Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائتلاف آزادی و تغییر از اتیوپی و اتحادیه آفریقا خواست مذاکرات این ائتلاف با شورای نظامی سودان را درباره اعلامیه قانون اساسی تا فردا به تعویق بیندازند. ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۷ بین الملل آفریقا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، این روزها معارضان و شورای نظامی سودان درحال بنیانگذاری ساختار جدید قدرت در دوره انتقالی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدیهی است که این روند با فراز و نشیب های زیادی روبرو شود چراکه ایجاد توافق بین تمام بازیگران داخلی کار چندان آسانی نیست. اکنون سودانی ها با کمک میانجیگران آفریقایی درصدد دستیابی به یک توافق جامع هستند تا سودان جدید را پایه گذاری کنند.

ائتلاف آزادی و تغییر دیروز از اتیوپی و اتحادیه آفریقا خواست گفت وگوهای این ائتلاف با شورای نظامی درباره اعلامیه قانون اساسی را 48 ساعت به تعویق بیندازد تا احزاب و گروه هایی که عضو ائتلاف آزادی و تغییر هستند، درباره این اعلامیه به یک توافق کاملی دست پیدا کنند.

به نوشته روزنامه سودان تریبون، تمام احزاب و گروه های عضو ائتلاف آزادی و تغییر در نشست اخیر خود نسبت به اعلامیه قانون اساسی ملاحظاتی داشتند لذا از میانجیگران آفریقایی خواسته شد، فرصت بیشتری در اختیار این ائتلاف گذاشته شود تا آنها با انجام مشورت های لازم به یک توافق دست پیدا کنند.

یکی از مقامات ائتلاف آزادی و تغییر گفت: یکی از نقاط مهم اختلاف برانگیز در اعلامیه قانون اساسی مربوط به ماده ای است که به رئیس و اعضای شورای حاکمیتی  در دوره انتقالی مصونیت قضایی می دهد. بدین معنا که هیچ پرونده ای علیه آنان در دادگاه های سودان گشوده نخواهد شد، بنابراین تمام اعضای این ائتلاف با این ماده مخالفند و آن را برخلاف توافق انجام شده با شورای نظامی می دانند.

ائتلاف آزادی و تغییر اعلامیه قانون اساسی سودان را جدید دانست و اعلام کرده است: برخی بندهای این اعلامیه ابهام دارد که باید درباره آنها مذاکره و توافق شود، بنابراین از میانجیگران آفریقایی می خواهیم گفت وگوهای این ائتلاف با شورای نظامی را تا سه شنبه به تعویق بیندازند.

نشست جریان اپوزیسیون در سودان برای ارائه نظرات درباره اعلامیه قانون اساسی

از سوی دیگر روزنامه الانتباهه چاپ خارطوم، نوشت: یک فروند کشتی حامل 50 تن بذر و کالاهای اولیه کشاورزی از بندر "حبیل" عربستان به سودان حرکت کرده است و به زودی در بندر "بورتسودان" در استان خارطوم پهلو می گیرد.

این محموله در راستای اجرای تعهد سه میلیارد دلاری کمک های مالی و اقتصادی عربستان و امارات به سودان ارسال شده است.

پیشتر ریاض و ابوظبی 500 میلیون دلار در بانک مرکزی سودان سرمایه گذاری کرده بودند.

انتهای پیام/

R7969/P/S8,88/CT10 واژه های کاربردی مرتبط کشور سودان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشور سودان کشور سودان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۹۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم

به گزارش قدس آنلاین، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام(توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.

مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.

ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.

مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.

در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.

کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.

کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.

پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند.
 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اعزام «ناوگان آزادی ۲» به نوار غزه به دلیل تاخیر در روند کار به تعویق افتاد
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • تعویق تخلیه دانشجویان حامی غزه از دانشگاه کلمبیا/ بازداشت۳۳دانشجو
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است