Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان سئو و بازاریابی رپورتاژ آگهی را یکی از بهترین روش های افزایش رتبه سایت می دانند. اکنون اهمیت این موضوع برای برندهایی که در صنعت خودرو و همچنین فروش و واردات آن فعالیت می کنند نیز پوشیده نیست.

این مطلب توسط اداره بازرگانی ایسنا با هدف کمک به کسب و کارهای ایرانی برای حضور موفق در فضای مجازی تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دغدغه‌ای که این روزها کسب و کارها و صاحبان برندها را در صنعت خودرو بیش از پیش با خود درگیر کرده، این است که در هر فضای رقابتی بیشتر دیده شوند. همانطور که میدانید فضای رقابت از بازارهای سنتی به سمت خریدهای اینترنتی سوق داده شده است و این کاربران فضای مجازی هستند که با توصیه و اظهار نظر درباره محصول بر اعتبار و فروش آن تاثیر می گذارند.

برای مشتریان چراغ سبز باشید

بازاریابی محتوا هنر فروش محصول بدون تبلیغات مستقیم است و این یعنی بدون اینکه خود را مانند یک تابلو ورود ممنوع در معرض چشم مشتری قرار دهید، برای او مانند چراغ سبزی باشید که او را درست در مسیر فروش قرار می دهد. حتماً می دانید که در نوشتن رپورتاژ آگهی باید اصول مهم سئو، بازاریابی محتوا و خبرنگاری را رعایت کنید تا مطلب شما به یک متن باکیفیت تبدیل شود.

یکی از روش‌هایی که همواره به معرفی و فروش محصول کمک می‌کند، بیان مزیت‌های آن در قالب مطالب آموزشی است. بنابراین، در متن رپورتاژ آگهی خودرو بهتر است از مزیت‌های استفاده آن بگویید. می‌توانید در بیان این مزیت‌ها موقعیت جغرافیایی کاربران را هم در نظر بگیرید، به عنوان مثال، اگر مشتریان شما در مناطق کوهستانی و برفی زندگی می‌کنند، بهتر است از توانایی‌های خودرو در این نوع آب و هوا بگویید.

روش دیگر بررسی و مقایسه خودرو نسبت به سایر رقبا است. در این روش می‌توانید خودرو مورد نظر را با یکی دیگر از محصول‌های مشابه بازار مقایسه کنید. از قابلیت‌ها و توانایی‌های محصول خود نسبت به دیگری بگویید و روش‌های فروش آن را نسبت به رقیب توضیح دهید. بی‌شک می‌دانید که نکته حیاتی انتشار رپورتاژ آگهی وجود بک‌لینک‌های فالو در متن است که کاربران را به وبسایت شما هدایت می‌کند. گفتنی است، انکرتکست‌ها یا همان عبارت‌هایی که لینک بر روی آنها قرار می‌گیرد را باید به دقت و درستی انتخاب کنید تا کاربران بیشتری روی آنها کلیک کنند. معمولاً در هر متن رپورتاژ آگهی سه بک‌لینک قرار داده می‌شود که یکی از آنها فالو خواهد بود. بهتر است در انتخاب آن یکی نهایت سعی و تلاش را به کار گیرید.

هرچقدر متن رپورتاژ آگهی را اصولی و با کیفیت بنویسید، اگر در انتشار آن دقت نکنید، بی‌تردید نتیجه مفید و منطقی عایدتان نمی‌شود. نکته مهم در انتشار رپورتاژ اگهی این است که سایت گذارنده به زمینه شغلی شما مرتبط باشد. با کمی تحقیق و جستجو در اینترنت دریابید که کاربران اخبار خودرو را از کدام منابع خبری پیگیری می‌کنند. در این میان، وبسایت‌های خبری معتبر که از بازدید بالایی برخوردار هستند، می‌توانند گزینه مناسبی باشند.

اداره بازرگانی ایسنا با تکیه‌ بر ۲۰ سال سابقه حرفه‌ای رسانه‌ای در فضای مجازی، آمادگی دارد صاحبان کسب‌وکار را در تولید و انتشار انواع رپورتاژ آگهی یاری کند.

فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار می‌توانند به‌منظور مشاوره و آگاهی از شرایط تولید و انتشار رپورتاژ آگهی در ایسنا با شماره‌های ۸۸۹۰۹۸۷۲ و ۸۸۹۰۱۲۷۹ تماس بگیرند.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی رپرتاژ آگهی خرید و فروش خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار وحید مجید اظهار داشت: با تمرکز بر سه هزار صفحه، یکهزار و ۴۰۰ نفر که عمدتاً کلاهبردار بودند شناسایی و دستگیر شدند.

وی، واریز وجه را نخستین اقدام برای کلاهبرداری از متقاضیان و مراجعان صفحات فروش سلاح عنوان کرد و افزود: فروشندگان پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه، مشتریان را از کانال مورد نظر خارج می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند.

رئیس پلیس فتای فراجا به برخورد با قدرت نمایی و ایجاد ترس در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: عده‌ای از اراذل و اوباش برای ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

سردار مجید از شناسایی و مسدود شدن ۹ هزار و ۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد خبر داد و گفت: یکهزار و ۶۰۰ نفر از گردانندگان این صفحات دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس فتا فراجا هشتم اردیبهشت نیز از آغاز طرح عملیات پلیس فتا، علیه «تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی» در سال جاری خبر داد و افزود: در این راستا، ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در زمینه رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

سردار مجید با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست ضمن مشارکت و همکاری با پلیس در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی