Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،مالکان خودروهای اروندی که ۱۸ ماه است خودروی آنها در گمرک منطقه آزاد اروند در شرایطی نامناسب جوی متوقف شده روز گذشته در اعتراض به ترخیص نشدن خودروی خود در مقابل در سازمان منطقه آزاد اروند تجمع کردند.

سید علی موسوی معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار‌های منطقه آزاد اروند در این باره گفت:در بحث ترخیص خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی سی ممنوعیت ترخیص بر عهده منطقه آزاد و راهور نیست و همه مسائل به گمرک باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حل مشکل نیاز به مصوبه دولت دارد

وی افزود: رفع وضعیت موجود مصوبه دولت را می‌طلبد و در واقع تمام تلاش دستگاه‌های اجرایی و مدیران سازمان رفع وضعیت موجود است. نمایندگان دو شهرستان آبادان و خرمشهر در مجلس، رئیس گمرک ایران و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند پیگیر موضوع هستند که امیدواریم با نگاه مثبت دولت هر چه سریع‍تر این مشکل را برطرف شود.

معاون سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند با اشاره به اینکه این ممنوعیت مربوط به خودرو‌های ۲۵۰۰ سی سی به بالا است، افزود: همه خودرو‌های کمتر از ۲۵۰۰ سی سی ترخیص شدند و در حال حاضر ۲۵۰ خودرو در گمرک خرمشهر رسوب کرده که محدودیت و ممنوعیت دولت را دارد و از معاونت حقوقی رئیس جمهور، گمرک ایران و راهور کشور پیگیر این موضوع هستیم.

بلاتکلیفی مالکان خودرو

یکی از مالکان خودرو‌های محصور شده در گمرک خرمشهر با بیان اینکه همه هزینه‌های بیمه و عوارض را پرداخت کرده‌ایم، اما ۱۸ ماه است که خودرو‌ها در گمرک منطقه آزاد اروند، دپو شده‌اند، اظهار کرد: اگر ورود این گونه خودرو‌ها به منطقه آزاد اروند ممنوع بوده چرا اجازه واردات داده‌اند؟

محمد نصیری با اشاره به بلاتکلیفی مالکان خودرو در منطقه آزاد اروند، افزود: ما را در یک دور سلسله باطل می‌چرخانند، به منطقه آزاد میرویم، می‌گویند که مشکل شما مربوط به راهور است به راهور می‌رویم، معتقدند که حل مشکل با گمرک است و وقتی به گمرک مراجعه می‌کنیم می‌گویند ترخیص خودرو‌ها نیازمند مجوز سازمان منطقه آزاد اروند است.

یکی دیگر از مالکان خودرو‌های توقیف شده در گمرک منطقه آزاد اروند نیز گفت: این خودرو‌ها را به‌صورت قانونی در سال ۹۶ وارد کردیم و همه مراحل قانونی را طی کردیم. تا جایی پیش رفتیم که قرار شد خودرو‌ها پلاک گذاری شوند و بعد از اتلاف وقت زیاد بهانه مسؤولان منطقه آزاد اروند در ترخیص نکردن خودروها، گفتند که مشکل پلاک قدیم و جدید برای این خودرو‌ها وجود دارد.

علیرضا بندری با اشاره به تجمع روز گذشته در منطقه آزاد اروند عنوان کرد: ما به این معترضیم که روزانه ۶۰ هزار تومان بابت پارکینگ این خودرو‌ها پرداخت می‌کنیم درحالی که همه هزینه‌ها را پرداخت کرده‌ایم و مشکل عدم ترخیص خودرو‌ها به ما باز نمی‌گردد.

نگهداری خودرو در بدترین شرایط

یکی دیگر از مالکان خودرو‌های دپو شده در گمرک منطقه آزاد اروند گفت: این خودرو‌ها در بدترین شرایط و با هزینه نگهداری بالا قرار دارند. حاضریم تمام تعهدات لازم را بدهیم و تا تعیین نکلیف خودرو‌ها صبر کنیم و حتی پلاک دریافت نکنیم، ولی حداقل خودروهایمان در پارکینگ منازلمان نگه داری شوند تا مکلف به پرداخت هزینه‌های چند برابری پارکینگ نشویم.

علی محتشم گفت: از دادستان به عنوان مدعی العموم درخواست داریم به موضوع ورود کند و یا از طریق دیوان عدالت اداری پیگیر حل این معضل شود، زیرا برای خرید این خودرو هم منزلم را فروخته ام وهم وام گرفته ام و حالا کارد به اسخوانم رسیده است.

سجاد حیاوی یکی دیگر از مالکان این خودرو‌ها گفت: منطقه آزاداروند موافقت خود را با خروج خودرو‌ها اعلام کرده است، ولی این موافقت ضمنی بوده و اجرایی و مستند نیست.

وی با بیان اینکه خسارت خودروهایمان را از طریق مراجع قضائی مطالبه می‌کنیم، گفت: ۷۰ درصد این خودرو‌ها زیر ۲۵۰۰ سی سی هستند و پلیس راهور بلامانع بودن ترخیص خودرو‌ها را اعلام کرده است، اما هنوز هم خودرو‌ها ترخیص نشده‌اند.

مصوبه دولت بعد از ورود خودرو‌ها بود

محمد ادیب‌کیا رئیس گمرک منطقه آزاد اروند نیز با بیان اینکه مصوبه هیئت دولت در خصوص خودرو‌های وارداتی بالای ۲۵۰۰ سی سی بعد از ورود این خودرو‌ها صادر شده است، اظهار کرد: متأسفانه این مصوبه هیئت دولت مناطق را مستثنی نکرده است.

وی افزود: در حال حاضر معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در حال پیگیری این موضوع از طریق معاون وزیر صنعت است و به زودی جلسه سه جانبه‌ای با حضور پلیس راهور استان، مدیرکل گمرک خرمشهر و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود تا وضعیت این خودور‌ها تعین تکلیف شود.

وی بیان کرد: یکی دیگر از موضوعات مطرح شده این است که مسئله این خودرو‌ها در شورای تأمین طرح شود و استاندار خوزستان با اختیارات این شورا به موضوع ورود کند، ولی این جلسه به دلیل مشکلات پس از سیل هنوز برگزار نشده است.

ادیب‌کیا گفت: سازمان منطقه آزاد اروند خود را متعهد می‌داند که مشکل خودرو‌ها را از طریق مراجع قانونی پیگیری و در اسرع وقت حل و فصل کند.

خودرو‌های مذکور قبل از تصویب قانون ممنوعیت ورود خودرو به منطقه آزاد اروند وارد شده‌اند. همچنین سند، تشریفات گمرکی و شماره گذاری این خودرو‌ها قبل از تصویب قانون ممنوعیت انجام شده است.

این در حالی است که مصوبه ممنوعیت ورود خودرو در اردیبهشت ماه سال ۹۷ به تصویب رسیده، ولی معلوم نیست چرا خودرو‌های وارد شده قبل از این تاریخ در پارکینگ توقیف شده‌اند؟ از طرفی نگهداری این خودرو‌ها در معرض آفتاب، گرد و خاک آسیب جدی به آن‌ها وارد می‌کند و هزینه پارکینگ برای مالکان سر سام آور است، به همین دلیل می‌طلبد که مسؤولان مربوطه به فکر راه حل اساسی و نهایی برای حل این موضوع باشند.

انتهای پیام/ د

منبع:فارس

تجمع مالکان خودروهای اروندی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گمرک تجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۰۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو،افزایش قراردادها، مشاوران۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال

علیرضا خانی در گفت‌وگو با خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضمن اشاره به مشکلاتی که در زمان حضورش در استقلال وجود داشت و تغییر و تحولات رخ داده در این باشگاه اظهار کرد: زمانی که ما آنجا بودیم، مسائل و مشکلات را می‌گفتیم چون من مسئول مالی و عضو هیات مدیره بودم و اتفاقاتی که آن زمان می‌افتاد، را بیان می کردم. به هر حال من مسئول مسائل مالی و عضو هیئت مدیره بودم، تمام این مسائل‌ها را موظف بودم که کنترل کنم. زمانی که در استقلال حضور داشتم، در واقع مصوبه هیئت مدیره بود که امضا و بررسی تمامی قراردادها برعهده من و آقای خطیر باشد. 

وی افزود:قرارداد کاسکو اولین قرارداد دارای مشکل و ایراد بود و متاسفانه آنها این موضوع را  به من  ارجاع ندادند و آقایان سمیعی به عنوان معاون حقوقی و عضو هیئت مدیره به همراه خطیر قرارداد را امضا کردند. قرارداد کاسکو، اینگونه بود که روز اول قرار بود 50 درصد مبلغ قرارداد را نقد پرداخت کنند. 50 در صد الباقی بعد از بازی چهارم که بعد از تعطیلی یک ماهه (فیفا دی) بود پرداخت شود. مبلغ اولیه قرارداد 24 میلیارد تومان بود.

عضو سابق هیئت مدیره استقلال عنوان کرد: بعداً که ما در جریان قرار گرفتیم  دیدیم بعد از گذشت 20 روز خبری از پول نیست. بعد مشاهده کردیم که قرارداد با امضای آقای سرپرست موقت فعلی یعنی آقای سمیعی و آقای خطیر بوده است. دیدیم آنها  پولی به صورت پیش قرارداد دریافت نکردند و تنها  2 چک اخذ شده است. چون من خودم در بانک مرکزی بودم، استعلام چک‌های مذکور را گرفتم. یک چک به نام شخص و چک دوم به نام شرکت تازه تاسیس و کاغذی بود. جالب اینجا است که آن شخص چهار چک برگشتی داشت. یعنی عملاً  یک شرکتِ کاغذی و صوری بود و معلوم نبود  چه اتفاقی افتاده است. وقتی متوجه موضوع شدم به آقای سمیعی گفتم شما چگونه این قرارداد را امضا کردید؟ مگر حق امضا داشتید؟ او تاکید کرد که طبق روزنامه رسمی و اختیارش این کار را کرده است.من گفتم این موضوع در حوزه من و خطیر بوده و چطور شما آن را امضا کرده اید؟ شما که صلاحیت امضا نداشتید. به او گفتم به عنوان فردی که حقوقی هستید این چک مربوط به شخص است، چگونه آن را پذیرفتید؟ این فرد یعنی «شهرام قویدل» مالک کاسکو را خود آقای سمیعی به باشگاه آورده بود. در واقع معرف او همین آقای سمیعی بود.

خانی در ادامه گفت و گو با آنا تاکید کرد: وقتی به حساب‌ها ورود کردم متوجه شدم سمیعی در تمام قراردادهایی که قبل از زمان مدیریت آقای فتح الله زاده یعنی آجرلو منعقد شده بود حضور داشت. یک نمونه را به شما می گویم. قرارداد  یکی از بازیکنان 2 ساله بود.رقم آن در سال اول 2/5 میلیارد و سال دوم 3/5 میلیارد تومان بود. وقتی قرارداد سال اولش تمام می‌شود، قرارداد سال دوم را از 3/5 میلیارد تومان به 10 میلیارد تومان تغییر می‌دهند!  در صورتی که با همان قرارداد می توانست بازی کند و باید بازی می کرد و نیاز به افزایش قرارداد نداشت. به آقای سمیعی گفتم چرا این اتفاق افتاد؟ گفتم شما مسئول حقوقی بودید، چرا اظهار نظر نکردید و نظر ندادید؟  

وی تاکید کرد: از او سوال کردم این قرارداد 10 ساله ای که با ورزشگاه مرغوبکار و آقای x منعقد کردید و 17 میلیارد اعتبار دادید که برای باشگاه هزینه کند و 11 سال به او اجاره دادید، برایش کارشناس رسمی بگیرید و به آنجا بفرستید، که چقدر  هزینه کرده است؟ از او پرسیدم به چه شکل این قرارداد امضا شد؟ با این کار اموال این باشگاه را به تاراج دادید. وقتی این حرف ها را زدم سمیعی گفت من چه کاره بودم؟! گفتم آقای سمیعی شما در تمام امور حقوقی استقلال مسئولیت داشتید و باید اظهار نظر می‌کردید. کجا از این باشگاه دفاع کردید؟ 

عضو پیشین هیات مدیره استقلال تصریح کرد: مهمترین موضوع این است که در بحث خودروهای فیدیلیتی که اعضای باشگاه گرفته بودند 2 نفر از حساب باشگاه پول خودروی خود را  به حساب بهمن خودرو واریز کرده بودند. یکی آقای سمیعی و دیگری آقای مصطفی احمدی مدیر مالی وقت باشگاه بود. چطور ایشان به عنوان کسی که مسئول حقوقی باشگاه است نمی‌داند که اموال باشگاه را نباید در جهت منافع شخصی باشگاه هزینه کنیم؟ چطور پول باشگاه را به حساب شرکت خودروساز واریز کردند تا خودرو دریافت کنند؟ البته این آقایان 2 ماه بعد پول را به حساب باشگاه بازگرداندند ولی خودشان بهتر می دانند که واریز پول از حساب باشگاه به حساب شرکت فروش خودرو ایراد قانونی دارد.

خانی در پاسخ به این سوال که آیا بابت این صحبت هایش مدارک دارد گفت: بله مدارک دارم. تمام مواردی که گفتم دارای مستندات است. ریز جزئیات حساب‌های باشگاه موجود است . در این پرونده سوال مطرح شده که چطور پول باشگاه را به حساب شرکت خودروساز واریز کردید؟ آقایان فتاحی،مومنی، مظلومی و... از جیب خودشان پول دریافت خودرو را واریز کردند اما وقتی از سمیعی سوال کردم گفت آقای احمدی(مسئول پیشین مالی باشگاه) بدون اجازه من این کار را کرده است.

وی ادامه داد: ما هشدار را بابت انتصاب دوباره سمیعی در باشگاه استقلال دادیم. همان زمان به خطیر گفتم او سوابق خوبی ندارد. در آن مقطع به خطیر هشدار داده بودم که سمیعی کاری در زمینه حقوقی برای باشگاه انجام نداده و می بینید که تمام مسائلی که الان گریبان باشگاه را گرفته به خاطر این است که او مدیر حقوقی باشگاه بوده است.جالب است بدانید ما با 2-3 مشاور قرارداد داشتیم که با این مشاوران قرارداد 400 میلیون تومانی بسته شده بود.من پرسیدم چطور این قراردادها امضا شده که سمیعی گفت این موضوعات را به من نمی گفتند.مگر می شود معاون حقوقی باشگاه این مسائل را نداند؟

عضو پیشین هیات مدیره استقلال تاکید کرد:آن مشاوران را صدا زدم و گفتم چطور این قراردادها را امضا کردید، آنقدر از او سوال کردم و گفتم باید به دادگاه بیایید و جواب بدهید، یکی از آنها فرار کرد و رفت، گفت اصلا پول نمی خواهم. خیلی مسائل وجود دارد که شاید نتوانم بیان کنم. 

خانی در خصوص مشکلات باشگاه در عقد قرارداد با بازیکنان گفت:در زمان آقای مددی و فرهاد مجیدی کل قرارداد اعضای تیم به 200 میلیارد نمی رسید. سال بعد که ساپینتو حضور داشت قرارداد اعضای تیم نزدیک به 470 میلیارد تومان شده بود! یعنی استقلالِ فصل قبل 470 میلیارد تومان هزینه کرده بود. این یعنی صد در صد افزایش نسبت به سال قبل با حضور احمد مددی. 30-40 درصد بازیکنان آن سال قرارداد داشتند ولی قرارداد آنها  به شکلی عجیب افزایش پیدا کرد.

وی تاکید کرد: شما فکر می کنید چرا حجت کریمی  مدیر آکادمیِ وقت را از  اخراج کرد؟ چه مسائلی در آنجا اتفاق افتاد؟ بروید از اصغر حاجیلو سوال کنید که اجازه ندادم یک ریال از مردم پول بگیرند. من زمانی که در باشگاه بودم یک فرد خیر آوردم که نزدیک به 700 میلیون تومان هزینه کرد. همه کارهای نقاشی و لوله کشی و خیلی کارهای دیگر صورت گرفت. از آقای حاجیلو سوال کنید آیا لنگِ پول بودند؟ آن زمان اجازه نمی دادیم یک ریال این طرف و آن طرف شود. الان هم  من به مسئولان هلدینگ خلیج فارس هشدار می دهم که در انتخاب افراد دقت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به منطقه آزاد قشم رسید
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو،افزایش قراردادها، مشاوران۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک