Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، حسن بهرام نیا، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اکوفارس، با بیان اینکه زنجیره ای از موانع در حال تضعیف مستمر تولید داخل و کالاهای ایرانی است، گفت: مانع تراشی بانک ها در مسیر تولید و سرمایه گذاری یکی از عواملی است که حرکت بخش تولید را لاک پشتی کرده است.

وی افزود: بانک ها به جای اینکه نقش خود را به عنوان واسطه بین مردم و تولیدکنندگان ایفا کنند و حق العمل و کارمزد دریافت کنند، خودشان وارد بخش سرمایه گذاری شده اند و به عنوان مثال در بخش مسکن بانک ها در حال انبوه سازی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه بانک خودش به رقیب بخش خصوصی و تولیدکنندگان واقعی تبدیل شده است.

نماینده نهاوند با اشاره به واگذاری های غلط و شکل گیری بخش خصولتی، خاطرنشان کرد: دولت اشتهای وافر دارد که امور را همچنان در دست خودش نگه دارد یا حداکثر به خصولتی ها واگذار کند.

حسن بهرام نیا، تصریح کرد: پیچ و خم های اداری وزارتخانه ها و نهادهای دولتی به طور کل انگیزه سرمایه گذاری و تولید را از بین می برد و تولیدکنندگان مدام بین وزارتخانه ها پاس کاری می شوند. ناهماهنگی بین وزارتخانه ها و سازمان حفاظت از محیط زیست روند دریافت مجوزها را بسیار طولانی می کند. این در حالی است که کشورهای پیشرفته کلیه مجوزهای تولید را یکجا ظرف حداکثر یک هفته صادر می کنند.

وی با بیان اینکه توصیه های رهبر انقلاب درباره اقتصاد مقاومتی عملا مورد توجه قرار نگرفته است، اظهار کرد: مواضع وزیر جدید صمت طی ماه های اخیر در جهت روانکاری و تسهیل گری تولید ارزیابی می شود اما برای ارزیابی دقیق باید زمان بیشتری به آقای رحمانی داد.

نماینده مردم نهاوند اضافه کرد: در مجلس شورای اسلامی همه تلاش ما در غالب جلسات صرف حمایت از تولید ملی و ساخت داخل می شود و این مساله دغدغه همه نمایندگان است.

حسن بهرام نیا با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه ها ابزار بسیار خوبی برای حمایت از تولیدکنندگان و انگیزه بخشی به آن هاست. توصیه من به برگزار کنندگان این نمایشگاه ها این است که به تولیدکننده اجازه عرض اندام و اعلام موضع آزادانه برای تبیین مشکلات و موانعشان داده شود. در این صورت برکات برگزاری این نمایشگاه ها چند برابر می شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۷۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند

وحید شمسایی سرمربی کنونی تیم فوتسال ایران و بازیگر سابق فوتسال با تأکید بر تهدیدات میانسالی جمعیت در کشور گفت: این تهدید از خیلی سال‌های پیش شروع شده منتها ما آن را جدی نگرفتیم.

 وی با اشاره به اینکه بیش ازبیست سال پیش این صحبت‌ها را می‌شنیده، اما کسی جدی نمی‌گرفته است، گفت: حال این امر تبدیل به یک خطر شده که باید برایش خیلی فکر شود که البته عوامل زیادی هم باعث و بانی آن هستند.

شمسایی با ابراز تأسف نسبت به کسانی که الان در دور و اطراف هر کداممان می‌بینیم که علاقه به تشکیل خانواده و فرزندآوری ندارند، گفت: یک بعد قضیه مالی و اقتصادی است که باید برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج حل شود تا آن‌ها مسیر درست زندگی خود را پیدا کنند. من همیشه یک مثال فوتبالی می‌زنم آن هم این است که شما ۵۰ سال نمی‌توانید یک تیم ملی را با همان اعضا نگه دارید.بنابراین ما نیاز به تیم نوجوانان، امید، جوان و بزرگسال داریم و اینها مدام باید در این چرخه تغییر کنند.

 وی با اشاره به اینکه با حرف نمی‌توان کاری از پیش برد نیاز به عمل در جامعه داریم، گفت: بچه که بودم خاطرم است که مرا به ورزشگاه می‌بردند و میگفتند یک وقت حرف بدی نزنی، بچه‌ها بشنوند و یاد بگیرند هنوز این حرف در گوشم است، ما نیاز به قشر کودک و نوجوان همه جا داریم.

شمسایی با اشاره به اینکه خیلی افراد متولی هم هستند که سمت تشکیل خانواده و فرزندآوری نمی‌روند، گفت: درست است که این قاعده همه جا وجود ندارد که به خاطر شرایط مالی فرزندآوری کم شده است، من خیلی دوستانم هم هستند که تمایل به ازدواج و فرزند با وجود عدم مشکل مالی ندارند، اما برای آن قشری که نیاز مالی دارند دولت می‌بایست کاری بکند و موانع را از سر راه بردارد. با این حال من هر حرفی بزنم کارشناس نیستم و مسئولین در این زمینه اشراف دارند و باید شرایط را بررسی کنند ما تنها از کنار گود می‌توانیم حرفی بزنیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟