Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@03:47:48 GMT

صنعت لبنی ظرفیت اسمی ۱۲ میلیون تنی دارد

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۰۱۸۸

به گزارش ایلنا و به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، سعید زرندی در ادامه سلسله جلسات با انجمن‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی در هم اندیشی بررسی مسایل صنایع لبنیات و شیرخشک گفت: انجمن‌ها محور اصلی تصمیم گیری در وزارتخانه هستند و ما در کنار آنها موضوعات مرتبط با صنعت را پیگیری می کنیم.

وی افزود: در بررسی های انجام شده، یکی از بیشترین سرمایه گذاری های انجام شده در کشور در بخش صنایع غذایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرندی گفت: اهمیت صنعت لبنی به دلیل ارتباط زیاد با سلامت جامعه برای وزارت صنعت بسیار اهمیت دارد.

معاون طرح و برنامه گفت: این صنعت به دلیل ماهیت خود از جمله صنایعی است که با دستگاه های دیگر همچون وزارت جهاد و بهداشت، بسیار مرتبط است.

وی گفت: این صنایع که موضوعاتشان با دستگاه های مختلف می باشند ،بعضا دچار برخی مشکلات هستند ،که نیاز است یک نگاه مشترک در این خصوص وجود داشته باشد.

معاون طرح و برنامه همچنین گفت:صنایع لبنی قابلیت توسعه صادرات دارند و باید از بازار کشورهای همسایه بهره لازم را ببرد.

زرندی گفت: یکی از موضوعات اصلی وزارتخانه در سال جاری ، تعمیق ساخت داخل است و در هر صنعت نیازها وارداتی که قابلیت سرمایه گذاری برای تولید داخل را دارند بررسی می کنیم.

وی گفت: تولید قوطی شیر خشک نیز از جمله مواردی است که باید زمینه داخلی سازی آن در کشور بررسی شود.

معاون طرح و برنامه تاکید کرد: ما از همه انجمن ها و تشکل ها خواسته ایم نیاز های خود را اعلام کنند و همچنین برنامه خود را برای توسعه صادرات خصوصا به کشورهای همسایه اعلام کنند.

وی همچنین در این جلسه گفت: در حال حاضر بیش از ۶۵۰ واحد فعال در صنعت لبنی وجود دارد که ظرفیت اسمی ۱۲ میلیون تن و اشتغال بیش از ۴۷ هزار نفر را دارند.

زرندی افزود: ۱۱۹ طرح با پیشرفت فیزیکی بالای ۴۰ درصد درصنعت لبنی در کشور وجود دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال جامعه صنعت مشکلات وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال را تشریح کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است.

به گزارش خبرنگار شانا، مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش‌ فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

دیگر خبرها

  • اشتغال اهمیت دارد
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • بازتخصیص آب غیرمتعارف به ۳۱ صنعت استان یزد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد