Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: استان اردبیل اگر بخواهد تمامی بزرگراه‌های مورد نیازش را تکمیل کند چیزی در حدود چهار هزار و ۵۰۰ تا پنج هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۹ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل راه و شهرسازی اردبیل، محبوب حیدری عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات جاده‌های مواصلاتی شمال استان اردبیل اظهار داشت: در چند سال اخیر به منظور جذب ردیف ملی، مطالعات امکان سنجی در 450 کیلومتر از محورها آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با همت و تلاش مجموعه راه و شهرسازی استان اردبیل و پیگیری‌های مکرر استاندار اردبیل  و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان توانستیم وزارت راه و شهرسازی را متقاعد کنیم که تمامی راه‌های شریانی استان نیازمند احداث بزرگراه است و این اتفاق مهم امسال در سطح استان محقق شد.

محور مواصلاتی اردبیل به آستارا به تکنولوژی جدید ایمن‌سازی می‌شودمحورهای مواصلاتی اردبیل هوشمندسازی می شود1100 کیلومتر باند در محورهای مواصلاتی اردبیل برف‌روبی شدبار ترافیکی مضاعف در محورهای مواصلاتی اردبیل؛ رانندگان نکات ایمنی را رعایت کنند

حیدری با اشاره به پیگیری‌های انجام شده در دو سال اخیر گفت:  اکثر راه‌های مواصلاتی استان از ردیف اعتبار ملی برخوردار شده‌اند و این در حالی است که در چند سال اخیر، کمتر از 300 کیلومتر این منابع ردیف اعتباری ملی به ثبت رسیده بود و در حال حاضر نیز یک هزار و 550  کیلومتر از راه‌های شریانی استان اردبیل از ردیف اعتباری ملی برخوردار هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: دو سال پیش اعتبارات ملی حوزه راه استان،  15 میلیارد و 800 میلیون تومان بود که خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی شاهد افزایش این رقم در سالجاری به 150 میلیارد تومان هستیم.

وی در مورد اولویت توزیع اعتبارات راهسازی بر مبنای آمار تردد در جاده‌ها تصریح کرد: معیار میانگین تردد روزانه در راه‌ها برای تبدیل به بزرگراه بیش از هفت هزار خودرو است و برای احداث یک کیلومتر بزرگراه حداقل 30 میلیارد ریال هزینه می‌خواهد  و استان اردبیل اگر بخواهد تمامی بزرگراه‌های مورد نیازش را تکمیل کند چیزی در حدود چهار هزار و 500 تا پنج هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

حیدری با اشاره به محور پارس آباد به سربند اظهار کرد: محور پارس‌آباد به سربند یکی از نقاطی است که در آن تصادفات زیادی رخ می‌دهد و در این راستا  اداره کل راه و شهرسازی استان اجرای عملیات پروژه چهارخطه پارس آباد به سربند به طول 20 کیلومتر را شروع و پروژه در دو قطعه به پیمانکار واگذار و فعال شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: متاسفانه با وجود تاسیسات شهری در مسیر اجرا،  سرعت پروژه مطلوب نیست و این کمک و یاری مسئولان امر را می‌طلبد که جابه‌جایی تاسیسات شهری اعم از آب، برق و گاز را تسریع دهند.

وی بیان کرد: عمده مشکل ما از بابت ایمنی راه‌ها عدم رعایت سرعت مطمئنه در راه‌هاست و می‌توانیم در سایه ارتقای سطح آموزش رانندگان و فرهنگ ترافیکی از بروز بسیاری از تصادفات پیشگیری کنیم.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۰۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی

تین نیوز

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی از آماده بودن عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن در استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی، میرمحمد مودی مدیرکل راه و شهرسازی استان با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه راه و شهرسازی در همایش روز ملی شوراها که به ریاست استاندار خراسان جنوبی و با حضور مدیران و مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد گفت: حدود ۲۰ درصد بیشتر از اعتبارات اختصاص یافته در پروژه های راه و شهرسازی تخصیص داشته ایم و طی سه سال گذشته ۲۷۰ کیلومتر از باندهای دوم تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

مودی با اشاره به اینکه در سنوات گذشته میانگین بهره برداری از باندهای دوم ۳۰ کیلومتر بوده که هم اکنون به ۱۰۰ کیلومتر رسیده افزود: در تمامی شهرستان های استان دارای پروژه باند دوم هستیم که دارای اعتبار ملی و تخصیص است.

وی به پروژه مهم راه آهن در استان اشاره کرد و افزود: از ۹۷۰ کیلومتر طول ریلی مسیر ۴۳۰ کیلومتر در حوزه استحفاظی خراسان جنوبی قرار دارد که با پیگیری های به عمل آمده تمامی قطعات دارای پیمانکار بوده، تجهیز کارگاه انجام و ردیف اعتباری و بودجه ای آن نیز مشخص و تامین شده و هم اکنون حدود ۷۰ کیلومتر از این پروژه آماده عملیات روسازی و ریل گذاری است.

مودی افزود: در حوزه تامین زمین مورد نیاز اجرای طرح نهضت ملی مسکن و قانون جوانی جمعیت طی دوسال دولت سیزدهم ۵ هزار هکتار زمین به محدوده شهرهای استان الحاق شده که این میزان ۴ برابر نیاز کنونی متقاضیان مسکن است که زمین آن تامین شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی تصریح کرد: در حوزه بازآفرینی شهری و طرح کلید به کلید اولین استانی هستیم که این طرح را شروع کردیم که برای عملکرد مطلوب در این حوزه نیازمند همکاری و همراهی بیشتر مردم و دستگاه های مرتبط با این امر هستیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • نیاز آذربایجان‌غربی به ۵۰۰۰ کلاس درس برای رسیدن به استاندارد کشوری
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی