Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان امروز در نشست شورای سیاست‌گذاری توسعه گردشگری و صنایع‌دستی استان از تشکیل کمیته شناسایی بازارهای جدید هدف گردشگری اصفهان خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی ادارۀ کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان، نشست شورای سیاست‌گذاری توسعه گردشگری و صنایع دستی اصفهان با حضور سید حسن قاضی عسگر معاون امور اقتصادی استانداری، فریدون الهیاری مدیرکل میراث فرهنگی استان و مسئولین کمیته های این شورا در محل استانداری اصفهان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان اظهار کرد: با توجه به عبور از مرحله اول رشد گردشگری در استان ، کمیته شناسایی بازارهای هدف گردشگری اصفهان در راستای دستیابی به توسعه پایدار در استان اصفهان (با حضور گردشگرانی از کشورهای جدید) شروع به فعالیت کرده است.

الهیاری ادامه داد: در این کمیته که با هماهنگی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور در استان اصفهان تشکیل شده، شاخصه هائی چون رتبه بندی کشور های هدف و کمی سازی و کیفی سازی کشورهای هدف، مطابق با توانمندی های مناطق مختلف استان در نظر گرفته شده است.

همچنین محسن یارمحمدیان معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، در رابطه با چگونگی تشکیل این کمیته، اظهار کرد: با توجه به نیاز های جدید گردشگری اصفهان،در راستای شناسایی کشور های جدید گردشگری از یک سو و مواجهه با تحریم های ناعادلانه از سوی دیگر، "کمیته تورهای ورودی" متشکل از مدیر کل و مسئولان گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان، فعالان گردشگری استان در حوزه های؛ راهنمایان گردشگری، جامعه هتلداران و دفاتر خدمات مسافرتی و همچنین سایر نهادها و ارگان های دولتی ذی مدخل در حوزه گردشگری تشکیل شده است.

یارمحمدیان ادامه داد: براساس برنامه ریزی های به عمل آمده در این کمیته: کشورهای جدید هدف گردشگری اصفهان در پنج هسته اولیه شناسایی و تقسیم بندی شده با این وصف این هسته ها پس از پیشرفت فعالیت های کمیته ها می توانند به زیر مجموعه های جزئی تر و تخصصی تر تبدیل شوند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان در رابطه با این هسته‌ها گفت: کشور های جدید هدف گردشگری اصفهان در پنج هسته شامل هسته اول "کشور های اروپایی"، هسته دوم "کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا" شامل "چین"،" ژاپن "و" کره "، هسته سوم شامل "روسیه" و کشورهای حوزه"قفقاز"،هسته چهارم" کشور های عربی  شامل "کشورهای حوزه خلیج فارس" و سایر کشورهای عربی و هسته پنجم شامل کشور "ترکیه" (با توجه به مراودات خوب ایران و به ویژه اصفهان با ترکیه) است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان اصفهان جاذبه های گردشگری گردشگران گردشگری ميراث فرهنگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۷۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس

آفتاب‌‌نیوز :

آژیر قرمز برای شهری که تمام هویتش را از میراث ملموس و ناملموس خود می‌گیرد، روشن شد.

فرونشست اصفهان تا آنجا پیش رفت که حالا به میراث عظیم چند صد ساله و بلکه ۲۰۰۰ ساله اصفهان رسید و ترک‌ها با سرعت بر روی دیواره‌ها و سقف بنا‌ها پیش می‌روند. اصفهان که یکی از توریستی‌ترین مقاصد گردشگری کشور محسوب می‌شود، باید دید با قرار گرفتن در این چالش بزرگ، به مرگ توریسم و اقتصاد این بخش نزدیک می‌شود؟

بحران آب به‌واسطه برداشت‌های بی‌رویه چه در حوزه کشاورزی و صنعت و چه در حوزه گردشگری و ساخت و ساز‌های بی‌رویه، این میراث جهانی را به سکانس آخر رسانده است.

زاینده‌رودی که زمانی به زنده‌رود شهرت داشت، حالا به کمترین میزان خود رسیده و آب‌های زیرزمینی و سفره‌ها خالی از آب شده‌اند.

آبیاری‌های غیراصولی در بخش کشاورزی و توسعه بیش از حد صنایع، بلای جان اصفهان و میراث کهنش شده است.

خشکسالی، آلودگی هوا و محیط زیست، فرونشست، مهاجرت و حتی نزاع‌های قومی همه ناشی از عدم مدیریت برای مصرف آب است، که زنگ خطر را برای اصفهان روشن کرده است.

منبع: دنیای اقتصاد

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود