Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@00:29:39 GMT

سه گام برای تامین زیرساخت اربعین حسینی مشخص شد

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۰۱۸۳

سه گام برای تامین زیرساخت اربعین حسینی مشخص شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی روز دوشنبه در نشست کمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی استان افزود: دستگاه‌های اجرایی علاوه بر مسایل مالی لازم است که در تامین برخی تجهیزات و زیرساخت‌های اربعین حسینی همکاری کنند.

سید کمال‌الدین میرجعفریان پیگیری دستگاه‌های اجرایی قبل از اینکه زائران آماده حضور در کشور عراق باشند را الزامی دانست و اظهار داشت: با تعریف برنامه مدون می توان صفر تا ۱۰۰ برنامه ها و نیازمندی ها را پیش‌بینی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای همین منظور سایت پلانی طی ۴۸ ساعت آینده تکمیل شود تا نیازمندی‌ها را بتوان در قالب آن بیان کرد و پس از نیازسنجی واقعی، دستگاه‌های اجرایی نیز می‌توانند در هر زمینه‌ای مساعدت خود را اعلام کنند.

میرجعفریان با تاکید بر طبقه‌بندی نیازها، زمان شروع مراحل اجرایی تامین زیرساخت‌های لازم را هفته آینده اعلام کرد و افزود: پیش‌بینی لازم برای مدیریت حرکت زایران نیز باید انجام گیرد.

وی ادامه داد: زیرساخت‌هایی در گذشته برای فصل سرما در مسیر پیاده‌روی اربعین تامین شده که نیاز است امسال متناسب با شرایط گرما زیرساخت‌های جدید ایجاد شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: بعضی از نیازمندی ها لازم نیست روی ساخت و ساز ثابت برنامه‌ریزی شود چون ممکن است بعدها مسایل اجتماعی به دنبال داشته باشد لذا اگر بنایی هم قرار است ساخته شود دیوارهای جداکننده پیش بینی کنید که بتوان آنها را جمع کرد و محیط بسته نباشد.

وی با ابراز امیدواری از اینکه امسال خراسان جنوبی میزبانی خوبی از زائران اربعین داشته باشد افزود: اربعین یک موضوع ملی و مذهبی است و باید فارغ از تشکیلات اداری به آن نگاه شود که تلاش بیشتر مدیران را می‌طلبد.

میرجعفریان گفت: تکلیف برای دستگاه‌های اجرایی مشخص می‌شود و باید دید مدیران استان تا چه حد در سطح کلان کشور می‌توانند پیگیری کنند.

وی یادآور شد: مردم خراسان جنوبی در سطح کشور سبقه مذهبی دارند و انتظار است رسانه‌ها نیز در پای کار آوردن همه بخش‌ها برای برگزاری این همایش بزرگ همکاری کنند تا تکلیف ملی و مذهبی خود را در این زمینه ادا کنیم.

در این نشست مقرر شد پیگیری ساخت سرویس بهداشتی در مسیر کربلا، نجف و کاظمین توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای برنامه ریزی شود.

همچنین نظام مهندسی موظف شد سقف کمک مالی برای مشارکت مردمی و تامین زیرساخت‌ها را زودتر اعلام کند.

معاون استاندار خراسان جنوبی برای تامین زیرساخت دسترسی به اینترنت زائران، اداره کل ارتباطات و زیرساخت را موظف به پیگیری کرد اما چون نماینده دستگاه مربوط نتوانست قول قطعی در جلسه دهد قرار شد این پیگیری از سوی استانداری با وزارت ارتباطات انجام شود.

تامین تانکر آب از سوی اداره کل نوسازی مدارس و آموزش فنی و حرفه ای، تامین نیروی انسانی برای اجرای تاسیسات، تجهیزات و مصالح از سوی سازمان صنعت، معدن و تحارت، تامین آب، سرویس بهداشتی حمام و سایت آبخوری و تجهیزات لوله و اتصالات توسط شرکت‌های آب و فاضلاب شهری، آب و فاضلاب روستایی و آب منطقه ای از دیگر مصوبات این جلسه بود.

۹۸۹۳*۳۰۲۸
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های زیرساختی اربعین حسینی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۰۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست

مسیح فرزانه گفت: متنوع کردن سبد سوخت کشور برای عبور از ناترازی ضروری است اما پیش از این باید زیرساخت مورد نیاز.شبکه سوخت ایجاد شود.

مسیح فرزانه، کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص حل بحران ناترازی انرژی در کشور گفت: استفاده از خودرو‌های هیبرید و برقی یکی از راهکار‌هاست اما در استفاده از خودرو‌های برقی، باید ابتدا به خدمات پس از فروش، زیر ساخت مورد نیاز و ناترازی ۱۵ هزار مگاواتی برق در سال گذشته که در ۱۴۰۳ افزایش هم خواهد داشت توجه شود.

 

وی افزود: بررسی‌های من نشان می‌دهد اینگونه عمل نشده است، ما در حوزه خدمات پس از فروش خودروهای برقی و هیبریدی یک آئین‌نامه نداریم؛ در رابطه با برق شرایط مشخص است و هیچ دورنمای مثبتی در این باره نمی‌بینیم و حتی مسؤولان امری که دایه‌دار واردات خودروهای این چنینی هستند گامی در راستای تامین برق آن بر نمی‌دارند.

 

فرزانه در ادامه افزود: تمام این اقدامات همانند یک زنجیره به هم متصل است و طبعا هر کدام را اگر تامین نکنیم با مشکل روبه‌رو می‌شویم. وقتی باید خودروی برقی وارد کنیم که در تامین انرژی آن دچار مشکل نشویم؛ در صورتی که جواب وزارت نیرو به وزارت صمت برای تامین انرژی خودرو‌های برقی شفاف بوده و اعلام کرده که ایجاد چنین شرایطی امکان پذیر نیست.

 

این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: این مشکل را ما در سی ان جی کردن خودرو‌ها هم شاهد بودیم. مردم باید در صف‌های طولانیِ یک تا دو ساعته منتظر می‌ماندند تا بتوانند سوخت سی ان جی خودروی خود را تامین کنند.

 

وی گفت: باید از تمام سوخت‌ها برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده و نباید فقط به یک تا دو مورد سوخت بسنده کرد. تنوع بخشی به سبد انرژی مسلما می‌تواند بار را از دوش بنزین دارد و گامی در مسیر رفع ناترازی سوخت کشور برداشته شود. البته همانطور که توضیح دادم زیرساخت هم باید تامین شود.

دیگر خبرها

  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت تصویب شد/ حداقل بگیران ۳۵ درصد
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال