Web Analytics Made Easy - Statcounter

منطقه 19 به عنوان یکی از محروم‌ترین مناطق تهران است و وجود آجرپزخانه‌های قدیمی در این منطقه همیشه مشکلات فراوانی را برای ساکنان و اهالی این منطقه به همراه داشته است. این منطقه که در جنوبی‌ترین نقطه شهر قرار دارد. علاوه بر مشکلات فقر و محرومیت، دغدغه تامین امنیت در این منطقه به مشکل اساسی تبدیل شده است به طوری که حتی توسعه برخی از فضاها توسط شهرداری همانند فضای سبز و پارک‌ها به دلیل ناامنی نیمه تمام رها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این منطقه قرار بود پارک 180 هکتاری به نام «ایران کوچک» احداث شود چند سال است که کلنگ این پارک زده شده اما این پروژه نیمه تمام و به حال خود رها شده است. از سوی دیگر در این پارک 180 هکتاری با عنوان فاز اول پارک نوار فضای سبز ایجاد کردند که به دلیل بلاتکلیف بودن، این پارک به یک استتار بزرگ برای خرید و فروش مواد مخدر تبدیل شده است.

حدود 27 کوره آجرپزی در این منطقه وجود دارد که هر یک تقریبا 60 هزار متر است. زمین این آجرپزخانه‌ها نقاطی جرم خیز است که محل حضور معتادین و کارتن خواب‌ها است همچنین برخی از بخش های این محل اسقاط ضایعات آهن است و فروشنده‌های دوره گرد در این مناطق حضور پیدا می‌کنند.

زهرا نژاد بهرام، عضو شورای اسلامی شهر تهران در صد و پنجاه و پنجمین جلسه شورای شهر در تذکری به شهرداری می‌گوید: ۳۷ کوره آجر پزی در منطقه ۱۹ شهرداری تهران رها شده است، این در حالی است که باید کوره‌های آجر پزی ساماندهی می‌شدند و باید هرچه سریعتر تکلیف ۳۷ کوره آجر پزی رها شده در ناحیه ۳ منطقه ۱۹ مشخص شود.

ساماندهی تنها ۹ کوره آجر پزی در منطقه 19  

عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین اظهار داشت: ناحیه سه منطقه ۱۹ شامل ۴ ناحیه است و ۵۰ درصد املاک منطقه وقفی است در این منطقه تنها ۹ کوره آجر پزی ساماندهی شده است و مابقی کوره‌ها رها شده است و هیچ اقدامی نشده است.

حضور دستفروشان دوره گرد که به کار خرید و فروش ضایعات آهن مشغول هستند یکی دیگر از مشکلات این منطقه است. نژاد بهرام با تاکید بر ورود دادستانی به منطقه خلازیر خاطرنشان کرد: قرار بود شهرداری تهران برای آن محدوده شناسنامه ایجاد کند و نهایتا پارک ایرانیان در آنجا ساخته شود، قرار بوده است ساماندهی تا خرداد ماه تعیین تکلیف شود، اما این اتفاق نیفتاده است.

وجود فقر و تنگ دستی خانواده‌ها و کودکان کاری که در اتاق‌های باقی مانده از کوره پزخانه‌ها روزگار سختی را می‌گذرانند، چهره ناخوشایندی به این منطقه داده است. حسین مقیمی، از اعضای شورایای منطقه 19 در رابطه با مشکلات آجر پزخانه‌های این منطقه به افکار می‌گوید: افرادی که در اتاق‌های باقی مانده از این آجر پزخانه‌ها زندگی می‌کنند در زمینه بهداشت با مشکلاتی مواجه هستند. ساکنان این آجرپزخانه در فقر و محرومیت به سر می‌برند و کودکان کار نیز در این آجر پزخانه‌ها مشغول کار هستند و هیچ نظارتی در این آجرپزخانه‌ها وجود ندارد.

وی با اشاره به بزرگترین معضل اجتماعی در منطقه 19 می‌گوید: بزرگترین آسیب اجتماعی که این منطقه را تهدید می‌کند حضور مصرف کنندگان مواد مخدر و افراد کارتن خواب است که به وفور در منطقه دیده می‌شود این در حالی است که شاید تنها 20 درصد از این افراد بومی منطقه هستند و 80 درصد دیگر از سایر نقاط به این منطقه می‌آیند و برخی هم به خرید و فروش ماشین مشغول هستند که به صورت غیرقانونی است.

عدم رسیدگی مسئولان شهری به مشکل آجرپزخانه‌ها

این عضو شورایای منطقه 19 در رابطه با پیگیری مشکلات آجرپزخانه های این منطقه اظهار داشت: تا کنون این مشکلات به شهرداری منطقه ارجاع داده شده است اما با وجود پیگیری شورایاری ترتیب اثری برای حل مشکلات داده نشده است.

منطقه 19 دارای مناطق بایر بسیاری است که علاوه بر 27 کوره آجر پزی 60 هزار متری حدود 50 قطعه زمین بایر بین 50 تا 60 هزار متر نیز دارد که نقاط خوبی برای ساخت و ساز یا تبدیل به فضای سبز است که گاهی مواقع نیز مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.

علی جباری، جانشین شورایاری منطقه 19 با اشاره به تعطیلی کارخانه‌های آجرپزی و وجود آسیب‌های اجتماعی در این منطقه به افکار می‌گوید: حضور افراد زاغه نشین و حاشیه نشین در اتاق‌های باقی مانده از این آجرپزخانه‌ها موجب گسترش فقر و محرومیت در این منطقه و بی‌توجهی به این مخروبه‌ها شده است.

ساخت بوستان ایرانیان خبر خوبی برای اهالی این منطقه بود، بوستانی که قرار بود چندین هکتار زمین مرده و بی‌جان را زنده کند و سرانه فضای سبز اهالی این منطقه را افزایش دهد اما با وجود اینکه مسئولان شهرداری خبر از افتتاح این پارک را در خرداد ماه امسال داده بودند هنوز خبری نیست.

جانشین شورایاری منطقه 19 با اشاره به ساخت و ساز غیر مجاز بدون در نظر گرفتن تراکم منطقه اظهار داشت: طبق قانون قرار است که 70 درصد این منطقه برای زیر ساخت‌های آموزشی و فضای سبز درنظر گرفته شود و 30 درصد آن ساخت و ساز مسکونی شود که به آن توجهی نمی‌شود.

منطقه خلاویز و دستفروشان ضایعات آهن دست دوم

منطقه خلازیر در این منطقه محل خرید و فروش ضایعات آهن دست دوم و اسقاطی و پلاستیک است که آلودگی صوتی و زیست محیطی برای مردم این منطقه ایجاد کرده است، جانشین شورایاری منطقه 19 با بیان اینکه حضور دستفروشان ضایعات آهن و دلالان خودرو وجه خوبی برای این منطقه ندارد، اظهار داشت: مدیریت شهری در این زمینه نظارتی ندارد در حالی که لازم است که این فروشندگان جواز کسب داشته باشند و فعالیت آن‌ها شناسنامه دارد شود.

جانشین شورایاری منطقه 19 با تأکید بر انتقال دستفروشان ضایعات آهن و فعالیت آن‌ها به خارج شهر می‌گوید: راه حل اساسی تا کنون از سوی مسئولان شهرداری برای برخورد با این افراد وجود ندارد و با توجه به مشکلاتی که برای مردم این منطقه وجود دارد لازم است که مسئولان شهری تدابیر جدی اتخاذ کنند.

معصومه شمسینی غیاثوند

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تامین امنیت فضای سبز ناامنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم آل صادق ظهر دوشنبه به همراه وزیر داخلی عراق از مرزهای زرباطیه عراق و مرز مهران بازدید کردند.

وی با اشاره به پیگیری‌های ایران و عراق برای حل مشکلات مرزهای دو کشور برای اربعین، افزود: هفته گذشته مسایل و موضوعات مرز خسروی بررسی و امروز نیز مسایل مرز زرباطیه عراق و مهران بررسی شد.

آل صادق عنوان کرد: اهتمام مسوولان دو کشور ایران و عراق خب و فصل مشکلات مرزهای در بحث زیرساخت‌ها برای تسهیل در تردد زوار و موکب ها است.

وی بیان کرد: موضوعات و مشکلات دیگر مرزهای دو کشور برای اربعین نیز بررسی می‌شود.

کد خبر 6098176

دیگر خبرها

  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • جزئیات بیشتر از آتش‌سوزی روستای گیلان
  • جزئیات بیشتر از آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • قصور برخی مسئولان در جریان آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت احراز شد + جزئیات
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟