Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:52:52 GMT

تامین آب شرب روستاییان در اولویت باشد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۲۶۷۰۷

تامین آب شرب روستاییان در اولویت باشد

سید کمال الدین میرجعفریان روز سه شنبه در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خراسان جنوبی افزود: برنامه‌ریزی های کلانی در شهرها انجام شده و کاستی‌هایی هم وجود دارد اما شرایط بحرانی که مردم در روستاها دارند نباید در شهرها اتفاق بیفتد، دستگاه ها با هم افزایی با یکدیگر مشکلات مربوط به تامین آب شرب در شهر و روستاهای استان را مدیریت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت ملی بیشترین استفاده را داشته باشند و وزارتخانه‌ها می توانند به دستگاه متبوع خود کمک مالی کنند و تنها استفاده از منابع مالی استانی برای تامین نیازها راه به جایی نمی برد.

معاون استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در سیل اخیر نیروهای نظامی و انتظامی خدمات خوبی ارائه کردند که در این شرایط هم انتظار داریم از این ظرفیت ها استفاده شود، وقتی مردم می بینند ما آنچه در توان داریم حتی از ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی هم برای کمک به مردم استفاده می کنیم، رضایت آنان حاصل می شود.

وی گفت: اعتقاد داریم که آب موردنیاز روستاییان باید در دسترس آنان قرار گیرد و همه دستگاه های اجرایی مربوط این موضوع را با جدیت پیگیری کنند و در سطح ملی هم این حساسیت ایجاد شود.

میرجعفریان افزود: استاندار خراسان جنوبی در زمینه تامین آب روستاها پیگیری‌هایی در سطح ملی داشتند و دستگاه‌ها هم باید این موضوع را با جدیت دنبال کنند و سازمان برنامه و بودجه استان هم در سطح سازمان برنامه و بودجه کشوری این موضوع را پیگیری کند.

وی اظهار داشت: اگر قرار است مجتمع های روستایی تکمیل شود باید منابع مناسب تامین شود و اگر وزارت نیرو در تامین زیرساخت‌های لازم تلاش کند باید این کار مدیریت شود و اگر جایی برخی افراد آگاهانه یا ناآگاهانه منابع آب شرب مردم را در جای دیگری مصرف می کنند باید اطلاع رسانی شود چون این کار از نظر قانونی، اخلاقی و انسانی درست نیست.

وی یادآور شد: در شرایط کنونی که با کم آبی مواجه هستیم نباید آب شرب مردم برای مزارع استفاده شود و این کار به فرهنگ سازی نیاز دارد و وظیفه دستگاه ها را خطیرتر کرده که باید دنبال رفع ریشه ای مشکلات باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: مدیریت بحران به این معنا نیست که ما الان که در جلسه نشسته ایم، بخواهیم برای برنامه هایی که قبلاً اتفاق افتاده، برنامه ریزی کنیم بلکه باید همیشه آمادگی داشته باشیم و از قبل پیش بینی و تمهیداتی که باید اندیشه شود را لحاظ کنیم.

وی افزود: باید همه اعضای کارگروه مدیریت بحران استان برنامه مدونی برای فصل های مختلف سال داشته و برای احتمالات موجود آمادگی داشته باشند، در گرمای تابستان قرار داریم و همچنان که پیش بینی می شد با افزایش دما برخی شرایط بین هموطنان مشکلاتی ایجاد کند باید با برنامه ریزی منظم و با تمام توان دستگاه های اجرایی وارد میدان شویم.

میرجعفریان گفت: اگر در چنین شرایطی منتظر باشیم که یک دستگاهی تنها در میدان وارد عمل شود دور از شان سیستم مدیریتی خراسان جنوبی است و هم افزایی بین بخشی باید همواره تقویت شود.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط خاص که در فصل های مختلف سال رخ می دهد باید با امکانات همه دستگاه ها و هم افزایی با یکدیگر شرایط را مدیریت کرد و یکی از شرایطی که پشت سر گذاشتیم سیل بود که با آمادگی اقدامات خوبی انجام شد و اکنون هم لازم است همان شرایط را ادامه دهیم و نباید تصور شود که چون از آن مرحله عبور کرده ایم مسائل مربوط را فراموش کنیم.

۷۵۵۹*۳۰۲۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیریت بحران خراسان جنوبی آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۶۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش آریانژاد ظهر پنج‌شنبه در جلسه بررسی طرح‌های اولویت‌دار آبی استان اظهار کرد: مانع‌زدایی و تسریع در پیشبرد طرح‌های اولویت‌دار و راهبردی، از ضروریات است.

وی با تاکید بر اهمیت اتمام طرح‌های نیمه تمام در استان افزود: باید اتمام و تجهیز طرح‌های نیمه‌تمام، اولویت این شرکت باشد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان خاطرنشان کرد: میزان پیشرفت طرح‌ها و پروژه‌های آبی استان، بسته به میزان همدلی و تعامل تمامی واحدها دارد و این مهم از اولویت‌های این شرکت است.

آریانژاد عنوان کرد: نیاز است موارد لازم برای رفع موانع و تسریع در پیشبرد طرح‌ها به صورت مستمر پیگیری و اجرا شود.

وی در خصوص شتابگیری طرح‌های این شرکت ابراز خرسندی کرد و گفت: خوشبختانه این طرح‌ها با برنامه‌ریزی و پیگیری، در دولت سیزدهم دارای پیشرفت خوبی بوده و با برنامه زمان‌بندی شده ان‌شاءالله در سال جاری نیز شاهد تحقق مطالبات مردمی در حوزه آب خواهیم بود.

بررسی مصوبات جلسه قبلی، بررسی مسائل و مشکلات طرح‌ها و پروژه‌های شرکت آب منطقه‌ای کردستان و پرداخت مطالبات پیمانکاران و مشاوران از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

کد خبر 6088460

دیگر خبرها

  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • جهاد تبیین اولویت اول برنامه های سپاه
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد