Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@03:22:52 GMT

دست ربات‌های هوشمند به بسته‌بندی رسید

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۵۵۲۹

دست ربات‌های هوشمند به بسته‌بندی رسید

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز توانسته است ربات‌های بین‌المللی با نام دلتا را که جایگاهی ویژه در صنعت بسته‌بندی برای خود دست‌وپاکرده و به عنوان یکی از معیارهای بسته‌بندی سالم شناخته می‌شوند، در داخل کشورمان بومی سازی و تولید کند.

مدیرعامل شرکت سپهر پژوهشگران ویرا که در زمینه تولید این ربات‌های فعالیت می‌کند، می‌گوید: ربات‌های دلتا، که در جهان نیز با همین عنوان شناخته شده‌اند، در خطوط تولید با سرعت بالا استفاده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ربات‌ها در انتقال، جابه‌جایی و بسته بندی صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارند.

مهدی طالع ماسوله، با بیان این‌که فناوران این شرکت کار پژوهشی و تحقیقاتی خود را در آزمایشگاه تعامل انسان و ربات دانشگاه تهران آغاز کرده و به مرحله تولید نمونه رسیده‌اند، ادامه می‌دهد: فناوری ساخت ربات‌ها بیش از 2 دهه است که در صنایع جهان، به ویژه صنعت بسته‌بندی جاافتاده است اما محدودیت‌های کشور در انتقال فناوری موجب شد تا این ربات‌ها با قدری تأخیرمورد توجه قرار بگیرند.

وی با بیان این‌که این اکنون اما این ابزار هوشمند را با فناوری بومی و یاری به مرحله تولید رساندیم، اضافه می‌کند: این ربات با همکاری بسیار زیاد این آزمایشگاه ساخته شده و دانش فنی اصلی برگرفته شده از این آزمایشگاه به ثمر رسیده است.

این فعال دانش‌بنیان، از نیاز مبرم صنعت بسته‌بندی به این ربات‌ها می‌گوید و ادامه می‌دهد: این صنعت به شدت نیازمند و تشنه فناوری ربات‌های دلتا است؛ چراکه اخذ بسیاری از استانداردهای بین‌المللی بسته‌بندی به استفاده از این ربات‌ها در خط تولید وابسته است بنابراین توسعه فناوری این ربات‌ها ضمن کمک به تولید با کیفیت زمینه ورود محصولات غذایی را به بازارهای بین‌المللی را فراهم می‌کند.

وی ادامه می‌دهد: به طور مثال صادرات خرما با یک چالش جدی مواجه است و بسیاری از کشورها استفاده از فرآورده خرما به عنوان یکی از محصولات مهم صادراتی کشورمان را به استفاده از این فناوری و عدم دخالت دست در بسته‌بندی خرما منوط ساخته‌اند.

طالع ماسوله به بازار منطقه‌ای و بین‌المللی پررونق این محصول اشاره می‌کند و می‌افزاید: اگرچه شرکت‌های قدرتمندی در عرصه بین‌المللی، سال‌ها است که در حوزه ساخت و توسعه این ربات‌ها کار می‌کنند، اما نمونه ایران‌ساخت این ربات‌ها، با توجه به قیمت بسیار پایین‌تر نسبت به نمونه مشابه خارجی و کیفیتی به همان اندازه، می‌تواند به خوبی در بازار کشورهای منطقه جای خود را باز کند.

مدیرعامل سپهر پژوهشگران ویرا، بسته‌بندی و جداسازی پسماندها را یکی دیگر از کاربردهای این ربات می‌داند و بیان می‌کند: بسته‌بندی و جداسازی پسامندها به کمک ربات‌های هوشمند یکی از محورهای این شرکت است. با حمایت از این فناوری و توسعه آن قطعا تحولی در صنعت مدیریت پسماند صورت می‌گیرد. در حال حاضر نیز با اداره مدیریت پسماند برای ورود فناوری این ربات‌ها موافقت‌هایی صورت گرفته است.

طالع ماسوله، تولید حسگرهای نیرو را یکی دیگر از تولیدات این شرکت دانش‌بنیان عنوان می‌کند و ادامه می‌دهد: این حسگرها که با فناوری پیشرفته‌ای تولید می‌شوند و قیمت بالا نزدیک به 10هزار دلار برای هرکدام ازا ین حسگرها هزینه می‌شود، اکنون در داخل کشور نمونه‌سازی شده است.

این فعال فناور، ربات‌های جراحی و همچنین ربات‌های صنعتی را نیازمند این حسگرها می‌داند و ادامه می‌دهد: عمده موارد این حسگرها در صنعت توان‌بخشی و حوزه سلامت است.

وی ادامه می‌دهد: این حسگرها در فناوری‌های دیگری نیز به کار می‌رود و می‌تواند مقدمه‌ای برای تولید محصولات نواورانه جدید باشد. به طور مثال با استفاده از این حشگرها کفشی را تولید کردیم که اطلاعات نیروی واردشده بر قسمت‌های مختلف پا را به نرم‌افزار ارسال می‌کند و اطلاعات دقیقی را از وضعیت حرکت، نواقص آن و فیزیک پا در اختیار پزشک قرار می‌دهد.

طالع ماسوله همچنین با اشاره به حضور 5 دانش‌آموخته در حوزه‌های مکانیک، الکترونیک، برق و کامپیوتر در این شرکت دانش‌بنیان، حمایت از نوآوری نیروی انسانی را زمینه ساز رونق تولید محصولات فناورانه می‌داند و می‌گوید: مهم‌ترین نیاز برای این محصولات، بازاریابی و بازارسازی است. اگر در شرایط کنونی که افزایش قیمت ارز، تمایل را به سوی کالای ایرانی افزایش داده، از تولید انبوه این شرکت‌ها حمایت شود، قطعا بسیاری از نیازهای فناورانه تأمین و رونق تولید رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/

169 / 156 ربات هوشمند بسته بندی ربات های دلتا دانش بنیان انتقال فناوری استاندارد بین المللی خط تولید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ربات هوشمند بسته بندی دانش بنیان انتقال فناوری استاندارد بین المللی خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا سال آینده آماده فروش می‌شود

به گزارش علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا گفت، ربات انسان‌نمای تسلا هنوز در آزمایشگاه است، اما ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.

چندین شرکت روی ربات‌های انسان‌نما شرط‌بندی کرده‌اند تا کمبود نیروی کار احتمالی را برآورده کنند و کار‌های تکراری صنایعی مانند لجستیک، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید خطرناک یا خسته‌کننده را انجام دهند.

ماسک در یک کنفرانس تلفنی به سرمایه گذاران گفت: حدس می‌زنم ربات تسلا به نام «اوپتیموس» (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری وظایف خود را در کارخانه انجام دهد.

ربات‌های انسان نما برای چندین سال توسط هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس در حال توسعه بوده اند.

امسال، استارت‌آپ «فیگور» Figure تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی «بی ام و» (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تأسیسات این خودروساز در ایالات متحده، همکاری امضا کرده است.

میلیاردر ماسک قبلاً گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی باشد.

ماسک با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا در بین هر سازنده ربات‌های انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد تا بتواند با استنباط کارآمد از خود ربات به تولید حجم برسد.»

ماسک سابقه ناکامی در تحقق وعده‌های جسورانه دارد. در سال ۲۰۱۹، او به سرمایه گذاران گفت که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودرو‌های خودران روباتاکسی را راه اندازی خواهد کرد.

تسلا اولین نسل ربات «اوپتیموس» خود را با نام «بامبل بی» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال، این شرکت ویدیویی از نسل دوم ربات دوپا که یک تی شرت را در محل شرکت تا می‌کند، منتشر کرد.

ویدئوی فیگور که در فوریه از ربات «۰۱» خود منتشر شد، آن را در حال ساخت قهوه نشان می‌دهد، در حالی که بوستون داینامیک هفته گذشته از یک پلت‌فرم الکتریکی برای ربات انسان‌نما اطلس خود رونمایی کرد که در حال چرخش و تغییر از حالت خوابیده به حالت ایستاده و راه رفتن دیده می‌شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وقتی روبات‌ها به کمک شرکت‌های پست می‌آیند + فیلم
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • ربات انسان‌نمای تسلا سال آینده آماده فروش می‌شود
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی