Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@17:12:36 GMT

دست در دست هم برای آبادانی

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۲۰۳۵

دست در دست هم برای آبادانی

مسئولان شهری عقیده دارند برای رفع گرفتاری و مشکلات شهروندان به تنهایی به اهداف و آرمان‌هایش دست پیدا نمی‌کنند و به قول معروف «یک دست صدا ندارد». بنابراین منتخبان مردم در دوره پنجم انتخابات شورایاری با روحیه مضاعف پای در این میدان می‌گذارند. در این فرصت برخی از پروژه‌هایی که نقش شورایاری دراجرای آنها دیده می‌شود را مرور می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محله ولی‌عصر(عج) ‌جنوبی

ساخت مسجد امام هادی(ع)

مسجد امام هادی(ع) در محله ولی‌عصر(عج) جنوبی پس از گذشت ۵ سال به بهره‌برداریرسید. ساخت این مکان مذهبی در اواخر سال ۱۳۹۲ و در زمینی به مساحت ۶۳۶ مترمربع آغاز شد و در بین راه متوقف ماند. این پروژه در ۵ طبقه و با زیربنای حدود ۳ هزار و ۱۰۰ مترمربع با پیگیری شورایاران محله و هیئت امنای مسجد امام هادی(ع) و تلاش مدیریت شهری ساخته شد و دارای امکاناتی مانند صحن، شبستان زنانه و مردانه، فضای‌های اداری و فرهنگی است.
 

  خلیج‌فارس

زمین چمن فوتبال

 ساخت زمین چمن فوتبال با مساحت ۶۴۰ مترمربع در محله خلیج‌فارس  یکی از خواسته‌های مهم و ضروری شهروندان بوده است. این زمین چمن در محله خلیج‌فارس شمالی با هدف گسترش فضاهای ورزشی، تشویق شهروندان به فعالیت‌های ورزشی و افزایش روحیه نشاط و شادابی ساخته شده است. با ایجاد این زمین ورزشی که با تلاش مدیریت شهری و پیگیری شورایاران صورت گرفت، نشان از تلاش برای حفظ سلامت شهروندان دارد.
 

 محله ولی‌عصر(عج)  

ساخت سرای محله

ساختمان چندمنظوره سرای محله‌های ولی‌عصر(عج) جنوبی و شهید رجایی، یکی از نیازهای مبرم شهروندان این محله‌ها بود که در سال گذشته راه‌اندازی شد. افزایش فضاها و اماکن چندمنظوره این چنینی در محله‌ها ضمن رفع نیازهای شهری اهالی باعث می‌شود تا دیگر مجبور نباشند برای برخورداری ازخدمات موردنیازشان به نقاط دیگرشهر بروند و همه نیازها و خواسته‌هایشان را در محله خودشان دریافت می‌کنند. رسیدگی به محله‌های محروم و کم برخوردار از رویکردهای حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی است که شورایاران در آن تأثیرگذار هستند. این سرای محله در ۴ طبقه ساخته شده و دارای زیربنای ۱۲۵۰ مترمربعی است.
 

محله شهید رجایی 

ورزشگاه امام رضا(ع)

امسال ورزشگاه امام رضا(ع) با پیگیری شورایاران محله شهید رجایی و تلاش مجموعه شهرداری منطقه ۱۸ به مرحله بهره‌برداری رسید. در زمان راه‌اندازی ورزشگاه امام رضا(ع) که در خیابان شهید منصور عمرانی واقع شده، مدیران و هیئت‌مدیره باشگاه استقلال قول دادند که این مجموعه به اهالی منطقه خدمات ویژه‌ای ارائه کند. این باشگاه ورزشی مجموعه‌ای بی‌نظیر برای استعدادیابی جوانان و نوجوانان منطقه در رشته فوتبال و رشته‌های دو ومیدانی است و با برخورداری از امکانات و زیرساخت مناسب وکامل می‌تواند در ترویج و گسترش ورزش بین شهروندان نقش زیادی داشته باشد.
 

محله صاحب‌الزمان(عج)

 بوستان بدون چمن

نمی‌توان نقش شورایاران در ساخت و بهره‌برداری از بوستان بدون چمن در محله صاحب‌الزمان(عج) را نادیده گرفت. اینجا به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز تفرجگاهی فاقد چمن، از مهم‌ترین برنامه‌ها و اقدامات مدیریت شهری درسال‌جاری است که توانسته رضایتمندی شهروندان را از خدمات مدیریت شهری افزایش دهد. این بوستان ۳۶ هزارمترمربعی با عنوان‌الزهرا(س) که در نزدیکی بوستان بانوان ساخته شده، سرانه فضای سبز شهروندان را افزایش داده است. در این بوستان‌گونه‌های متنوع گیاهی نظیر درختان زیتون تلخ، برگ بو، زبان گنجشک، ماگنولیا، کاج و... کاشته شده است و تجهیزاتی نظیر وسایل ورزشی، بازی، سرویس‌های بهداشتی، پد بالگرد امدادی و... دارد.
 

محله‌های شادآباد و ۱۷ شهریور 

خانه کشتی دستجردی

ساخت خانه کشتی شهیدان دستجردی بدون‌ تردید یکی از پروژه‌های ماندگار و تأثیرگذار چند سال اخیر است که توانسته به خوبی کام شهروندان منطقه به‌ویژه علاقه‌مندان کشتی را شیرین‌کند. هر روز جمع کثیری ازنوجوانان و جوانان منطقه در این مجموعه ورزش می کنند. ساخت خانه کشتی شهیدان دستجردی به‌عنوان یکی از مجهزترین مجموعه‌های سرپوشیده پایتخت با زیربنای ۶ هزار و ۴۰۰ مترمربع از سال ۱۳۸۸ در ۲ طبقه شروع شد. خانه کشتی شهیدان دستجردی دارای چند سالن سرپوشیده ویژه ورزش‌های توپی، رزمی، رشته‌های مهیج وسالن بدنسازی است.

کد خبر 448099

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله منطقه ۱۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۲۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس

در حالی که عده‌ای معتقدند که شهرداری تهران می‌خواهد در بوستان لاله ساخت‌و ساز کند اما مدیر عامل سازمان پارک‌ها نظر دیگری دارد.

به گزارش مشرق، «بخشی از پارک لاله حصارکشی شد، می‌خواهند در این بخش مجموعه فرهنگی بسازند.» این را عضو شورای شهر تهران سوده نجفی می‌گوید.چند روزی است که اخباری در فضای مجازی مبنی بر اینکه شهرداری قصد دارد بخشی از درختان پارک لاله در مساحت ۲۰۰۰ مترمربع (حدود نیم درصد پارک) را قطع و در آنجا ساخت و ساز کند، منتشر شده است. مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران علی محمد مختاری به خبرنگار فارس می‌گوید که «حصار کشی برای ایجاد کارگاهی در خصوص تعمیرات و نگهداشت پارک است و اصلاً قصد ساخت‌وساز و قطع درخت نداریم.»

پارک لاله به مساحت تقریبی ۳۵ هکتار، در منطقه امیرآباد تهران واقع شده که قبلاً منطقه نظامی مورد استفاده ارتش موسوم به باغ جلالیه بوده و ۵۸ سال است که به شکل فعلی درآمده است.شهرداری مدتی است در ضلع غربی این پارک در مجاورت ایستگاه آتش‌نشانی، روبه‌روی خیابان پورسینا حصارهای دو رنگ آبی _سفید کشیده است و اهالی محل می‌گویند که با «استقرار کانکس در اطراف حریم پارک احتمالاً می‌خواهند درختان را قطع و فرهنگسرا بسازند.»

بر اساس مصوبه شورای شهر تهران در بوستان‌های بالای یک هکتار اجازه ساخت مسجدو کتابخانه به شرط عدم قطع درخت داده شده است اما در برخی موارد این قانونی به درستی اجرا نمی‌شود.

عضو شورای شهر تهران مهدی پیرهادی با بیان اینکه نباید نمای بوستان‌ها را کور کنیم می‌گوید که «حتی سرویس بهداشتی هم در جلوی بوستان‌ها نباید ساخته شود.» در مقابل رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران هم می‌گوید «برای خدمات مورد نیاز پارک به شرط عدم قطع درخت می‌توان ساخت‌وساز انجام داد.»

کارشناسان معتقدند که برای حفظ درختان در تهران باید تمام آنها پلاک‌گذاری شوند. همچنین برای جابه‌جایی هر درخت باید رای کمیسیون ماده ۷ اخذ و جابه‌جایی درختان در فصل مناسب صورت گیرد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • درخت کشی در تهران