Web Analytics Made Easy - Statcounter

​همزمان با دهه کرامت و در آستانه میلاد باسعادت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، عملیات احداث و بازسازی ٢١ مدرسه در مناطق سیل‌زده کشور توسط بانک صادرات ایران آغاز شد. 
به گزارش صدای ایران دبیر ستاد خیرین مدرسه‌ساز این بانک با اشاره به تلاش‌های بانک صادرات ایران در راستای کمک‌رسانی به مناطق سیل‌زده کشور، افزود: ستاد خیرین مدرسه‌ساز بانک صادرات ایران در راستای کمک به سیل‌زدگان و بازسازی مناطق آسیب‌دیده از سیل، بازسازی و احداث ٢١ مدرسه را در استان‌های گلستان و لرستان برعهده گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
حمداله عظیمی ماسوله ادامه داد: از محل کمک‌های نقدی کارکنان خیر این بانک، پروژه احداث یک مدرسه ١٢ کلاسه در روستای آق‌قمیش استان گلستان آغاز شده و علاوه بر آن، ٥ مدرسه آسیب‌دیده از سیل در استان گلستان نیز توسط این ستاد بازسازی و تجهیز می‌شود. 
وی خاطرنشان کرد: در راستای کمک به آماده‌سازی مدارس آسیب‌دیده از سیل در استان لرستان نیز، ستاد خیرین بانک صادرات ایران بازسازی و تجهیز ١٥ مدرسه را برعهده گرفته است که در تلاش هستیم این مدارس تا آغاز سال جدید تحصیلی به بهره‌برداری برسند. 
دبیر ستاد خیرین مدرسه‌ساز بانک صادرات ایران تصریح کرد: این ستاد تاکنون ساخت ١٨ مدرسه در نقاط محروم کشور را در کارنامه خود دارد. علاوه بر این تعداد، یک مدرسه نیز در یکی از روستاهای استان زنجان در دست ساخت است. 
وی ادامه داد: ستاد خیرین مدرسه‌ساز بانک صادرات ایران پس از زلزله سال ٩٦ استان کرمانشاه نیز تلاش و خدمات متعددی را صورت داد، به‌گونه‌ای که علاوه بر ساخت و تکمیل ٢٤٠ منزل مسکونی، چهار مدرسه در روستاهای چشمه‌نزار، تازه‌آباد، فاریاب و قلعه از توابع شهرستان ثلاث باباجانی و ٥ مدرسه در روستاهای گنجوره، گرگاوان، یک مجتمع فرهنگی و یک مدرسه علمیه و هنرستان البرز در مناطق آسیب‌دیده از زلزله از توابع شهرستان سرپل‌ذهاب توسط کارکنان و خیرین بانک صادرات ایران احداث شد.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک بانک صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۳۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: سامان احمدزاده در خصوص آخرین وضعیت پروژه پل حیدرآباد افزود: عملیات عمرانی پروژه تقاطع غیرهمسطح حیدرآباد در راستای تکمیل کمربندی شمالغرب و در ادامه طرح تبادل ارس و پروژه طرح دسترسی حیدرآباد به اتوبان پاسداران با ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی بی وقفه تداوم دارد.

احمدزاده با بیان اینکه اجرای این پروژه با بودجه عمرانی ۷۱۰ میلیارد ریال در راستای خروج از بن بست حیدرآباد احداث می شود، اعلام کرد: پروژه دوربرگردان حیدر آباد به اتوبان پاسداران با هدف اتصال شرق پاسداران به حیدرآباد با طول عرشه ۴۵ متر و عرض ۲۰ متر، دسترسی این اتوبان از سمت میدان آذربایجان به بزرگراه شمال غرب تبریز (ارس) را میسر می کند.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز همچنین از پیشرفت فیزیکی ۵۶.۶۳ درصدی پل معلم خبر داد و گفت: پروژه تقاطع غیرهمسطح معلم به طول عرشه ۳۳۴متر و عرض ۱۶ متر و با ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بودجه با کارفرمایی شهرداری منطقه ۵ و اجرای شرکت خانه‌سازی پیش‌ساخته آذربایجان در دست احداث است که در خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به پیشرفت ۴۵.۸۳ درصدی پروژه تقاطع غیرهمسطح قراملک خاطرنشان کرد: پل‌های معلم و قراملک به دلیل استفاده از تکنولوژی سگمنتال، هم به لحاظ بصری معماری زیباتری خواهد داشت و هم به لحاظ فنی از مقاومت بیش‌تری برخوردار خواهد بود.

احمدزاده ادامه داد: پل قراملک به طول عرشه ۲۴۰ متر و عرض ۲۱ متر با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در راستای روان‌سازی ترافیک جاده سنتو میدان کارگر در سطح منطقه ۶ اجرا می‌شود به طوری که مطابق روز شمار اعلامی، خرداد ماه امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی در تشریح آخرین وضعیت پل ۶۵ متری خاوران از پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی با اعتبار ۲۴۰ میلیارد ریالی این پروژه خبر داد و افزود: این پل با طول عرشه ۷۰ متر و به عرض ۱۷.۵متر با هدف ایجاد دسترسی های جدید در خاوران در حال اجرا است.

احمدزاده با اشاره به پیشرفت ۱۰ درصدی تقاطع غیرهمسطح شهید حیدری نیز، یادآور شد: پس از بهره برداری از پل های روگذر ولایت و ولیعصر(عج)، سومین تقاطع غیرهمسطح مسیر اتوبان ولایت با عنوان روگذر شهید حیدری مقابل مجتمع باران واقع در انتهای کوی نصر به طول عرشه ۲۴۰ متر و عرض۲۴ متر در حال احداث است.

 

تقاطع غیر همسطح خلعت پوشان وارد فاز جدید عملیاتی شد

شهردار منطقه ۹ تبریز هم با اعلام اینکه تقاطع غیر همسطح خلعت پوشان تبریز با اتمام عملیات جایگزینی و اتصال لوله های آب شرب شرق تبریز وارد فاز اجرایی شده است، گفت: عملیات اجرای شمع های اصلی و ریزشمع ها (میکرو پل ها) در ۲ ضلع شرقی و غربی جبهه جنوبی اتمام یافته است.

اکبر دنیادوست افزود: عملیات انتقال و عبور خط لوله آب شرب شرق تبریز نیز با جایگزینی برخی لوله ها به شکل استاندارد از ۱۲ اردیبهشت سال جاری با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان و شهرداری تبریز، در محل پروژه پل خلعت پوشان آغاز شده است.

وی ادامه داد: همچنین با اخذ مجوز از کمیسیون ماده هفت، حفظ و گسترش نباتات سازمان سیما، منظر و فضای سبز، کار انتقال درختان واقع در این ضلع در ۷۲ ساعت انجام می شود تا عملیات عمرانی در جبهه شمالی نیز اجرایی شود.

دنیادوست اظهار کرد: پیش بینی می شود، عملیات فنی و عمرانی اجرای ضلع های شرقی و غربی جبهه شمالی پل تقاطع خلعت پوشان ظرف هفت ماه آینده به اتمام برسد و این طرح در موعد مقرر افتتاح شود.

دیگر خبرها

  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح
  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • شوک نیروی قدس سپاه به تروریست های سیستان و بلوچستان /عوامل جیش الظلم کجا مخفی شده بودند؟
  • بازداشت عوامل جیش الظلم در یک مدرسه دینی در راسک