Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کسب رتبه ۹ در ثبت میراث فرهنگی، کیفیت آب تهران عالی است، شیب تعداد مستمری‌بگیران با گذشت زمان تندتر می‌شود و ... گزیده‌ای از اخبار بسته اجتماعی امروز است. تاریخ انتشار: 13:05 - 24 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۳۳۸۷

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، کسب رتبه ۹ در ثبت میراث فرهنگی، کیفیت آب تهران عالی است، شیب تعداد مستمری‌بگیران با گذشت زمان تندتر می‌شود، طرح توانمندسازی اتباع افغانستانی در پیشوا اجرا شد، ۵۰۰ مخزن CNG به شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تحویل شد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. گزیده‌ای از اخبار بسته اجتماعی امروز است که در ادامه می‌خوانید.


• کسب رتبه ۹ در ثبت میراث فرهنگی
معاون میراث فرهنگی، سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گفت: ایران در زمینه ثبت آثار جهانی میراث فرهنگی رتبه ۹ جهان را دارد. به گزارش برنا؛ محمد طالبیان به مناسبت ثبت جهانی جنگل‌های هیرکانی در فهرست آثار یونسکو اظهار کرد: آثار جهانی ثبت شده هزار ۱۲۱ اثر است که ۸۹۹ اثر فرهنگی، ۲۱۳ اثر آن طبیعی و ۳۹ اثر ترکیبی، است. ایران و آمریکا در زمینه ثبت آثار جهانی میراث فرهنگی مشترکا رتبه ۹ جهان را دارند. چین و ایتالیا با ۵۵ اثر در رتبه اول هستند. وی در ادامه گفت: در اوایل سال‌های انقلاب و جنگ حدود ۲۴ سال اصلا هیچ فعالیتی نداشتیم. معاون میراث فرهنگی، سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی درباره روند ارسال پرونده به یونسکو گفت: چهار اقدام روی پرونده‌ها صورت می‌گیرد اول فاقد ارزش و دوم اصلاحات اساسی روی پرونده صورت می‌گیرد.

• کیفیت آب تهران عالی است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: کیفیت آب تهران عالی است و مشکلی ندارد و نسبت به سال‌های قبل بهتر شده است. به گزارش برنا، محمدرضا بختیاری خاطرنشان کرد: طی ۱۰ سال گذشته، کیفیت آب شرب شمال تهران خوب و در جنوب کم بود. آب تهران در گذشته مشکل داشت و بحث نیترات مطرح بود، اما حدود ۱۰ سال است که وزارت نیرو توجه ویژه‌ای به جنوب تهران کرده و اجرای طرح سلامت آب و این مسائل سبب شده جنوب تهران طی این چند سال اخیر از آب سطحی استفاده کند. وی افزود: طی چند سال گذشته، جنوب تهران از آب چاه استفاده می‌کرد، اما چند سالی است که از آب سطحی استفاده می‌شود و امیدواریم مهر با حضور مقامات کشور تصفیه خانه را افتتاح می‌کنیم که تمام جنوب تهران را بتوانیم پوشش دهیم.


• شیب تعداد مستمری‌بگیران با گذشت زمان تندتر می‌شود
مدیرکل امور فنی مستمری‌های سازمان تامین اجتماعی گفت: هرچه گذشت زمان بیشتر می‌شود شیب تعداد مستمری بگیران تأمین اجتماعی تندتر جلو می‌رود و هرسال تعداد مستمری بگیران نسبت به بیمه شدگان بیشتر می‌شود. سیدمحمدعلی جنانی افزود: آهنگ رشد مستمری بگیران تامین اجتماعی ۲ برابر نسبت به رشد بیمه شدگان است و از سال ۵۵ تا ۸۷ همان مقدار مستمری بگیر داشتیم که از سال ۸۸ تا ۹۶ داشته‌ایم. آمار‌ها نشان می‌دهد در هشت سال اخیر نسبت به ۳۴ سال گذشته تعداد مستمری بگیران به یک اندازه است که این مساله نگران کننده است. به گزارش ایرنا، وی افزود: در حال حاضر هزینه‌های بیشتری در حوزه بازنشستگی صرف می‌شود به طوری که ۶۵ درصد هزینه‌ها در حوزه بازنشستگی، ۵ درصد در حوزه از کارافتادگی و ۳۰ درصد در حوزه بازماندگی است.

• طرح توانمندسازی اتباع افغانستانی در پیشوا اجرا شد
رئیس اداره بهزیستی پیشوا در استان تهران اعلام کرد: برای نخستین بار طرح توانمندسازی مبتنی بر جامعه ویژه اتباع افغانستانی در این شهرستان اجرا شده است. به گزارش ایرنا، نجمه اسماعیلی توضیح داد: در قالب این طرح ۱۲۰ نفر از این اتباع از خدمات بهزیستی برخوردار شده اند و زیرپوشش مستمر قرار گرفته اند. به گفته وی یک هزار و ۲۵۰ خانواده در پیشوا زیرپوشش خدمات بهزیستی قرار دارند که ۳۰۰ نفر آنان به دلیل نداشتن بضاعت مالی، مستمری دائم دریافت می‌کنند. اسماعیلی اظهارداشت: ۵۴ زن سرپرست خانوار در شهرستان پیشوا زندگی می‌کنند که از خدمات بهزیستی برخوردار شده اند و تلاش می‌شود با بیمه این افراد، زمینه برخورداری آنان از خدمات بازنشستگی نیز فراهم شود.


• ۵۰۰ مخزن CNG به شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تحویل شد
مدیر کل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اعلام کرد: به دنبال تفاهم‌نامه چهارجانبه بین سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران و حومه و بخش خصوصی، ۵۰۰ مخزن CNG به‌منظور جایگزینی با مخازن فرسوده قبلی تأمین و به شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران تحویل داده شد. به گزارش ایلنا، مرضیه حصاری ضمن بیان این خبر اظهار کرد: وجود حدود سه هزار ناوگان اتوبوس‌رانی شهری CNG سوز فعال و غیرفعال در کشور از یک‌سو و فرسودگی و آسیب‌های احتمالی ناشی از مخازن این ناوگان از سوی دیگ، زمینه‌ساز پیشنهاد طرحی از سوی وزارت کشور بود که به دنبال پیگیری‌های متعدد، نهایتاً اسفند سال ۹۷ به تصویب هیئت محترم وزیران رسید.

• پایان شهریور آخرین مهلت استفاده از معافیت کسری خدمت برای فرزندان ایثارگر دارای ۲۸ و ۲۹ ماه سابقه
رئیس اداره سرمایه‌انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: صدور کسر خدمت فرزندان غیرغایب ایثارگران به ازاری هر درصد جانبازی، هر ماه اسارت و هر ماه رزمندگی به مدت ۱۲ روز برای فرزندان ایثارگران دارای ۲۸ و ۲۹ ماه سابقه ایثارگری، تا پایان شهریور سال ۹۸ است و پس از آن تنها وفق ماده ۴۵ قانون وظیفه عمومی معافیت بر مبنای ۳۰ ماه سابقه رزمندگی خواهد بود. به گزارش ایلنا، موسی کمالی با تشریح نحوه محاسبه کسر خدمت ایثارگری گفت: با توجه به ابهاماتی که در خصوص کسری خدمت سربازی فرزندان ایثارگران وجود دارد باید بگویم که کسر خدمت سربازی برای ایثارگری است که حد نصاب معافیت یک فرزند را ندارد لذا صدور کسری تنها برای یک فرزند قابل انجام است. وی ادامه داد: البته به منظور مساعدت به خانواده‌هایی که فرزند ذکور دوقلو و یا چندقلو دارند در صورتی که همزمان به خدمت سربازی اعزام شوند بنا به درخواست ایثارگر کسری خدمت قابل تقسیم بین آن‌ها است.

• ساماندهی «اسم رمز» برخورد با دستفروشان
یک عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران معتقد است با اجرای مصوبه شورا در خصوص ساماندهی مشاغل بی کانون قطعاً ساماندهی دستفروشان، اسم رمزی برای برخورد با آنهانخواهد بود. به گزارش مهر، حجت نظری با اشاره به نامه اعتراض‌آمیز اهالی رسانه و فعالان اجتماعی درباره ساماندهی دستفروشان چهارراه ولیعصر (ع)، گفت: در یکی از جلسات هم اندیشی اعضای شورای شهر با شهردار این موضوع را مطرح کردم که چرا مصوبه ساماندهی مشاغل سیار و بی‌کانون معطل مانده است. این موضوع را هم به شهردار تهران منتقل کردم و تاکنون چند بار تذکر داده‌ام. علاوه بر این اجرای این مصوبه را در تماس‌های تلفنی و به صورت حضوری از معاون خدمات شهری و معاونت ساماندهی مشاغل پیگیری کردم و قول داده شد که زودتر این مصوبه اجرا شود.
• افتتاح همزمان ۶۴ پروژه توانبخشی در ۲۴ استان کشور
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی از افتتاح ۶۴ پروژه در حوزه توانبخشی به طور همزمان از طریق ویدیو کنفرانس در ۲۴ استان کشور خبر داد. به گزارش مهر، محمد نفریه گفت: ۲۴ استان در این پروژه‌ها سهیم هستند که در هر کدام از آن‌ها پروژه‌هایی در حوزه مراکز شبانه روزی و روزانه افتتاح خواهد شد. وی افزود: استان‌های آذربایجان شرقی ۴ پروژه، اردبیل ۴ پروژه، اصفهان ۳ پروژه، خوزستان یک پروژه، سیستان و بلوچستان ۴ طرح، کردستان ۵ طرح، البرز دو طرح، ایلام یک طرح، تهران ۵ طرح، زنجان یک طرح، فارس ۴ طرح، کرمانشاه ۶ طرح، چهارمحال و بختیاری ۳ طرح، خراسان جنوبی سه طرح، خراسان رضوی سه طرح، سمنان یک طرح، قزوین و قم یک طرح، گلستان سه طرح امروز این پروژه‌ها به بهره برداری می‌رسند.

• توقف مجدد طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده با افزایش قیمت‌ها

طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده که خرداد سالجاری از سرگرفته شده بود، بار دیگر به دلیل افزایش قیمت خودرو متوقف شد. به گزارش ایسنا، مرتضی ضامنی آخرین وضعیت طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده را تشریح کرد و گفت: با آغاز مجدد طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده از خرداد سالجاری، ۱۳۴ دستگاه تاکسی نو تحویل متقاضیان شد، اما به دلیل تغییر قیمت خودرو، در حال حاضر این طرح متوقف شده است. وی ادامه داد: بعد از یکسال با این موضوع مواجهیم که شرکت خودروساز افزایش قیمت خودرو را مطرح کرده است و در جلساتی که برگزار شد، نظر خودروساز به افزایش ۱۰ میلیونی قیمت بود که در نهایت افزایش قیمتی که بر روی آن پافشاری شد، حدود ۶میلیون تومان است.

• ایران گرم‌تر می‌شود
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از استقرار هوای گرم تابستانی در کل کشور خبر داد و گفت: دمای تهران فردا (۲۵ تیر) به ۴۲ درجه سانتیگراد می‌رسد. به گزارش ایسنا، احد وظیفه با اشاره به اینکه امروز (۲۴ تیر) در سواحل دریای خزر شامل استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان بارش خفیف رخ می‌دهد، گفت: در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان، استان‌های خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

• تخریب میراث فرهنگی به روش آب بستن
مدیرکل دفتر حفظ و احیای بنا‌ها و بافت‌های تاریخی درباره آب بستن به خانه‌های قدیمی و میراث فرهنگی برای تخریب و ساخت‌و ساز گفت: حتی اگر خانه قدیمی و میراثی را هم خراب کنند، چیزی که جای آن ساخته می‌شود مانند قبل خواهد بود. به گزارش فارس، سیدهادی احمدی درباره آب بستن به خانه‌های قدیمی و میراث فرهنگی برای تخریب و ساخت ساختمان اظهار داشت: علاوه بر آتش‌سوزی و تخریب فیزیکی برای از بین بردن خانه‌های قدیمی و میراث فرهنگی اقدام به آب بستن خانه‌ها نیز می‌کنند. وی افزود: این یک پنداشت غلط از سوی برخی از مالکین خانه‌های قدیمی و میراثی است که با این روش می‌توانند آنجا را تخریب و نسبت به ساخت ساختمان اقدام کنند و این در صورتی است که از قانون مطلع نیستند حتی اگر آن خانه قدیمی و میراثی را هم خراب کنند آن چیزی که جای آن ساخته می‌شود همانی است که از قبل بوده است.

• داشتن شناسنامه فنی ساختمان اجباری شود
عضو شورای شهر تهران گفت: باید دستگاه‌های که در حوزه ثبت اسناد دخیل هستند، داشتن شناسنامه فنی ساختمان را اجباری کنند و سپس اقدام به ثبت سند کنند. به گزارش فارس، زهرا نژادبهرام افزود: موضوع ساختمان و محل سکونت یک موضوع جدی است و باید محل آرامش و امنیت باشد. وی ادامه داد: متاسفانه این اهمیت از اذهان حتی متخصصان هم پاک شده و امروز به حداقل‌ها بسنده شده است و کیفیت فراموش شده است.

• افزایش قاچاق پیش ساز‌های مواد مخدر
معاون مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: قاچاق پیش ساز‌های مواد مخدر، زنگ خطری برای همه کشورهاست و سبب بحران جهانی در آینده خواهد شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ناصر اصلانی افزود: مبارزه هدفمند با انحراف قاچاق و سوء استفاده از پیش ساز‌ها به همکاری و هماهنگی گسترده کشور‌ها نیاز دارد و این نشست هم با هدف تبادل اطلاعات و تجارب در کنترل مواد مخدر و پیش ساز‌ها و بررسی همکاری‌های بین‌المللی در مبارزه با مواد مخدر برگزار شده است.

• معوقات فرهنگیان تا پایان سال پرداخت می‌شود
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از پرداخت معوقات فرهنگیان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود بخشی از این معوقات تا مهر سالجاری پرداخت شود. به گزارش تسنیم؛ حجت‌الاسلام تیمور علی عسگری اظهار کرد: روش تربیتی کنونی مدارس نیازمند بازبینی، بروزرسانی و تحول اساسی منطبق با اهداف سند تحول بنیادین و در چهار چوب فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی است. وی افزود: معلم، هنرمندی صبور و رسالتش تربیت و هدایت نسل انسان به سوی کمال است، در آموزش و پرورش نوین تفکر جزیره‌ای جوابگو نبوده و آنچه که ما را در رسیدن به اهداف تعلیم و تربیت و ارتقای شاخص‌های آن یاری می‌دهد خرد جمعی وکار‌گروهی مبتنی با تفکر سازنده است.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بسته اجتماعی میراث فرهنگی گردشگری ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۰۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت پل خاتون کرج آغاز شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز از آغاز دور جدید مرمت پل خاتون خبر داد. - اخبار استانها -

رحیم خاکی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در کرج اظهار داشت: مرمت این پل طبق برنامه و نقشه معماری ثبت شده در حال انجام است و طبق برنامه تعیین شده مرمت پل تا پایان سال جاری به پایان خواهد رسید.

به گفته این مسئول، با توجه به حساسیت این اثر تاریخی و نمایی که در ورودی شهر کرج ایجاد کرده است، مرمت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. بر همین اساس مسئولیت کار به یکی از بزرگترین و باسابقه ترین شرکت های مرمت سپرده شده و اساتید این حوزه نیز دخیل در کار هستند.

500میلیون تومان اعتبار برای مرمت پل "خاتون" اختصاص یافت

وی، سابقه این پل تاریخی را به دوران سلجوقیان و صفویه نسبت داد و اذعان کرد: پل ساخته شده روی رودخانه کرج که با عناوین مختلفی از جمله پل دختر، پل شاه عباس و پل خاتون شناخته می شود، نوع ارزشمندی از معماری تاریخی ایران را به نمایش گذاشته و تلاش ما نگهداری این اثر تاریخی و جلوگیری از تخریب آن است.

پل دختر از سازه های دوران صفویان است که بر بقایای پلی قدیمی تر منسوب به دوره سلجوقی با نام پل خاتون ایجاد شده. طول این پل حدود 65 متر و عرض آن 7 متر است.

پل مذکور در سال های گذشته بر اثر فرسودگی و عوامل طبیعی دچار ریزش در بخشی از سقف شده بود که با همت اداره کل میراث فرهنگی و حمایت های استانداری، مرمت آن آغاز شده و طبق گفته مدیر کل میراث تا پایان سال به اتمام می رسد.

پل خاتون یا دختر کرج که با نام پل سلیمانیه و پل شاه عباسی هم شناخته می‌شود از سازه‌های دوره صفویه است که بر روی رودخانه کرج ساخته شده‌است. این پل بر بقایای پلی کهن‌تر منسوب به دوره سلجوقی و به نام پل خاتون ایجاد شده‌است و بازسازی آن در دوره صفوی به این سازه نمای پل‌های دوره صفوی را داده است.

پل تاریخی خاتون در ورودی شرقی کرج و بین پل حافظ و میدان کرج قرار دارد. این پل به طول 61 متر و عرض هفت متر در ورودی شرقی کرج و بر روی رودخانه کرج احداث شده است.

علی رغم هشدارهای داده شده نسبت به امکان ریزش پل خاتون و با توجه به عدم رسیدگی مسئولین و بازسازی نشدن به موقع آن بخشی از این پل در سال 86 ریزش کرد. به دلیل مرمت غیر اصولی در سال 88 این پل در سال 99 دوباره ریزش کرد.

در سال 1400 مرمت این پل به 4 میلیارد تومان بودجه نیاز داشت که قرار شد استانداری، شهرداری و میراث فرهنگی هرکدام 500 میلیون تومان برای مرمت این پل پرداخت کنند که تا آخر سال 1400 هیچکدام پرداخت نکرده و مرمت این پل تا سال گذشته مسکوت ماند. عدم مرمت این پل را در آستانه فروپاشی کامل قرار داده بود که با تامین 90 میلیارد ریالی برای ترمیم این پل در ابتدای امسال، مرمت آن از سر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • سفر مهم بارزانی به تهران پس از ۳سال
  • سفر مهم بارزانی به تهران پس از ۳سال | جزئیات دیدارهای رییس اقلیم کردستان
  • بارزانی به تهران سفر می‌کند
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور