Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که دولت ژاپن هنوز به صورت رسمی پاسخ درخواست واشنگتن برای اعزام نیروی نظامی به خلیج فارس را نداده،  مقامات ارشد احزاب سیاسی این کشور مخالفت خود را با این طرح آمریکایی اعلام کردند.

اخبار بین الملل_ «کویچی هاگیوادا» معاون اجرایی دبیرکل «حزب لیبرال دموکرات»  گفت گرچه باید به این پیشنهاد آمریکا پاسخ داد، اما در شرایط کنونی نیازی به اعزام فوری نیروی نظامی به خاورمیانه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«تتسو سایتو»، دبیرکل حزب «کمیتو» نیز اعلام کرد هر گونه اعزام نیرو به آب‌های خاورمیانه باید بر اساس قوانین مبارزه با دزدی دریایی باشد که در شرایط کنونی نمی‌توان به این قانون استناد کرد.

«تتسورو فوکویاما» دبیرکل مهمترین حزب مخالف دولت یعنی «حزب مشروطه دموکراتیک ژاپن» هم تأکید کرد هر گونه اعزام نیروی نظامی به آب‌های خلیج فارس «تحت قوانین جاری مطلقاً غیرممکن است».

«آکیرا کویک»، رئیس حزب کمونیست ژاپن و «هاجیامه یوشیکاوا» دبیرکل حزب سوسیال دموکرات ژاپن نیز مخالفت خود را با اعزام نیرو‌های نظامی این کشور به خاورمیانه اعلام کردند.

«جوزف دانفورد»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا چهارشنبه گذشته مدعی شد واشنگتن به منظور حمایت از آزادی تردد و دریانوردی به دنبال تشکیل ائتلافی نظامی با شرکت شماری از کشورهاست.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: خلیج فارس ژاپن دموکرات نیروی نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، کارشناس هواشناسی هرمزگان گفت: دریا در این مدت نسبتاً مواج است و سرعت باد در تنگه هرمز و بخش‌هایی از خلیج فارس به ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به یک و نیم متر می‌رسد.

مجتبی حمزه نژاد توصیه کرد در این مدت شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناور‌ها صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت

وی افزود: آسمان غالب نقاط استان صاف و در برخی مناطق دریایی و ارتفاعات گاهی گذر ابر پیش بینی می‌شود.

به لحاظ دمایی روز‌های آینده روند افزایشی دمای بیشینه ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • هنیه در گفتگو با النخاله: هرگز از مواضعمان کوتاه نخواهیم آمد
  • استقرار هزاران نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین/ تنش شدید میان مسکو و کشورهای اروپایی با آغاز رزمایش اتمی روسیه
  • استقرار ده ها هزار نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین/ تنش شدید میان مسکو و کشورهای اروپایی با آغاز رزمایش اتمی روسیه
  • استقرار ده ها هزار نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم