Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل دفتر پیش آگاهی سازمان حفظ نباتات گفت: مبارزه با کرم خراط بر عهده سازمان حفظ نباتات نیست و این سازمان فقط برای آگاهی و آموزش روش‌های مبارزه‌ای به کشاورزان کمک و همکاری می‌کند. تاریخ انتشار: 15:45 - 25 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۳۸۱۵

اکبر آهنگران در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان در خصوص آفت کرم خراط درخت گردو اظهار کرد: کرم خراط آفتی چوب خوار است و با ورود به شاخه ها، سرشاخه‌ها و تنه درخت، از آن‌ها تغذیه می‌کند و این آفت علاوه بر درخت گردو به ۷۴ گونه گیاهی همچون سیب، زیتون، گیلاس و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. نیز آسیب می‌زند.
وی در ادامه افزود: تفاوت خسارت کرم خراط به درخت گردو نسبت به دیگر درخت‌ها این است که از محصول گردو بر روی درخت نیز تغذیه می‌کند یعنی آفت این کرم به گردو هم مستقیم از طریق تغذیه از آن و هم غیر مستقیم از طریق تغذیه از چوب درخت است که درخت را به مرور زمان خشک می‌کند.
مدیر کل دفتر پیش آگاهی سازمان حفظ نباتات تصریح کرد: از قدیم الایام در این فصل از سال شاهد ورود کرم خراط به درخت‌ها بودیم، اما در سال جاری به دلیل تغییرات اقلیمی و توجه کمتر کشاورزان به درخت گردو این آفت رشد بیش از حدی داشته است.
آهنگران خاطر نشان کرد: از دلایل دیگر رشد بیش از حد کرم خراط در کشور ضعف آبیاری و کوددهی ضعیف کشاورزان است.
وی با ذکر این مطلب که، تغذیه و آبیاری به موقع درختان باعث تقویت درخت و مقاومت آن در برابر آفت‌ها می‌شود، ادامه داد: متاسفانه این موضوع از طرف کشاورزن جدی گرفته نشده و هم اکنون شاهد پشیمانی آن‌ها هستیم.
مدیر کل دفتر پیش آگاهی سازمان حفظ نباتات در رابطه با تلاش مدیران این سازمان گفت: در آخرین نشست هم اندیشی مدیریت کرم خراط در سازمان حفظ نباتات راهکار‌های مناسبی برای مبارزه با این آفت ارزیابی و شناسایی شد که همه‌ی آن‌ها مورد تایید مسئولان مربوطه قرار گرفت.
آهنگران بیان کرد: در خصوص مبارزه با این آفت گفتنی است که مبارزات همانند ملخ‌های صحرایی نباید به صورت شیمیایی باشد چراکه این آفت به داخل درخت ورود پیدا کرده وبا مبارزات شیمیایی به درخت و محصول درخت آسیب جدی وارد می‌شود.
وی عنوان کرد: لازم به ذکر است مبارزه با آفت در سازمان حفظ نباتات به چهار بخش تقسیم می‌شود که مبارزه با این آفت کرم خراط گردو به بخش چهارم یعنی مبارزات شخصی مربوط است.
مدیر کل دفتر پیش آگاهی سازمان حفظ نباتات گفت: در بخش چهارم یعنی مبارزات شخصی، سازمان حفظ نباتات وظیفه‌ی مبارزه‌ای بر عهده ندارد و فقط برای آگاهی و آموزش روش‌های مبارزه‌ای به کشاورزان به این موضوع ورود پیدا می‌کند.
آهنگران اظهار کرد: در خصوص ریشه کنی این آفت در کشور، سازمان حفظ نباتات وظیفه‌ی خود را در جهت دستورعمل‌ها و توصیه‌های فنی به خوبی انجام خواهد داد و ادامه کار بستگی به همت و اراده‌ی کشاورزان دارد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرم خراط گردو آسیب خسارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۷۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رییس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزارع چند کشاورز در ۳ روستای پاکدشت در پی سیلاب آسیب دید
  • راهنمای خرید نهال گردو اصلاح شده ضمانتی و معتبر
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • با پوست گردو، اسپیکر بلوتوث آر جی بی بسازید(فیلم)
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • برپایی یادواره شهید شاخص شهرستان کوار
  • پولشویی