Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبگاه خبری شبکه المیادین در یادداشتی با عنوان «دلایل فروپاشی ائتلاف میان عربستان و امارات» نوشت: تحرکات امارات برای کاهش حضور نظامی خود در یمن و نزدیکی به ایران حاکی از فروپاشی ائتلاف آن با عربستان در جنگ علیه یمن و در اردوگاه جنگ علیه ایران است.

اخبار سیاسی- المیادین نوشت: اما تلاش‌های امارات برای کاستن از تلفات خود نمی‌تواند آن را از غرق شدن نجات بدهد، اگر قبل اینکه فرصت‌ها از دست برود کاملا از قایق بیرون نپرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیویورک تایمز هم به نقل از منابع موثق گفته است، عقب‌نشینی‌هایی که امارات در یمن انجام داده با هماهنگی محمد بن سلمان در عربستان نبوده است و امارات هم از بیم افزایش شدت اختلاف  خود با سعودی‌ها آن را علنی نکرد.

یادداشت این روزنامه آمریکایی به قلم «دکلان والش» و «دیوید د کرک پاتریک» ناامیدی و شکست عربستان با اقدام امارات در خالی کردن پشت آن را  بیان می‌کند، اما به دلایل فروپاشی ائتلاف با عربستان نمی‌پردازد. اقدامی که امارات برای نجات خود پس از شکست در جنگ یمن و شکست محاسبات روی جنگ آمریکا علیه ایران انجام داد.

«مایک هیندمارچ» ژنرال بازنشسته استرالیایی که فرمانده گارد ریاستی امارات را بر عهده دارد، اخیرا به مهمانان غربی اعلام کرد که جنگ در یمن به باتلاقی تبدیل شده است. او وحشت روزافزون امارات از رشد قدرت بازدارندگی یمنی‌ها و امکان تهدید اماکن حیاتی امارات را شرح داد و گفت حوثی‌ها «ویت‌کنگ یمن» هستند. اشاره به مبارزان ویتنام که آمریکا را شکست دادند.

المیادین نوشت: همین خطراتی که امارات را از جانب حوثی‌ها تهدید می‌کرد موجب تعمیق شکاف میان محمد بن زاید حاکم ابوظبی با محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی و شاهزاده‌های الفجیره و شارجه شده بود که به آنچه «سیاست ناخوشایندی» که بن زاید دنبال می‌کند اعتراض کردند. علاوه بر اینکه هزینه‌های جنگ یمن که برای امارات حدود یکصد میلیارد دلار تخمین زده شده این کشور را در آستانه بحران وخیم اقتصادی قرار داده است.

به گفته «اریک کنینگام»، نویسنده واشنگتن پست مقیم در دبی، امارات بویژه امارت دبی از قرار گرفتن در خط مقدم نبرد احتمالی ایران و آمریکا بیش از عربستان می‌ترسد و امیرنشین دبی در نامه‌های خود به ایران نگرانی خود را در این خصوص ابراز داشتند. علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران سه ماه پیش از این موضوع پرده برداشت و گفت که در داخل امارات حاکمانی هستند که با ارسال نامه هایی به ما خواستار همکاری دو جانبه به منظور برطرف کردن سوء تفاهم میان تهران و ابوظبی هستند.

بر اساس این گزارش، بن بست امارات در ارتباط با یمن و امنیت خلیج فارس از قلمرو دبی و الفجیره و شارجه فراتر رفته و به خود ابوظبی و محمد بن زاید ولی‌عهد این کشور رسیده است. بن زاید هم اکنون بیم آن دارد که در نتیجه جنگ در خلیج (فارس) امارات دچار از هم گسیختگی شود.

عبدالله بن زاید، وزیر خارجه امارات پس از اختلافی که با عربستان بر سر حملات شکل گرفته به نفتکش‌ها در بندر الفجیره پیدا کرد در صدد نزدیک شدن به ایران برآمد کما اینکه طی سفرش به مسکو در ۲۵ ژوئن گذشته در صدد برآمد روسیه را میانجی قرار دهد، اما تهران از نجات دادن امارات امتناع ورزید زیرا معتقد است امارات خط قرمزها را نادیده گرفته است.

المیادین به نقل از منابع آگاه نوشت: هیأت‌های امنیتی امارات که در تهران عادی‌سازی روابط و موافقت با طرح حفاظت مشترک از آبراهه‌ها و ترک یمن را پیشنهاد می‌دهند گوش شنوایی ندارند و از میانجیگری روسیه هم در ایران استقبال نمی‌شود. در مقابل تلاش ترامپ برای ایجاد ائتلافی بین المللی به منظور پشتیبانی و حفاظت از کشتی‌های تجاری در خلیج (فارس)، ایران هم به کشورهای عربی حاشیه خلیج (فارس) تامین امنیت منطقه‌ای بدون کمک نیروهای بیگانه که به گفته عباس عراقچی سخنگوی وزارت خارجه ایران اهمیتی به ثبات و امنیت نمی‌دهند، پیشنهاد داده است.

المیادین افزود: در این کشمکش امارات باید بین تضمین امنیت خلیج (فارس) با تکیه کشورهای منطقه بر خودشان یا بین المللی کردن این موضوع که امنیت منطقه و ثبات آن را تهدید می‌کند یکی را انتخاب کند.

در پایان آمده است: تلاش آمریکا برای بین‌المللی کردن موضوع امنیت منطقه (خلیج) فارس فقط با موافقت انگلیس و نه هیچ کشور اروپایی دیگری همراه بوده است. این نشان می‌دهد که ترامپ مجبور است اعتراف کند که امنیت خلیج فارس از انحصار تاریخی آمریکا خارج می‌شود و به روسیه و چین سپرده می‌شود که دست کمک ترامپ را برای نجات از باتلاق نمی‌گیرند و نتنها فروپاشی ائتلاف امارات با عربستان ابوظبی را در این تنگه دشوار محافظت نمی‌کند بلکه امارات باید مراقب باشد در این دام خطرناک آمریکا گرفتار نشود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: عربستان یمن امارات عربستان جنگ آمریکا جنگ چین عربستان یمن جنگ آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند

به گزارش ورزش سه، صندوق سرمایه گذاری عمومی در سال 2023 از باشگاه‌های لیگ روشن برای جذب گروهی از مهم‌ترین بازیکنان بین‌المللی مثل کریستیانو رونالدو، نیمار، کریم بنزما فرانسوی و ... حمایت کرد.

یک منبع به روزنامه سعودی الشرق الاوسط توضیح داد که کمیته جذب بازیکن در لیگ حرفه‌ای عربستان در دوره اخیر جلساتی را با باشگاه‌ها برگزار کرده است تا بازیکنانی را که می‌خواهند در فصل نقل و انتقالات تابستانی به فوتبال این کشور منتقل شوند، مشخص کند.

این منبع در ادامه گفت پیش بینی می‌شود هفته آینده جلسه دیگری بین کمیته و باشگاه‌ها برگزار شود. برنامه برای حضور بازیکنان بزرگ بین‌المللی در راستای برنامه‌ توسعه مسابقات فوتبال در عربستان سعودی است تا لیگ این کشور به یکی از 10 لیگ مهم جهان تبدیل شود.

اما صندوق سرمایه‌گذاری عربستان بر چه اساسی از باشگاه‌ها حمایت می‌کند؟ این منبع اشاره کرد که حمایت‌های صندوق از باشگاه‌ها با توجه به جایگاه آنها در جدول لیگ عربستان صورت می‌گیرد.

در واقع باشگاه‌هایی که موقعیت‌های بالاتری دارند (به عنوان مثال الهلال و النصر در فصل جاری)، ممکن است حمایت بیشتری دریافت کنند، و تیم مقابل تیم‌هایی که در رده‌های پایین‌تر هستند، حمایت کمتری داشته باشند.

این استاندارد به منظور ایجاد انگیزه در باشگاه‌ها برای ارائه بهترین سطوح و دستیابی به نتایج بهتر است که باعث افزایش قدرت و جذابیت مسابقات لیگ عربستان می‌شود.

انمار الحائلی، رئیس باشگاه الاتحاد، اخیراً در اظهارات تلویزیونی تایید کرد که حمایتی که از باشگاه‌ها انجام می‌شود، به یک اندازه نیست. من اطلاع دقیقی ندارم و نمی‌خواهم در این مورد اظهار نظر کنم، اما باید جزئیات بیشتری در این زمینه به ما ارائه شود.

وی همچنین گفت: باید جدولی ارائه شود که نشان دهد هر باشگاه چه چیزی دریافت می‌کند، چون ممکن است خطایی رخ بدهد و از برخی باشگاه‌ها بیشتر از سایر باشگاه‌ها حمایت شود.

دیگر خبرها

  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟