Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان در نشست صمیمی با نمایندگان سازمان بسیج مهندسین و جمعی از مسئولان و مدیران پژوهشگاه که به میزبانی پژوهشگاه ارتباطات برگزار شد، ضمن اعلام آمادگی از امضای تفاهم‌نامه همکاری فیمابین اظهار کرد: اجرای تفاهم‌نامه از امضای آن مهم‌تر است و ما آمادگی داریم تا زیرساخت‌های آزمایشگاهی را برای اقدام خوب و سازنده، بسیجی‌وار، در اختیار قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با ارائه پیشنهادی در جهت تسریع نتیجه این نشست، تاکید کرد: در خصوص نقشه راه موردنظر برای تفاهم‌نامه، می‌توان یک نشست مشترک با حضور مدیران پژوهشگاه و نمایندگان صاحب‌نظر بسیج و به شکل پنلی و کاملاً چالشی برگزار کرد.
به گفته رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، خروجی مفید و کابردی باید هدف اصلی نشست مذکور باشد و در پایان همان روز، نکات تفاهم‌نامه را با یکدیگر تبادل کنیم.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین به ویژگی های بسیج مهندسین اشاره و اظهار کرد: در شرایطی که غالب مجموعه‌ها دچار دیوان‌سالاری بوده و بسیاری از آنها به دنبال تجارت هستند، بسیج ویژگی‌های خوبی دارد زیرا مسائل را صرفاً به ابعاد مالی و انتفاعی در حوزه تخصصی محدود نمی‌کند و منافع ملی را در اولویت قرار می‌دهد.
به گفته یزدانیان، نگاه بسیج در نقاطی متمرکز می‌شود که اکثر مجموعه‌ها به آن ورود نکرده و مغفول مانده است.

کارگروهی با عنوان صنعت الکترونیک و ارتباطات در بسیج مهندسین

سعید مهدیون، فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت ارتباطات نیز در بخش نخست این جلسه، به کارگروهی اشاره کرد که به تازگی تشکیل شده و گفت: این کارگروه با عنوان صنعت الکترونیک و ارتباطات در بسیج مهندسین تشکیل شده تا شرکت‌هایی که دنبال تفکرات ارزشی هستند را جمع‌آوری کند و تولید داخلی را تقویت بخشد.


اعلام آمادگی بسیج مهندسین برای بومی‌سازی تجهیزات شبکه
قاضی یکی دیگر از نمایندگان کارگروه صنعت الکترونیک و ارتباطات نیز در بخش دیگر این نشست با بیان اینکه کارگروه صنعت از ۷۰ هزار نیروی بسیج مهندسین تشکیل شده است، عنوان کرد: در فضای موجود قابلیت‌های چشمگیری وجود دارد که طی بررسی‌های انجام شده و اطلاع از نیروهای بالقوه، به دنبال آن هستیم تا ضمن استفاده از نقشه راه پژوهشگاه، آنها را متمرکز کنیم.
وی از آمادگی کارگروه صنعت الکترونیک و ارتباطات برای بومی‌سازی تمام تجهیزات شبکه خبر داد و افزود: ما دنبال این هستیم تا با ایجاد برند در کشور، ضمن جلوگیری از سرخورده شدن نیروهای نخبه، منافع و مشکلات ملی و دانشی دو طرف تامین شود.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی