرز گفت: بیشتر آمار طلاق‌های این استان مربوط به البرز نیست و از شهرهای مجاور طلاق خود را البرز ثبت می‌کنند. - اخبار استانها -

محمدجواد کاظمینی مدیرکل امور اجتماعی البرز در حاشیه اختتامیه طرح تربیت خبرنگار محله، با عنوان طرح "رسا محله" در گفتگو با خبرنگار تسنیم در کرج، اظهار داشت: نظرآباد بیش‌ترین آمار ثبت طلاق را دارد در صورتی که کم‌ترین بومی نظر‌آباد در‌خواست طلاق می‌دهند.

مدیرکل اجتماعی البرز اذعان داشت: علت ثبت طلاق بالا در نظرآباد نرخ پایین هزینه‌های‌ دفتر ثبت طلاق به خصوص شهر کرج است ‌که از شهرهای مجاور برای ثبت طلاق به آنجا مراجعه می‌کنند.

این مقام مسئول در خصوص کاهش طلاق در استان افزود: تا سال گذشته 3.5 درصد کاهش طلاق در استان شاهد بودیم که این قابل قبول نیست و باید تلاش بیشتری شود که یکی از آنها تقویت مراکز پیشگیری و همچنین راه اندازی قرارگاه جوانان و ازدواج می باشد.

کاظمینی در ادامه افزود: در دل ازدواج مسکن، اشتغال، اقتصاد و مسائل فرهنگی هم هست که با راه اندازی قرارگاه جوانان و ازدواج آن را پوشش خواهیم داد.

15 درصد آسیب های اجتماعی کشور در البرز رخ می‌دهد استانداری البرز: کودک کار خیابانی ایرانی نداریم

محمد جواد کاظمینی همچنین اظهار داشت: بالاترین علت طلاق در استان البرز مهاجرپذیری بالاست که این امر باعث اختلاف سلیقه، فرهنگی و تفکرات مردم می باشد که کاملا در وجودشان مخفی است و در زندگی مشترک مشخص می شود.

مدیرکل اجتماعی البرز در ادامه گفت: شاخص های ازدواج باید در دوران دبیرستان به آن پرداخته شود و به جرات می‌توان گفت ما در حوزه کاهش طلاق کاری نکردیم و باید به کوشیم این معضل اجتماعی کمرنگ تر شود.

کاظمینی در پایان اظهار کرد: از ثبت احوال مطالبه‌ای در این خصوص داشتیم که قرار شد سامانه ای تدارک دیده شود تا برای استفاده از برخی خدمات باید شخص اثبات کند که در آن محل سکونت دارد و بزودی این سامانه راه اندازی خواهد شد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد