Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ‌گلستان ‌گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۵۰ میلیارد تومان در بخش صنعت استان سرمایه گذاری شده است. ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، حسینقلی قوانلو شامگاه دوشنبه در نشست فعالان اقتصادی شهرستان با محوریت حوزه کسب و کار و رونق تولید اظهارداشت: با تلاش فعالان اقتصادی از ابتدای سال تاکنون 350 میلیارد تومان در حوزه صنعت استان سرمایه‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال این سرمایه‌گذاری به بیش ‌از یک‌هزار‌میلیارد تومان برسد.

وی گفت: ملت ایران در‌برابر جنگ‌نظامی دشمن هشت سال مقاومت کرد. امروز با توجه به قدرت نظامی کشور، دشمن جرات رویارویی جنگ نظامی را ندارد. مقاومت ما در جنگ ‌اقتصادی علاوه بر تقویت قدرت نظامی سبب توانمندی ما در صنایع ‌موشکی و نظامی شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت‌ گلستان بیان داشت: امروز دشمن درصدد است تا با تحمیل جنگ اقتصادی و با فشار اقتصادی به مردم آنها را نسبت به نظام ‌جمهوری اسلامی و کشور بدبین کند. اگر‌مردم مانند هشت سال جنگ نظامی، دو سال در جنگ اقتصادی مقاومت کنند از وابستگی به فروش نفت خارج می‌شویم.

در سال 2018 در قزاقستان 24.3 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده استمازندران| 6700 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بندر امیرآباد اجرایی می‌شودافزایش سرمایه‌گذاری آلمان در روسیه با وجود تحریم ها وی با اشاره‌ به اینکه اقتصاد کشورهای دیگر بر مبنای مالیات و تولید است، ادامه داد: ما هم‌ باید تلاش کنیم تا وابستگی اقتصاد کشور  خود را نسبت به فروش نفت از بین ببریم.

قوانلو گفت: اولویت‌ امسال دولت ‌در‌کنار همه مشکلات مانند آسیب‌های اجتماعی، بهداشت و غیره تولید و اشتغال است. دولت به ‌همه استانداران اختیار تام داده تا در حوزه تسهیل رفع موانع تولید در همان استان تصمیم مناسب گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته 3 هزار و 200 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در استان پرداخت شده است.

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان درباره‌ مشکل سوخت ‌مرغداران بیان داشت: تلاش ‌می‌کنیم ‌تا امسال به ‌مرغداران فرصت داده شود تا مرغداری‌های خود را به سوخت ‌گاز تجهیز کنند و هیچ مرغداری به سبب مشکلات در سوخت تعطیل نمی‌شود.

وی درباره‌ واحدهای تولیدی خسارت دیده ناشی از سیل بیان داشت: در حال حاضر در تلاش هستیم‌ تا واحدهای تولیدی به میزان‌ خسارتی که دیدند تسهیلات چهار تا 6 درصدی دریافت کنند. ضمن اینکه بانک‌ها نیز مصوبه کردند تا به واحدهای خسارت دیده برای پرداخت معوقه بانکی تنفس یک تا چندساله بدهند.

انتهای پیام/ش

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۱۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد