Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کاظمی نسب روز یکشنبه در دیدار با کارکنان شبکه دامپزشکی شهرستان افزود: تلاش این نهاد در بخش بهداشت فراورده‌های دامی که نقش اساسی در سلامت مردم دارد، ستودنی است.

وی با اشاره به تلاش‌های بی وقفه مجموعه کارکنان این نهاد تصریح کرد: تلاش دامپزشکی علاوه بر توسعه دامپروری در تأمین سلامت مردم نقش بسیار مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ابرکوه با قدردانی از مجموعه شبکه دامپزشکی شهرستان در کسب رتبه نخست در رعایت مسائل بهداشتی و مدیریت مبارزه با بیماری‌های دامی خاطرنشان کرد: تامین امنیت غذایی از وظایف مهم این نهاد است.

کاظمی نسب ادامه داد: حمایت و توجه به فعالیت‌های سازمان دامپزشکی، باعث سلامت افراد و تضییع نشدن حقوق مردم می‌شود.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی ابرکوه با اهدای لوح سپاس از تلاش و خدمات رئیس دامپزشکی ابرکوه، تجلیل کرد.

رئیس شبکه دامپزشکی ابرکوه در حاشیه این دیدار به خبرنگار ایرنا گفت: این نهاد پارسال برای دومین سال پیاپی موفق به کسب رتبه نخست در زمینه فعالیت‌های بهداشتی و مدیریت مبارزه با

بیماری‌های دامی در استان یزد شده است.

دکتر علی فاتحی نیا، اجرای عملیات‌های واکسیناسیون دام و طیور، بازدید از مرغداری‌ها و دامداری‌ها برای مراقبت از بیماری‌ها، بازدید از مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی (مرغ فروشی‌ها، قصابی‌ها، رستوران‌ها و مراکز عرضه لبنیات سنتی) را بخشی از خدمات این شبکه بیان کرد.

وی اظهار کرد: با هدف آشنایی شهروندان و دامداران با بیماری‌های مشترک بین انسان این شبکه

تعدادی کارگاه‌های آموزشی را امسال تاکنون برگزار کرده است.

این مسئول دامپزشکی ابرکوه بیان کرد: در این کارگاه‌ها ۱۲۰ نفر از دامداران آموزش‌های لازم را فرا گرفتند و روند آموزش دامداران همچنان ادامه دارد.

فاتحی نیا تصریح کرد: با هدف کنترل و پیشگیری از بیماری‌های مشترک میان دام و انسان و نیز تولید فراورده‌های سالم از «مزرعه تا سفره» از ابتدای امسال تاکنون، ۱۰۶ هزار و ۱۸۰ نوبت سر دام سبک علیه بیماری‌ها در این شهرستان واکسینه شدند.

وی اضافه کرد: این تعداد دام سبک علیه بیماری‌های آبله، تب برفکی، آنتروتوکسمی و آگالاکسی واکسینه شدند.

وی اظهار کرد: در همین مدت از هزار و۷۲۰ راس گاو و گوساله تست سل ،۱۷۷ سر اسب تست سرمی مشمشه و هزار ۲۰۰ راس گاو نیز خونگیری شده است.

فاتحی نیا همچنین تصریح کرد: با توجه به اینکه انگل‌های خارجی دام از عوامل انتقال تعداد زیادی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام هستند، در این مدت ۱۰ هزار متر مربع جایگاه و اماکن دامی به صورت رایگان تحت پوشش عملیات سم پاشی قرار گرفته است.

شهرستان ابرکوه پنج واحد داروخانه دامپزشکی، یک واحد مرکز مایه‌کوبی مستقل و یک واحد کلینیک دامپزشکی دارد.

سالانه ۱۱۰ هزار تن فرآورده‌های دامی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، شیر، عسل و تخم‌مرغ در ابرکوه تولید می‌شود.
این مقدار تولید حاصل پرورش سه میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه یک روزه در ۷۵ واحد مرغداری، ۱۵۰ هزار رأس گوسفند و بز، هشت هزار و ۵۰۰ رأس گاو شیری، چهار هزار و ۲۰۰ کلنی زنبور عسل است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

۷۵۴۰/‏‬ ۲۰۴۷/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دامپزشکی ابرکوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نایین گفت: در راستای اجرای طرح تشدید کنترل نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳، ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی توسط این نهاد معدوم شد.

بهزاد متولی‌زاده نائینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین اظهار کرد: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ در شهرستان نائین، شبکه دامپزشکی این شهرستان نیز هم‌زمان با سراسر کشور و با بهره‌گیری از یک اکیپ ثابت و یک اکیپ سیار اقدام به نظارت بهداشتی بر کلیه واحدهای عرضه فراورده‌های خام دامی از تاریخ ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۲ تا پایان روز ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ کرد.

وی ادامه داد: با انجام بازرسی‌های مستمر از کشتارگاه دام و فروشگاه‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی، مقدار ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی ضبط و معدوم و ۳ واحد متخلف به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نائین از شهروندان خواست فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را تنها از فروشگاه‌های مجاز عرضه تهیه و به برچسب دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضا محصول و همچنین رعایت شرایط نگهداری آن توجه کنند.

کد خبر 747690

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های حوزه بهداشت و سلامت از ارزشمندترین کارها است
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • کوهپیمایی کارکنان سپاه شهدای آذربایجان غربی
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • صادرات ۲۹ قلم فرآورده دامی از استان البرز
  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد