Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه بررسی مسائل در شورای فرهنگ عمومی بصورت تخصصی و جزئی باشد، گفت:در شورای فرهنگ عمومی باید دستگا‌ها را موظف کرد برای طرح‌های اقتصادی استان پیوست فرهنگی بگیرند. ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۳ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی پیش از ظهر امروز در شورای فرهنگ عمومی استان همدان با تبریک میلاد با سعادت ثامن الائمه، امام رضا ( ع) اظهار داشت: همزمانی اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان را با میلاد این امام همام باید به فال نیک گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شورای فرهنگ عمومی استان مهم‌ترین و بهترین ابزار برای ترویج فرهنگ عمومی و نیز ترویج فرهنگ رضوی در بطن جامعه است.

امام جمعه همدان با اشاره به این که این شورا مهم‌ترین و اساسی‌ترین شورایی است که در سطح استان برگزار می‌شود گفت: امروز اولین جلسه شورا در سال 98 است در حالی که بر اساس آیین نامه شورای فرهنگ عمومی استان، این شورا باید 12 بار در طول سال تشکیل شود، اما با گذشت 4 ماه از سال اولین جلسه آن برگزار شده است.

شعبانی با بیان این که فرهنگ از 3 بخش دانش و بینش، گرایش و منش تشکیل شده است عنوان کرد: منشأ فرهنگ ما وحی به عقل بشری است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تصریح کرد: به منظور بهره‌برداری بیشتر از جلسات شورا پیشنهاد می‌کنم یک کمیته آسیب‌شناسی زیر نظر دبیرخانه شورا با هدف شناسایی و مطالعه آسیب‌های فرهنگی استان تشکیل شود.

شعبانی افزود: افرادی که عضو این کمیته می‌شوند باید به عنوان نیروی رسمی شورای فرهنگ عمومی استان باشند و به صورت مستمر در جلسات کمیته حاضر شوند و به بررسی و مطالعه خلأها و آسیب‌های فرهنگی استان بپردازند.

وی با تاکید بر این که اگر در حوزه اقتصاد با مشکل مواجه هستیم ریشه‌اش در فرهنگ است گفت: با توجه به مشغله اعضای شورای فرهنگی استان که جملگی از مدیران ارشد هستند و عمدتا مشغله دارند تشکیل این کمیته ضروری است.

نماینده ولی فقیه در همدان با بیان این که بیشتر طرح‌های اقتصادی کشور پیوست فرهنگی ندارد تاکید کرد: در شورای فرهنگ عمومی باید دستگا‌ها را موظف و ملزم کرد برای طرح‌های اقتصادی استان پیوست فرهنگی بگیرند.

ساری| 15 درصد بودجه فرهنگی کشور مربوط به وزارت ارشاد استکرمان| اشاعه فرهنگ نماز در جامعه نیازمند اقدامات ریشه‌ای استتبریز| راه ایستادگی در برابر دشمن، تجهیز به فرهنگ قرآنی است

وی افزود: اگر امروز صرفاً به فکر توسعه باشیم اما به آسیب‌های اجتماعی آن توجه نشود ممکن است در آینده علی رغم توسعه با مشکلات عدیده فرهنگی روبرو شویم؛ بنابراین اخذ پیوست فرهنگی برای طرح‌های اقتصادی ضروری است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به این که نیاز است وظایف شورای فرهنگ عمومی استان و ستاد امر به معروف و نهی از منکر از یکدیگر تفکیک شوند تاکید کرد: در بحث ترویج فرهنگ حجاب و پوشش اسلامی در جامعه وظایف فرهنگی بر عهده شورای فرهنگ عمومی و بخش سلبی آن به شورای امربه معروف و نهی از منکر سپرده شود.

وی با تاکید بر این که دستور جلسات شورای فرهنگی استان نباید کلی باشد و باید موضوعات به صورت جز به جز بررسی شوند اظهار داشت: در یکی از جلسات شورا باید دستور جلسه بحث ضرورت نظارت بر بازار عرضه پوشاک و البسه باشد.

شعبانی با اشاره به این که همه دختران و زنان ایرانی متدین هستند و در مراسم‌های مذهبی و ملی حضور و مشارکت فعال دارند اظهار داشت: در بحث تهیه البسه مناسب با فرهنگ اسلامی، ایرانی زنان و دختران در مضیقه هستند و بیشتر پوشاک‌هایی که در مراکز خرید عرضه می‌شوند متناسب با حجاب و پوشش اسلامی نیست.

وی تاکید کرد: بحث نظارت بر تولید و عرضه پوشاک و منظر عمومی در برج‌ها و مراکز خرید ضروری است و با توجه به این که شورای فرهنگ عمومی استان جنبه حاکمیتی دارد باید مصوباتی در بحث نظارت بر تولید و عرضه پوشاک داشته باشیم.

وی با اشاره به تشکیل بنیاد صیانت از نهاد خانواده در استان همدان گفت: در این بنیاد از 1800 پرونده طلاق 600 پرونده به سازش ختم شده، با اینحال مشکلاتی در این زمینه وجود دارد و نیازمند هستیم این بنیاد حمایت شود.

امام جمعه همدان تصریح کرد: در استان همدان نیاز به تأسیس مرکز جامع مشاوره خانواده است‌؛ چنان که مراکز مشاوره بنیاد صیانت از خانواده، مراکز مشاوره بهزیستی و جهاد دانشگاهی به نوعی موازی کاری می‌کنند.

شعبانی افزود: برخی از مشاوره‌هایی که در این مراکز ارائه می‌شود قابل نقد و بعضاً آسیب‌زا است و گاهی انطباق با مسائل دینی و مذهبی نداشته و خلاف شرع بوده.

امام جمعه همدان با اشاره به نزدیک بودن روز  5 مرداد ماه، چهلمین سالگرد برگزاری اولین نماز جمعه در کشور به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، عنوان کرد: ستاد اقامه نماز جمعه با مشکلاتی از جمله مشکلات مالی مواجه است و شورای فرهنگ عمومی استان باید یاری‌رسان ستاد باشد.

شعبانی  با اشاره به برپایی میز خدمت در نماز جمعه همدان تاکید کرد: برپایی این میز خدمت در محل نماز جمعه همدان به شدت مورد استقبال نمازگزاران و مردم قرار گرفت.

انتهای پیام/ ع

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۱۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل

ایسنا/اردبیل با حضور مسئولان استان و شهرستان نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل برگزار شد.

نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی اردبیل امروز، ۵ اردیبهشت با حضور سیدمحمد اعتماد اعجازی فرماندار اردبیل، رضوان باقلاچی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، امیر رجبی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اصغر تقی‌زاده شکیبا مدیر دایره المعارف استان و جمعی از اساتید و فعالان حوزه معماری با سخنرانی مجتبی رضازاده اردبیلی در سالن شهدای هنرمند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

جشن و سرور در اردبیل قدیم جایگاهی داشت

مجتبی رضازاده ضمن بیان خاطرات و تجارب خود از طراحی هویت شهر اردبیل اظهار کرد: جشن و سرور در اردبیل قدیم جایگاهی داشت و در کنار آن، برای آیین‌های عزاداری ماه محرم نیز مسیرهای شمع نشانی در ۶ محله شهر اردبیل معین کرده بودند.

وی افزود: بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و جمعه مسجد اردبیل را از مکان‌های ارزشمند از حیث هویت تاریخی و معماری کهن شهر اردبیل اعلام کرد و گفت: معماری مجموعه جهانی شیخ صفی مطابق با مراتب و مراحل عرفانی طراحی شده و سردر عالی قاپو یکی از این نمادهای مهم بوده است.

باید روی علت عقب ماندگی تاریخی شهرستان و استان اردبیل مطالعات انجام شود

محمد اعتماد اعجازی، فرماندار اردبیل هم در این نشست گفت: بعد از گذشت سه دهه از استان شدن و بعد از سپری شدن حدود یک قرن از شهرستان شدن اردبیل، متأسفانه مرکز این استان از نظر شاخص‌های توسعه رتبه‌های خوبی ندارد و باید روی علت عقب ماندگی تاریخی این شهرستان و استان مطالعاتی صورت گیرد.

آئین نقاره‌زنی در اردبیل احیاء می‌شود

رضوان باقلاچی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل هم بر تشکیل اتاق فکر با مشارکت فعالان معماری برای آبادانی اردبیل تاکید کرد و گفت: در راستای احیای سنت نقاره زنی مذهبی در اردبیل، گروهی از افراد مستعد را برای دریافت آموزش‌های لازم به مشهد فرستاده‌ایم.

دکتر رضازاده عمر خود را صرف اعتلای فرهنگ اردبیل کرده است

امیر رجبی نیز در این نشست گفت: ابن بزاز اردبیلی نخستین اردبیل پژوه بوده که درباره شرح احوال شیخ صفی الدین اردبیلی کتاب تألیف کرده و در دوره معاصر نیز استاد باباصفری در عرصه اردبیل‌شناسی تحقیق و مطالعات فراوان کرده است و دکتر رضازاده نیز عمر خود را صرف تاریخ و اعتلای فرهنگ و هویت اردبیل کرده است.

اصغر تقی زاده شکیبا هم ابراز امیدواری کرد این نشست، نقطه عطف و سرآغازی برای جنبش اردبیل پژوهی و احیای معماری و تاریخ و فرهنگ این خطه باشد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • برش استانی فرهنگی قزوین از برش‌های مستغنی و باکیفیت کشور است