Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-07@10:52:44 GMT

۴۰ سال ایستادگی با اعتماد به کلیت نظام

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۴۱۰۰

سخنگوی دولت: اعتماد مردم به کلیت نظام و مسئولین باعث ایستادگی۴۰ ساله شده است و باید در جهت افزایش این اعتماد حرکت کنیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ​ علی ربیعی درادامه نشست خبری در پاسخ به سئوالی درباره رفتارهای متناقض رئیس جمهوری آمریکا در قبال ایران گفت: رفتارهای ترامپ چیزی نیست که امروز بخواهیم به آن بپردازیم ولی خوشحالیم که از ۱۲ شرط خود عدول کرده اند، و به جایی رسیده اند که فقط بیان می‌کند «ایران نباید سلاح کشتار جمعی تولید کند» که ما نیز این موضوع را بارها عنوان کرده‌ایم که تولید، نگهداری و استفاده از این سلاح‌ها از نظر جمهوری اسلامی ایران محکوم است و علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی نیز پیش تر پاسخ داده بود که آنها با این مواردی که می‌گویند به دنبال بهانه جویی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سخنگوی دولت درباره برنامه دولت در باب اوقات فراغت در فصل تابستان، گفت:علاوه بر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت آموزش و پرورش نیز چندین برنامه را برای اوقات فراغت در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: صداوسیما نیز برنامه‌هایی در نظر گرفته است اما به طور کلی سیاست‌گذاری دقیقی برای اوقات فراغت نکرده‌ایم، برخی شهرها فاقد سینما ، تئاتر ،ورزشگاه و زندگی شبانه هستند و ما نیازمند سیاست‌گذاری برای زندگی شبانه هستیم.
وی ادامه داد: کارهای وزارت ارشاد برای گسترش تئاتر و سینماها با وام‌های خرد در حال انجام است و ما نیازمند برنامه‌ریزی بیشتر هستیم.
ربیعی در ادامه با اشاره به چگونگی ارتباط دولت با پایگاه نخبگان و اظهارات پیشین معاون اول در این زمینه گفت: پیشنهاد من این است که موضوع را تفسیر نکنیم، جایگاه آقای جهانگیری در دولت سفت و محکم است و مانیز در کنار ایشان قرار داریم.
وی افزود: سامان سیاسی ما بر اساس نهادهای میانجی گر به طور کلی ضعیف است و ارتباطی با دولت‌ها ندارد.
سخنگوی دولت اظهار داشت: یکی از اهداف ما در دولت یازدهم و دوازدهم، گسترش این نهادها بود که موفق بودیم وخیریه‌هایی که در این زمان افزایش پیدا کرده، به اندازه کل خیریه‌هایی است که در گذشته شکل گرفته است، ضمن اینکه آیین نامه‌ها را نیز اصلاح کرده ایم .
ربیعی گفت: درست است که مشکلات مادی وجود دارد و باعث کاهش اعتماد شده است ولی نوع بازتاب اخبار و عدم تحلیل آنها نیز در این مسیر تاثیرگذار است.

انگلیسی‌ها به زودی از اقدامشان منصرف خواهند شد

علی ربیعی در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سوالی درباره توقیف نفتکش ایرانی از سوی نظامیان انگلیس افزود: ما اقدامات حقوقی لازم در ارتباط با نفتکش ایرانی که به اسارت نیروهای نظامی انگلیس درآمده را دنبال می کنیم و تصور ما این است که اقدام دادگاه های جبل الطارق تحت تاثیر سیاست های انگلیس بوده و واقعی نیست.
ربیعی با بیان اینکه اقدامات حقوقی همچنان دنبال می شود تصریح کرد: خوشبختانه دادگاه سند محکمی را به دست نیاورده و خدمه نفتکش را آزاد کردند.


وی ادامه داد: با توجه به شواهد امر، اقدامات جمهوری اسلامی ایران و اظهارات انگلیسی ها، پیش بینی می کنم به زودی انگلیسی ها از اظهاراتشان منصرف خواهند شد زیرا مقصد کشتی، مقصدی که اعلام کرده اند نیست.
سخنگوی دولت همچنین گفت: اتحادیه اروپا نیز واکنش واحدی ندارد و انگلیس تنها مانده است.
ربیعی در ادامه در واکنش به اعزام ناو انگلیسی به منطقه افزود: توصیه ما به آنها این است به جای فرستادن ناو، بگذارند امنیت منطقه توسط خود منطقه اداره شود زیرا در این صورت امنیت منطقه و آبراهها به شکل بهتری انجام خواهد شد.
دولت دخالتی در پرونده نجفی ندارد
علی ربیعی در پاسخ به پرسشی در خصوص اظهارات رئیس دادگاه پرونده محمدعلی نجفی مبنی بر دخالت برخی دستگاه‌های اجرایی دراین پرونده گفت: من این موضوع را تکذیب می‌کنم، چون که دخالت در قوا موجب اخلال می‌شود، بلکه معتقدیم در جایی که به ویژه حقوق انسان و یک مقتوله مطرح است کار‌ها روال عادلانه و منصفانه خودش را طی کند.

وی همچنین درباره سریال گاندو نیز گفت: اساساً قصد ورود به این موضوع را ندارم چرا که پیش از این آقای واعظی و من در این باره صحبت کرده ایم و معتقدم این سریال را باید در حد خود سریال دید.
وی گفت: درباره فیلم‌های که با موضوعات امنیتی ساخته می‌شود معمولاً علیه یک کشور دیگر است و یا یک گروه ناسالم علیه اکثریت گروه سالم را نشان می‌دهد و در مجموع اصل سیستم را سالم نشان می‌دهند بنابراین در چنین سریال‌های باید خانش دقیق صورت گیرد.
ربیعی خاطرنشان کرد: اخیراً با آقای روستایی و ساداتیان در یک نمایشی صحبت می‌کردم که ناراحت بودند از اینکه در دو یا سه صحنه فیلم که مرتبط با زحمت کشان نیروی انتظامی بود باید تغییر حاصل می‌شد این موضوعی است که به صورت سنتی هم قبلاً هم بوده است.
سخنگوی دولت گفت: از انجا که معتقد به آزادی در ساخت و تولید هستیم می‌گویم همه باید بتوانند تولید کنند، اما بیش از این ورود نمی‌کنیم.
وی افزود: خوشحالیم از اینکه سریال‌هایی ساخته می‌شود که مردم ما تماشا می‌کنند و لذت می‌برند و به آن‌هایی که تلاش می‌کنند اوقات فراغت ما با سریال‌های خوب و درس آموزش پر شود تبریک می‌گویم که امیدوارم همه بتوانند چنین اقدامی صورت دهند.
وی درباره زمان دستگیری جاسوس مبادله شده آمریکایی با نام جیسون رضاییان گفت: زمانی که درون برجام مکاتبه‌ای از سوی رئیس جمهوری وقت آمریکا و مقامات ایران و بحث زندانیان آغاز شده بود، جیسون رضاییان اصلاً دستگیر نشده بود.
 
تنفیذ اختیارات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت
ربیعی در ادامه نشست خبری گفت: تصمیم گرفته شد که اختیارات بازرگانی و بخش بازرگانی جهاد کشاورزی به قائم مقام وزیر صمت تنفیذ شود و در حقیقت با هماهنگی بالایی که بین وزرای جهاد کشاورزی و صمت برقرار شده شاهد خرید به موقع، توزیع و نظارت بیشتری بر قیمت محصولات نسبت به گذشته خواهیم بود.
سخنگوی دولت در ادامه افزود: آثار اولیه هماهنگی‌هایی که صورت گرفته در کالا‌های اساسی موجود در انبار‌ها قابل مشاهده است به گونه‌ای که از سه ماهه اول سال گذشته برخی اقلام را ۵۰ درصد بیشتر خرید کرده ایم و در انبار‌ها موجود است.
ربیعی با بیان اینکه ما معمولا زمان سفارش و خرید کالا، با مشکلاتی روبرو می‌شدیم اظهار داشت: با این اقدام، این دو وزارتخانه و رئیس کل بانک مرکزی بعنوان سه ضلع این تصمیم هستند و حرکت ما به تخصیص، خرید به موقع و نظارت بر توزیع کالا‌ها و قیمت‌ها خواهد بود.

­سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره هدف از اصلاح ساختار بودجه گفت:: اصلاح ساختار بودجه دارای اهدافی اولیه، فوری و دراز مدت است.
وی ادامه داد: هدف فوری از این اصلاح ساختار این است که اقتصاد کشور از نوسانات نفت دور نگه داشته شود و هدف دراز مدت نیز تصمیم گیری‌های سخت و دشوار برای آینده ایران و ثبات اقتصادی ایران است.
سخنگوی دولت تصریح کرد: برخی تصمیمات نیازمند اصلاحاتی است که باید صورت گیرد، اما عدم اجماع یکی از مشکلات در تصمیم‌های سخت شده است که ما این اجماع را دنبال می‌کنیم.
ربیعی با بیان اینکه اصلاح ساختار به منظور تنگ‌تر کردن بودجه نیست، تصریح کرد: اصلاح ساختار بودجه قطعا به نفع مردم و بهبود معیشت دهک‌های پایین و رهاندن اقتصاد از نوسانات خواهد بود.

اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای بازسازی مناطق سیل زده

سخنگوی دولت: امروز در جلسه هیئت دولت ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای بازسازی زیر ساخت‌های آسیب دیده سیل اخیر در نظر گرفته شد

علی ربیعی در نشست خبری امروز افزود: این مبلغ به وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، صمت، سازمان بنادر و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اختصاص یافت.
وی ادامه داد: در جلسه امروز تصمیماتی برای انجام اصلاحات در تقسیمات کشوری برای استان‌های فارس، همدان، خوزستان و اردبیل نیز در دستور کار دولت قرار گرفت.

سخنگوی دولت گفت: تصویب آیین نامه اجرایی استاندارد‌های کالا و تجهیزات پزشکی با هدف ارتقا سلامت بهداشت عمومی نیز دیگر دستور کار امروز هیئت دولت بود.
ربیعی همچنین ضمن تبریک به مناسبت میلاد امام رضا (ع) و روز محیط بان گفت: در دولت یازدهم لایحه محیط بانان را تصویب کردیم و امروز نیز مطلع شدیم که از ۲۳ تیرماه بیمه تکمیلی محیط بانان انجام و آخرین تجهیزات و فناوری مدرن نیز خریداری و در اختیار محیط بانان قرار می‌گیرد تا بتوانند وظایف خود را به خوبی انجام دهند.
وی در ادامه ضمن تبریک هفته بهزیستی افزود: این هفته، هفته تامین اجتماعی نیز هست و امیدواریم بتوانیم نظام تامین اجتماعی را بخوبی دنبال کنیم.
ربیعی در پاسخ به سوالی درباره برنامه دولت برای سهمیه بندی و عرصه بنزین در ساختار جدید اقتصادی گفت: حدود چهار ماه است که کمیته‌های تخصصی از سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد، صمت، مجلس و مرکز بررسی‌های استراتژیک روی این موضوع مهم کار می‌کنند، نتایج آن در جلسه روز گذشته شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مطرح شد.
وی گفت: این تغییر ساختار شامل درآمد زایی پایدار، هزینه کرد کارا، ارتقاء ثبات توسعه و عدالت و اصلاحات نهایی آماده است، اما هنوز عدالت‌های منطقه‌ای مطلوب نیست، سهم یک نفر در منطقه خاش با یک تهرانی و اصفهانی یکی نیست.

یارانه آرد صنعتی برای خرید تضمینی گندم اختصاص می یابد

سخنگوی دولت:​ یارانه آرد برای نان حذف نخواهد شد بلکه یارانه آرد صنعتی حذف می‌شود و برای خرید تضمینی گندم اختصاص می‌یابد

علی ربیعی در ادامه نشست خبری گفت: دولت تصمیم گرفته این بخش از یارانه را برای گندم و سفره مردم اختصاص دهد.

سخنگوی دولت درخصوص آخرین خبر‌ها از حذف ۳ دهک از یارانه بگیران گفت: طی چند سال اخیر چند میلیون نفر از افراد مشمول این دهک حذف شده اند و وزارت رفاه نیز باید تشخیص دهد که اگر افرادی دوباره مشمول این ۳ دهک می‌شوند را حذف کند.
سخنگوی دولت همچنین از تکمیل ۹۰ درصد از سامانه دریافت مالیات خبر داد و گفت:​ براساس این سامانه همه دستگاه موظف به همکاری با دولت خواهند شد و نظام مالیاتی نیز بهبود پیدا خواهد کرد.
وی همچنین از آماده شدن پیش نویس لایحه مالیات بر درآمد فعالیت‌های اختلال زا و بررسی آن در این هفته در دولت خبر داد و گفت:​ یکی از دستور کار‌های اصلی دولت براساس این لایحه مالیات بر عایدی سرمایه است که بخشی از آن به مسکن مرتبط می‌شود تا هم با سوداگری مقابله شود و هم از خروج سرمایه جلوگیری شود.
وی تأکید کرد: مجموعه هوشمندسازی نظام مالیاتی ما می‌تواند به بهبود فضای کسب و کار و فعالیت‌های اقتصادی در کشور کمک کند.

کاهش نرخ تورم در تیر

علی ربیعی در جلسه هفتگی با خبرنگاران افزود: دلیل تورم ۱۸ ماه گذشته به جنگ اقتصادی - روانی دولت امریکا مرتبط بود که به هیچ وجه قابل مقایسه با گذشته نبود، اما ما از این شرایط عبور کردیم و وارد مرحله‌ای شدیم که علائم خوبی از آن مشاهده می‌شود که یکی از آن‌ها کاهش نرخ تورم در تیرماه و همچنین افزایش رشد کشاورزی و صنعتی در دوماه اخیر است.
وی تأکید کرد: در ۲۴ ماه پیشرو روند بهبودی را قطعاً طی خواهیم کرد و علائم آن نیز پیداست و شاهد آرامش نسبی در بازار نیز هستیم.

ربیعی در پاسخ به این سؤال که با توجه به تحریم‌ها ممکن است دوباره شاهد ظهور بابک زنجانی‌ها باشیم، گفت: بین وزارت نفت و دستگاه اطلاعاتی هماهنگی‌های بسیار خوبی در جریان است تا در دور زدن تحریم‌ها براساس تجارب گذشته اجازه ندهیم امثال بابک زنجانی‌ها از این شرایط سوء استفاده کنند.
وی با اشاره به اختصاص ۸ هزار و ۴۰ میلیارد تومان برای سیاست‌های حمایتی از دهک‌های آسیب پذیر در بودجه سال ۹۸ گفت: در این برنامه اولویت ما زنان سرپرست خانوار و نهاد‌های حمایتی است و دولت از این روند حمایت جدی خواهد کرد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: ربیعی سخنگو اعتماد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»

به گزارش خبرآنلاین، با روی کار آمدن دولت یازدهم در ایران یکی از دغدغه‌های آن کابینه به‌ویژه وزیر و وزارت بهداشت رسیدگی به سلامت و درمان مردم بود، مردمی که بعد از چندین سال سپری کردن تحریم‌ها زیر بار افزایش هزینه‌های درمان بودند، اما دولت یازدهم تلاش کرد با طرح تحول سلامت هزینه‌های کمرشکن را از دوش مردم بردارد و تا حدود زیادی هم موفق بود.

محسن اسدی لاری، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت گذشت ۱۰ سال از طرح تحول سلامت، در این باره گفت: «درست ۱۰ سال پیش، پانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۳ طرح تحول سلامت آغاز شد. طرحی که از یک سو، تعهد دولت امید و از سوی دیگر، بخشی از تکلیف جهانی در زمینه تأمین «پوشش همگانی سلامت» بود. استقبال مردم و کادر درمان در روز اول اجرای طرح، موجی از شگفتی و ناباوری بود: در زمانی که انتظار داشتند ساعتها برای تهیه وسایل و تجهیزات بیمارستانی، دارو، و یا حتی وسایل همراه بیمار بستری، از این سو به آن سو بروند، در شهر حیران و سرگردان باشند و مبالغ گزافی بپردازند، بیماران براحتی و فقط با هزینه ۱۰% از کل صورتحساب هزینه های بستری و حداکثر ۶% از هزینه خدمات سرپایی در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی، ترخیص می‌شدند و رضایت از خدمات درمانی در اقصی نقاط کشور به بیش از ۸۰% رسید که حتی در مراکز خصوصی هم بی‌نظیر بود.»

او بیان کرد: «تأمین پرستار، پزشک و متخصص برای تمامی بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی، الزام بیمارستانها برای تأمین اقلام مصرفی بیماران برای جلوگیری از سرگردانی همراهان بیمار در شهر، گسترش بیمه سلامت به همه اقشار مردم، کاهش شدید هزینه کمرشکن سلامت به حدود ۳% جمعیت، جمع شدن پدیده زشت «زیرمیزی»، بهینه سازی بیمارستانها و مراکز جامع خدمات سلامت و خانه های بهداشت در سراسر کشور، بهینه سازی ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی و تخصیص دهها پایگاه بالگرد اورژانس، افزایش چشمگیر خدمات زایمان طبیعی در سراسر کشور، ارتقاء خدمات سلامت اولیه در سراسر کشور و دهها نوع خدمت جدید در مراقبت اولیه و ثانویه سلامت، که بنظر نگارنده، مهمترین آن اقدامات، ادغام عملی اهداف پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و سلامت روان در مراقبتهای اولیه سلامت بود. تأمین و ترویج اینهمه خدمات در نوع خود تحول عمیق و انقلاب در نظام خدمات سلامت ایران بود که کاملا در سمت و سوی نفع فقرا، نیازمندان و دهکهای ضعیف جامعه و از ابتدا مورد توجه اکید کشورها و سازمانهای بین‌المللی و بویژه سازمان جهانی بهداشت واقع شد.»

او ادامه داد: «اقدامات طرح تحول سلامت در دهها برنامه سلامت اولیه، دهها برنامه درمانی، هزاران پروژه عمرانی، صدها برنامه آموزش پزشکی، پژوهشی، دانشجویی، دارویی، غذایی و فناوری که تأثیرات مستقیم بر ابعاد مختلف زندگی مردم داشت، با مدیریت توانمند دکتر هاشمی و حمایت دولت در دوسال اول با تمام توان ادامه یافت و همزمانی با برجام و آمد و شدهای فراوان سرمایه گذاران خارجی و ایرانی، نویدبخش آینده ای روشن در دلهای دردمند مردم بویژه محرومان و نیازمندان و نیز انگیزه فراوان در ارائه دهندگان خدمت و نیروهای تخصصی سلامت، بود. براساس تحلیل رسمی سازمان جهانی بهداشت، هزینه های مستقیم دولت در نظام سلامت از ۳۲% در ابتدای دهه ۹۰ به ۵۴% در سال ۱۳۹۵ افزایش یافت که این افزایش توجه دولت، مستقیما موجب کاهش پرداخت از جیب مردم گردید.»

اسدی لاری گفت: «گزارش رسمی و تحلیل جامع سازمان جهانی بهداشت که در قالب کتاب «تحول نظام سلامت ایران» در سال ۱۳۹۸ منتشر شد، حاکی از سرمایه گذاری ۳ میلیارد دلاری دولت در نظام سلامت بود که به معنای سهم ۸.۱ درصدی از تولید ناخالص ملی است که در قبل و بعد از آن دوران، هیچ سابقه‌ای در کشور نداشت. به تعبیر سازمان جهانی بهداشت، نظام سلامت ایران امادگی کامل برای رسیدن به اهداف «پوشش همگانی سلامت»، ایجاد نظام سلامتی کارامد برای فردا، نوسازی ساختارهای فیزیکی (سازه‌ها) و عملکردی نظام سلامت و نهایتا پاسخگویی به نیازهای سلامت مردم در سالهای آتی داشت.»

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: «ساختار جدید نظام سلامت که حاصل توجه دولت به مهمترین نیاز اجتماعی کشور در ابتدای دهه ۹۰ و نتیجه پیگیری، تدابیر و تلاش بی‌وقفه وزیر و همکارانش در سالهای ابتدایی دولت یازدهم بود، متأسفانه با دو ابربحران پاندمی کووید و تداوم کاهش شدید درآمدهای کشور ناشی از تحریمها که آنهم ناشی از رویکرد خلاف مصالح مردم در سیاست خارجی است، و نیز با تغییر رویکرد حمایتی دولت از طرح تحول سلامت، دچار افت محسوسی شد تا آنجاکه در شرایط فعلی، متاسفانه تقریبا تمامی دستاوردهای افتخارآمیز آن دوران، از بین رفته و سبد هزینه مردم، مملو از هزینه درمان و دارو و بازگشت پدیده زیرمیزی بدلیل عدم توجه دولت به تعرفه‌های واقعی خدمات درمانی شده است.»

او گفت: «طرح تحول نظام سلامت ایران، پس از استقرار نظام مراقبت اولیه سلامت در ابتدای دهه ۶۰، یکبار دیگر نشان داد که ظرفیت اقدامات بزرگ برای پاسخگویی به بزرگترین نیازهای اجتماعی کشور وجود دارد اما نیازمند تدابیر حاکمیت، تداوم حمایت راهبردی و تلاش مستمر مدیران و ارائه دهندگان خدمات سلامت است، امری که متاسفانه در چشم انداز فعلی بسیار دور از دسترس است.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903196

دیگر خبرها

  • ورود بانوان به ورزشگاه تصمیم نظام بوده است
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • کوین اونز: 9 ماه از قراردادم باقی مانده و از آینده مطمئن نیستم/ اخبار WWE
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی