Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله اعرافی امروز 24 تیر در هفتمین اجلاسیه معاونین پژوهشی مدارس علمیه که در قم برگزار شد، به طرح چند سؤال از جمله این چگونگی وضعیت و شاخصه‌های پژوهش در جهان امروز؛ چگونگی روند پژوهش حوزه‌های علمیه در40 سال اخیر؛ اختصاص دادن چند بند در منشور حوزه‌ها در چشم‌انداز و نظامات جامع پژوهش به پژوهش و چگونگی وضعیت پژوهش در برنامه 5 سال حوزه‌های علمیه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه‌های علمیه ادامه داد: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با وجود همه مشکلات، ولی در این مدت با نگاه جهادی فعالیت کرده و این فعالیت‌ها باعث شکل‌گیری اسناد کلان، طرح‌های زیاد و برنامه 5 ساله در حوزه‌های علمیه شده است. عضو فقهای شورای نگهبان، بر اهمیت موضوع برگزاری مباحثه و راه‌اندازی گروه‌های علمی از سوی معاونین پژوهشی مدارس استان‌ها تأکید کرد و ادامه داد: گروه‌های علمی دارای رسالت‌هایی چون آموزشی، اخلاقی و پژوهش هستند. مدیر حوزه‌های علمیه افزود: مسئله دیگر راه‌اندازی انجمن‌های علمی، کانون‌های علمی، شورای پژوهش و نمرات پژوهش در استان‌ها از سوی معاونین پژوهشی است. وی افزود: مسئله دیگر راه‌اندازی درس خارج در استان‌ها است؛ دراین رابطه بیش از 20 درس خارج در استان‌ها شکل گرفت و توجه به این مسئله باعث رشد علمی حوزه‌های علمیه استان‌ها خواهد شد. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: موضوع دیگر برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی در تابستان است. امسال تعداد طلبه‌ها از سه الی 4هزار به 20 هزار طلبه در پایگاه‌های تابستانی برای تحصیل و ارتقاء رسیده است.  وی ادامه داد: موضوع دیگر آمادگی معاونین پژوهشی برای تشکیل گروه و بعدها مراکز پژوهشی، تعیین رشته‌های تخصصی همراه با پایان‌نامه ها و انتقال پایان‌نامه‌ها در سطح سه به استان‌ها وتوجه به حضور جدی‌تر استان‌ها در کتاب سال حوزه و ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی است. مدیر حوزه‌های علمیه افزود: از دیگر پروژه‌ها رتبه‌بندی پژوهشی پژوهشگران حوزوی، رتبه‌بندی مراکز و مدارس پژوهشی است. وی با اشاره به موضوع موقوفات در حوزه‌های علمیه افزود: اگر وقف‌های حوزه به صورت دقیق شناسایی شود، حوزه در همه موارد می‌تواند مستقل شود. امام جمعه قم اظهارکرد: باید با شناسایی وقف‌های موجود در حوزه به جای برسیم که حوزه‌های علمیه شکوفا شود، برای تحقق این امر دنبال شناسایی و تعیین موقوفه‌های حوزه‌های علمیه هستیم. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا قم اعرافی حوزه موقوفات درس خارج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه (ع) به دوره غیبت
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت