Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،  مصطفی سالاری در جلسه‌ای با مدیران شرکت کروز گفت: شرکت کروز به عنوان مجموعه‌ای که حدود 11 هزار شغل پایدار ایجاد کرده و رسیدگی به وضعیت نیروی کار نیز در این شرکت به خوبی انجام می‌‎شود، از جمله شرکت‌های موفقی است که از سازمان تأمین اجتماعی خدمات دریافت می‌کند.

سالاری با اظهار خوشحالی از روند توسعه فعالیت شرکت کروز، اظهار داشت: بازار خودرو شرایط خاصی دارد و از جمله صنایعی است که اشتغال قابل توجهی برای نیروهای متخصص تولید می‌کند و سازمان تأمین اجتماعی در کنار مدیران و کارکنان این شرکت ایستاده است و برای رفع مشکلات و توسعه فعالیت شرکت نهایت همکاری را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای ما بسیار مهم است که بتوانیم کمکی به صنعت بکنیم تا در جنگ اقتصادی با انسجام بیشتر تولید و اشتغال را حفظ کنیم. باید همکاری نزدیک‌تری بین سازمان تأمین اجتماعی و تولید کنندگان ایجاد شود. ما خود را در کنار شما می‌دانیم و هرآنچه در توان باشد، انجام خواهیم داد.

ناهید حیدری، مدیرکل تأمین اجتماعی غرب تهران نیز در این بازدید گفت: شرکت کروز از جمله شرکت‌های موفق و بزرگ تحت پوشش شعبه ۱۵ است و با داشتن ۷۵۰۰ بیمه شده از شرکت‌های دوست دار کارگر است که تا کنون ۳ بار به عنوان کارفرمای نمونه سازمان تأمین اجتماعی انتخاب شده است.

وی افزود: این شرکت در مجموع ۱۱ هزار بیمه شده دارد که 7500 نفر آنان تحت پوشش اداره کل تأمین اجتماعی غرب تهران و مابقی تحت پوشش استان البرز هستند.

 نادر سخا، مدیرعامل شرکت کروز نیز در این جلسه از حضور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و هیأت همراه تشکر کرد و گفت: مجموعه همکاران برای موفقیت شرکت تلاش گسترده‌ای دارند و نیروی انسانی متخصص و توانمند از جمله عوامل موفقیت شرکت است.

وی با بیان اینکه کار شرکت کروز از سال ۱۳۶۰ با یک کارگاه کوچک شروع کرد، اظهار داشت: بعد از آن روند توسعه فعالیت شرکت طی شده و امروز یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید قطعه محسوب می‌شود و در تامین قطعات خودرو پیشتاز هستیم.

مدیرعامل شرکت کروز گفت: اکثریت کارکنان شرکت کروز از بانوان هستند و این شرکت کاملا خصوصی بوده و بعد از ایران خودرو و سایپا در بین شرکتها صنعت خودرو بالاترین گردش مالی را دارد.

 سخا گفت: در سال ۹۶ در یکی از کارخانجات آتش سوزی رخ داد که تامین اجتماعی کمک بسیار خوب و تاثیرگذاری انجام دادند.

وی با اشاره به تحریم صنعت خودرو اظهار داشت: صنعت خودرو در ردیف تحریم‌های اولیه است و البته وارد کردن خودرو و قطعات خودرو محدودیتی ندارد اما تولید با تحریم مواجه است چون در این حوزه اشتغال و صرفه جویی ارزی وجود دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی