Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی‌خانی گفت: باتوجه به اینکه در سال گذشته زمستان گرمی را سپری کردیم امسال شاهد طغیان آفات در مزارع هستیم.

«علی موسی خانی» امروز (دوشنبه 24 تیر) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان اظهار کرد: در استان گلستان شاهد بارندگی  خوبی در روزهای گذشته بودیم که برای محصولات تابستانی مثل پنبه و آفتابگردان بسیار خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه کنترل آفتات مهمترین موضوع در بحث محصول پنبه است، بیان کرد: باتوجه به اینکه در سال گذشته زمستان گرمی را سپری کردیم امسال شاهد طغیان آفات در مزارع هستیم.

 

موسی‌خانی به کشاورزان توصیه کرد تا اقدامات کنترلی را با نظر کارشناسان انجام دهند و ابراز کرد: این کنترل مزارع باید به شکل تلفیقی باشد و کشاورزان از مبارزه شیمیایی و استفاده از سموم نیز استفاده کنند.

 

وی گفت: در دستورالعمل‌ها و توصیه‌ها به کشاورزان بیان کردیم که از زنبور «تریکوگراما» که تخم آفات را از بین می برد استفاده کنند و 5 تا هفت روز بعد نیز از زنبور «براکون» این کشاورزان استفاده کنند.

 

 رئیس اداره پنبه و دانه‌های روغنی جهاد کشاورزی گلستان افزود: به کشاورزان توصیه می شود از سموم زیستی و لاروکش که جمعیت آفات را کاهش می دهند استفاده کنند، همچنین استفاده از سموم مکنده کش برای آفات «سالک» که در مزارع بسیار شیوع پیدا کرده توصیه می شود.

 

موسی خانی بیان کرد: کشاورزان اقدامات کنترلی را برای آفات انجام دهند و سپس به آبیاری مزارع اقدام کنند چراکه پس از آبیاری ممکن است تا یک هفته نتوانند وارد مزارع شوند و در این مدت محصولشان به دلیل آفات از بین می‌رود.

 

وی به استفاده از  کودهای شیمیایی برای مقاوم کردن گیاه در برابر تنش محیطی و آفات اشاره و تصریح کرد: در محصولاتی مانند سویا و کنجد که تازه کشت می‌شود گزارشی از وجود جمعیت زیادی از آفات برگ خوار گزارش شده که ضروری است کشاورزان نسبت به کنترل این آفات اقدام کنند.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت امام رضا ع شیراز روزنامه جشن های دهه کرامت حجاب و عفاف آل هاشم روزنامه ها بیانیه گام دوم انقلاب آفات محصولات کشاورزی کشاورزی جهاد کشاورزی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۵۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران از آغاز برداشت محصول گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ جلال یوسفی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال زراعی جاری ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت محصول گندم اختصاص یافته است که تاکنون بیش از ۲۵ هزار تن گندم از مزارع برداشت شده، و در مجموع پیش‌بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن داریم.

وی اضافه کرد: ۱۷ مرکز خرید در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تأمین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی دهلران ادامه داد: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول وجود دارد، هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های به منطقه صورت گرفته است و به زودی در شهرستان مستقر خواهند شد.

یوسفی گفت: با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از روزهای ابتدای برداشت به کشاورزان و کمباین داران اطلاع رسانی شده است، کشاورزان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی برخورد شود.

وی با اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران، گفت: در سال جاری بیش از ۱۹ هزار تن دانه روغنی از مزارع کلزا برداشت شد که این میزان برداشت در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران تاکید کرد: با توجه به صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایای محصولات، کشاورزان از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری کنند

کد خبر 747991

دیگر خبرها

  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • مبارزه با  بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند