Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیونگ یانگ از کره جنوبی بشدت انتقاد کرد که برنامه های همکاری دو کره را به روابط با آمریکا گره زده و مانع رشد مناسبات شده است.

به گزارش ایرنا، «یوریمین زوکاری» از رسانه های مهم و بلندگوهای تبلیغاتی کره شمالی در گزارش روز دوشنبه خود آورده است: هر رابطه از نوع همکاری از سوی کره جنوبی به پیشرفت ها در خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره پیوند زده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گزارش تاکید می کند که طرح های مهمی برای همکاری دو کره وجود دارد و درباره آنها رایزنی شده است اما کره جنوبی می گوید که همه برنامه ها منوط به حل و فصل مساله هسته ای شبه جزیره کره است.

این رسانه متعلق به دستگاه تبلیغاتی کره شمالی می افزاید: این واقعاً مضحک است که همسایه جنوبی هر موردی از همکاری های دوجانبه را به روابط آمریکا و کره شمالی پیوند بزند.

این گزارش اقداماتی از این دست را گستاخانه و نامناسب توصیف کرده و از کره جنوبی خواسته است تا گام های مثبت و مناسبی برای رشد روابط دو کره و اجرای طرح های همکاری دو کشور بردارد.

دو کره بارها درباره روابط دوجانبه و طرح های همکاری ریلی و زمینی و خطوط هوایی مذاکراتی داشته اند اما کره جنوبی تحریم ها و مساله غیراتمی شدن کره شمالی را مانع از پیشرفت در این زمینه ها دانسته و این طرح ها تاکنون اجرایی نشده است.

از طرف دیگر وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده است واشنگتن امیدوار است تعلیق برنامه هسته ای کره شمالی به عنوان آغاز روند خلع سلاح پیونگ یانگ باشد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در دیداری ناگهانی در منطقه غیرنظامی میان مرز کره شمالی و کره جنوبی توافق کردند تا مذاکرات هسته‌ای خود را که از ماه فوریه در ویتنام متوقف شده بود، از سر بگیرند.

«مایک پمپئو»، وزیر امور خارجه ایالات متحده اعلام کرد که این مذاکرات ممکن است در ماه ژوئیه، احتمالاً یک یا دو هفته دیگر برگزار شود.

به نوشته تارنمای اس جی نیوز سنگاپور دولت ترامپ گزارش نشریه نیویورک تایمز مبنی بر درخواست آمریکا از کره شمالی برای تعلیق برنامه هسته‌ای به جای خلع سلاح کامل و پذیرش پیونگ یانگ به عنوان یک کشور هسته‌ای را رد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده نیز در این باره گفت: «تعلیق، هرگز راه حل مناسبی برای این موضوع نخواهد بود و پایان این روند هم نیست؛ بلکه چیزی است که امیدواریم در آغاز راه شاهد آن باشیم من فکر نمی‌کنم دولت توقف را به عنوان هدف نهایی در نظر گرفته باشد.»

کره شمالی آزمایش های هسته‌ای موشکی خود را از سال ۲۰۱۷ به حالت تعلیق درآورده است، اما مقامات آمریکا بر این باورند که پیونگ یانگ در حال گسترش زرادخانه‌های خود به منظور تولید سوخت موشک است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که هدف نهایی آمریکا از بین بردن تمام سلاح‌های هسته‌ای این کشور است.

آمریکا و کره شمالی تاکنون دو دیدار به منظور دستیابی به خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی برگزار کرده‌اند که در نخستین دیدار در سنگاپور، کیم متعهد به خلع سلاح کامل هسته‌ای و ترامپ نیز متعهد به لغو برخی تحریم‌های این کره شد؛ اما نشست دوم این دو رهبر که در هانوی ویتنام برگزار شده بود بدون دستیابی به توافق پایان یافت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کره شمالی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۹۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر کل ناتو: برنامه‌ای برای استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان نداریم

آفتاب‌‌نیوز :

«ینس استولتنبرگ»، دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «ریشی سوناک»، نخست وزیر انگلیس در شهر ورشو در پاسخ به پرسش یک خبرنگار درباره امکان استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان اظهار کرد: «ناتو قصد ندارد وضعیت تسلیحات هسته‌ای خود را تغییر داده و هیچ یک از این سلاح‌ها را به یک کشور دیگر عضو ناتو منتقل کند.»

استولتنبرگ این موضع را بعد از آن اتخاذ کرد که «آندژی دودا»، رئیس جمهور لهستان برای آنکه کشورش از تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک خود در قالب برنامه اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو میزبانی کند اعلام آمادگی کرد.

دودا همچنین گفت موضوع استقرار سلاح‌های هسته‌ای از مدتی پیش در مذاکرات بین مقام‌های آمریکا و لهستان مورد بحث قرار گرفته است.

«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به این موضع هشدار داد در صورت استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان، تاسیسات میزبانی کننده از این تسلیحات فورا در فهرست اهداف مشروع انهدام در زمان جنگ نظامی مستقیم با ناتو قرار می‌گیرند.

رئیس جمهور لهستان در مصاحبه با روزنامه لهستانی «فکت» مدعی شد در صورتی که کلاهک‌های هسته‌ای ناتو در قالب برنامه اشتراک گذاری هسته‌ای در لهستان استقرار یابند، گامی به سمت بازدارندگی در برابر روسیه برداشته می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • رقابت روسیه و آمریکا در سازمان ملل بر سر استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا ‎‌
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • دبیر کل ناتو: برنامه‌ای برای استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان نداریم