Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصلاح طلبان که به رفتار قبیله ای مشهور هستند، از همان ابتدای انتشار خبر جنایت، به بزک قاتل و اتهام زنی علیه مقتول پرداختند، حال پس از اولین جلسه دادگاه، بی اخلاقی اصلاح طلبان در تطهیر قاتل ادامه دارد.

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*******

** اصلاح طلبان برای «قاتلِ یک زن» سنگ تمام گذاشتند!

دیروز نخستین جلسه دادگاه «محمد علی نجفی» شهردار اسبق تهران به اتهام قتل همسر دوم خود(میترا استاد) برگزار شد.

«محمد علی نجفی»سیاستمدار مطرح اصلاح طلب که در دولت‌های هاشمی و خاتمی و روحانی در مناصب ارشد مدیریتی حضور داشته است، براساس سبک زندگی اشرافی و مبتنی بر خودشیفتگی و خودبرتربینی -برای همسر دومش منزلی پانزده میلیاردیدر یکی از مناطق مرفه نشین تهران تهیه کرد، این سیاستمدار اصلاح طلب، پذیرفت کهمهریه همسر دوم ۱۳۶۲ سکهباشد و در نهایت در نتیجه همین سبک زندگی غلط، پس از ایجاد اختلافات در زندگی مشترک،به جای طی مراحل قانونی و انجام طلاق، با یک سلاح غیرمجاز همسر دوم خود را به قتل رساند.

اصلاح طلبان که به رفتار قبیله ای مشهور هستند، از همان ابتدای انتشار خبر این جنایت، به بزک قاتل و اتهام زنی علیه مقتول پرداختند. حال پس از برگزاری اولین جلسه دادگاه نیز، بی اخلاقی اصلاح طلبان در تطهیر قاتل ادامه دارد.

روزنامه های اصلاح طلب در شماره امروز با این تیترها به انعکاس خبر دادگاه پرداختند: «اعتقاد نجفی به مهدورالدم بودن میترا استاد»، «نجفی:میترا استاد را بالاجبار عقد دائم کردم»، «آغاز رسیدگی به پرونده پرابهام»، «تمام ابهام های یک پرونده قتل»، «محرمانه های یک قتل»، «دست نوشته خبرساز آقای نجفی»، «رازگشایی از قتل ناتمام ماند» و...

در همین رابطه روزنامه آفتاب یزد در گزارشی با عنوان «نجفی:میترا استاد را بالاجبار عقد دائم کردم» نوشت:«محمد علی نجفی...ایستاد تا راز آن روز را بگوید، راز آن روزی که اسلحه اش هم مانند دلش پر بود...سیاستمدار ورزیده از دوران وزارت آموزش و پرورش تا سرپرستی وزارت علوم و شهرداری تهران در خواب هم نمی دید که جایش اینجا باشد؛ پشت میله های زندان در انتظار حکمی که می تواند هم مجازات باشد و شاید هم برعکس»!

روزنامه آرمان نیز در گزارشی با عنوان «اعتقاد نجفی به مهدورالدم بودن میترا استاد» نوشت:«نجفی در یک دست نوشته تاکید کرده بود:"از نظر من مهدورالدم بودن وی ثابت شده بود ".»

چندی پیش یکی از فعالین رسانه ای با اشاره به بی اخلاقی اصلاح طلبان در ماجرای نجفی نوشته بود: " لیبرال-اصلاح طلبان دو آتشه، موجودات عجیبی هستند. هرهری مسلک های لاقیدی که از یک طرف حکم به برداشتن حجاب، عفاف و آزادی بی محابای روابط زن و مرد می دهند؛ از طرف دیگر، وقتی همین نسخه به بولهوسی و جنایت منتهی شد، طومار "زن قربانی" و "فمینیسم" را  یک جا می پیچند و قربانی بیچاره و بی دفاع را فاسد، هرزه و مهدور الدم می خوانند و می گویند خونش هدر است؛ همسر سیاستمدارش، او را کشت که کشت! کار خوبی هم کرد!"

در هفته های گذشته، «عبدالله مؤمنی»فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به بی اخلاقی اصلاح طلبان در پرونده نجفی نوشته بود:«امروز کالبد بی روح و خسته جریان اصلاحات بیش از همیشه در معرض سؤال است و این موضوع نشان دهنده این است که جریان اصلاحات بیش از کاهش و زوال سرمایه سیاسی‌اشو کاسته شدن از حضور موثرش در جامعه، با سقوط و زوال و انحطاط اخلاقینیز مواجه شده است».

** پوشش زنان مسئله شخصی است،انتخاب را آزاد بگذارید!

روزنامه اعتماد- به مدیرمسئولی «الیاس حضرتی» نماینده لیست امید- در یادداشتی با عنوان «تصمیم گیران پوشش زنان» به قلم «آذر منصوری» نوشت:«متاسفانه بعد از انقلاب هم تصور شد با پوشش اجباری زنان می‌توان جامعه ایران را اسلامی کرد و عفاف را ترویج داد، ولی واقعیتی که به آن در هیچ‌یک از این دو دوره توجه نشده خواست خود زنان ایران بود. زن در هر دو رویکرد موجودی شد که دیگران می‌توانند برای شخصی‌ترین امور او ‌که پوشش اوست، تصمیم بگیرند. صدا و سیما و تابلوهای شهرها و همایش‌های متعدد و... در این چهل سال بر امتیاز حجاب و لزوم پوشش زنان جامعه طبق قانون و شرع اصرار کردند و خیال کردند با گشت ارشاد، می‌شود پوشش زنان را کنترل کرد اما در برابر این روش‌ها، چیزی جز مقاومت دیده نشد».

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«چه بخواهیم و چه نخواهیم غلبه رسانه‌های برون‌مرزی هر روز به این مناقشه دامن خواهد زد و بر واگرایی‌ها افزوده خواهد شد. چه باید کرد؟به نظر می‌آید تنها راه رها شدن از این دوقطبی ویرانگر کنار گذاشتن روش‌های قهری در مواجهه با پوشش زنان ایران باشد. چه‌بسا اگر گشت ارشادی نباشد، هیچ فیلمی از درگیری زنان ایران با ماموران نیروی انتظامی در رسانه‌های بین‌المللی و شبکه‌های اجتماعی منتشر نخواهد شد...در قانون نیز هیچ متر و اندازه‌ای برای پوشش زنان ایران درنظر گرفته نشده است و به نظرم بهترین اقدام تطبیق قانون با فرهنگ، عرف و هنجارهای جامعه است. نیازی نیست جایی اعلام شود پوشش زنان از این پس آزاد است؛ فقط کافی است مجموعه رویکردها و روش‌های قهری در مواجهه با پوشش زنان از دستور کار خارج شود».

اصلاح طلبان از یکسو، قاتلِ یک زن را تطهیر کرده و با بی اخلاقی مقتول را مهدورالدم نامیده و از سوی دیگر، ترویج بی حجابی و بی بند و باری را حق زنان جا زده و خود را نیز مدافع حقوق زنان ایران می نامند.

این در حالی است کهنهایت دغدغه این طیف برای زنان، حضور در ورزش مردان به عنوان تماشاچیو حضور ویترینی در لیست کاندیداهای پست های مدیریتی- از جمله شهرداری تهران- است. اصلاح طلبان پیش از این نیز در اقدامی تأمل برانگیز، پشنهاد داده بودند که زنان کارتن خواب عقیم شوند!

** برجام به تحریم ها و محاصره اقتصادی ایران پایان داد!

«مصطفی هاشمی طبا»کاندیدای اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ در مصاحبه با روزنامه آرمانگفت:«من معتقدم آقای روحانی درصدد بود که با برجام مشکلات اقتصادی را از ریشه درست کند و خیلی هم زحمت کشید. گویی اینکه برخی جریان‌های داخلی از ابتدا با وی مخالف بودند که چرا به مذاکره پرداخته است، اما مخالفان دولت باید بدانند که آقای روحانی، هر برنامه‌ای که داشته باشد، می‌خواهد در اقتصاد کشور گشایشی به‌وجود آید. رئیس‌جمهور عشق مذاکره ندارد. او یکبار به‌دنبال لغو تحریم‌های شورای امنیت و محاصره اقتصادی رفت که با برجام به این هدف رسید و موفق بود».

پیش از امضای برجام، قیمت دلار حدود ۳ هزارتومان بود؛ اما در پسابرجام قیمت دلار تا حدود ۱۹ هزارتومان افزایش یافت و اکنون نیز قیمت دلار در کانال ۱۲ هزار تومان است.

به اذعان دولتمردان، فروش نفت ایران در پسابرجام کاهش و تحریم ها نیز افزایش یافت.افزایش سرسام آور قیمت مسکن، خودرو، سکه، لوازم خانگی و اقلام ضروری نیز در پسابرجام، سفره خانوارهای ایرانی را کوچک کرد.

با استناد به گزارش های رسمی منتشر شده، میزان سرمایه گذاری خارجی در پسابرجام کاهش یافت.

با اینحال طیف اصلاح طلب مدعی است که برجام، تحریم ها را لغو و به محاصره اقتصادی ایران پایان داد!

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز اخبار خودرو ویژه های مشرق ویژه های مشرق ماجرای نجفی هاشمی طبا محمد علی نجفی ویژه های مشرق محمدعلی نجفی صدا و سیما عبدالله مومنی فمینیســم نیروی انتظامی لیست امید روزنامه اصلاح طلب قتل همسر نجفی دادگاه نجفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۹۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است

به گزارش خبرآنلاین عباس عبدی در اعتماد نوشت:

ماجرا این است که آقای مهدی نصیری اعلام کرده که برای یک سفر خانوادگی مدتی را عازم کانادا شده‌ است. وی در چند سال اخیر مواضع به نسبت رادیکالی علیه ساختار موجود داشت و آشکارا هم بیان و تبلیغ می‌کرد. اتفاقا مواضعی که داشت بخش اصلی اصلاح‌طلبان با آن همراهی نمی‌کردند، هر چند از این نظر که وی منسوب به جناح اصولگرا بود و این حرف‌ها را می‌زد، غیرمنتظره نیست که برخی اصلاح‌طلبان هم مثل اغلب مردم استقبال می‌کردند، چون این مواضع از سوی خود اصولگرایان یا منشعبین آنان زده می‌شد، ولی آقای نصیری هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبی به عنوان یک مجموعه‌ای با پیشینه‌ای فکری و سیاسی نداشت و هنوز هم به لحاظ مبانی فکری به مجموعه اصولگرایان نزدیک‌تر است. البته این فقدان نسبت را نه به عنوان نقطه قوت ایشان می‌گویم و نه به عنوان نقطه ضعف، بلکه یک واقعیت است. ایشان تا زمانی که ایران بودند مواضع رادیکال خود را اظهار می‌کردند، مواضعی که اگر یک نفر از اصلاح‌طلبان اندکی از آن مواضع را می‌گرفت، در چشم به‌هم زدنی بازداشت و بازجویی می‌شد و جایش در زندان بود.

اتفاقا بهترین دلیلی که وی منسوب به اصلاح‌طلبان نیست، همین مصونیت سیاسی و قضایی ناگفته و نانوشته‌ای است که در عمل، مجموعه اصولگرایان از آن بهره‌مندند.

البته آقای نصیری ارتباطات گوناگونی داشت، با اصلاح‌طلبان هم نشست و برخاست داشت، همچنان که با دیگران داشت ولی هیچ‌گاه به عنوان یک فعال اصلاح‌طلب نه خودش را معرفی می‌کرد و نه کسی به چنین صفتی او را می‌شناخت. شاید هم سعی می‌شد که با چند تن دیگر از دوستان خودشان، جریانی به جز اصلاح‌طلبان و اصولگرایان راه بیندازند که نمی‌دانم چرا نشد یا شاید هم از ابتدا در پی آن نبودند.

حالا و پس از طرح رویکردی سیاسی از جانب او، یک روزنامه وابسته به جناح نواصولگرایان نوشته است که «مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستماتیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند.»

ابتدا بهتر بود که پیش‌تر با دوستان خود هماهنگ می‌کردند، زیرا اغلب کسانی که موضع مطلوب رسمی گرفته‌اند به درخواست دوستان همان روزنامه بود. مگر آنان که نقدی بی‌طرفانه داشتند. علت نیز روشن است.

من در گفت‌وگویی با خبرآنلاین در همین مورد گفتم که چرا جناح حاکم در این موضوع سکوت کرده است؟ در درجه اول چون حرف‌های خودشان در نقد آقای نصیری را موثر نمی‌دانند. به علاوه نمی‌خواهند شرمندگی حضور وی در جناح متبوع را یادآور شوند و مسوولیت افکار و رفتار متضاد خود را بپذیرند، افکار و رفتاری که موجب این‌گونه ریزش‌ها شده است. اگر آقای نصیری جایی در میان اصلاح‌طلبان برای خودش می‌یافت احتمالا به آن سوی آب نگاه نمی‌کرد.

گرچه این نحوه نوشتن ناشی از بی‌صداقتی و دورویی است، ولی بی‌عقلی نیز در آن موج می‌زند. چرا؟ فرض کنیم که ادعای نویسنده درست باشد. آیا یک لحظه پیش خود فکر نکرده که اگر اصلاح‌طلبان هم سلطنت‌طلب شده باشند، حتما افراد با گرایش‌های فراتر از اصلاح‌طلبی هم شده‌اند، پس چه کسی برای سیاست رسمی می‌ماند؟ شما که حداکثر ۱۵درصد (با ارفاق) بیشتر نیستید، آن‌هم ۱۵درصد که به لحاظ متغیرهای اصلی جامعه جزو بخش‌های ضعیف‌تر و کم‌اثرتر است.

اگر اندکی، فقط اندکی درایت بود، حتی باید آقای نصیری را هم به نحوی توجیه و اصرار می‌کردید که وی هم طرفدار سلطنت نیست، حالا یک حرفی زده، وقتی دید که نظراتش درست نیست برمی‌گردد و... ولی به جای اینها یک مجموعه اصلی انقلاب که بسیار فراتر از کل اصولگرایان هستند را نیز باطن‌شناسی می‌کنید و نصیری را باطن آنها می‌دانید. آی‌کیو، در اندازه گنجشک هم نیست.

21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903293

دیگر خبرها

  • جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • رفسنجانی ها برای تشییع شهید گمنام سنگ تمام گذاشتند