Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@22:13:01 GMT

جزییات گردش‌ارزی"تجهیزات‌پزشکی"97

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۳۶۵۱

در پی اعلام تخلفات ارزی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، گفت: کل گردش ارزی که برای حوزه تجهیزات پزشکی در سال ۱۳۹۷ دریافت و تامین شده، یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار است و از این مبلغ، حدود یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلارش ترخیص و وارد چرخه درمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: مهندس سیدحسین صفوی درباره گردش ارزی در حوزه تجهیزات پزشکی، گفت: کل گردش ارزی که برای حوزه تجهیزات پزشکی در سال ۱۳۹۷ دریافت و تامین شده، یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار است. از این مبلغ نیز حدود یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلارش ترخیص و وارد چرخه درمان شده است که عمدتا در حوزه‌های مصرفی پزشکی، آزمایشگاهی و دندانپزشکی و برخی از آن‌ها هم در حوزه تجهیزات سرمایه‌ای بوده است که در سال گذشته وارد و در چرخه درمان توزیع شده‌اند. باقی‌مانده ارز تخصیص داده شده به حوزه تجهیزات پزشکی نیز  به تدریج وارد می‌شود. ما این مسائل را  پیگیری می‌کنیم. بنابراین اگر ارزی خارج شود، هم سیستم بانکی پیگیری می‌کند و هم خودمان پیگیر هستیم که مابه‌ازای آن کالا وارد کشور شود.

صفوی با اشاره به تاکید وزیر بهداشت درباره شفاف بودن روند فعالیت شرکت‌های واردکننده تجهیزات پزشکی که ارز دولتی دریافت می‌کنند، افزود: آنچه وزیر در این باره مطرح کرده‌اند، ‌ شفاف‌سازی فرایند ورود تجهیزات و ملزومات پزشکی از ابتدا تا انتها بوده است که در این راستا نیز ما شروع به انتشار فهرست‌ شرکت‌ها و اقدامات‌شان کرده‌ایم. قاعدتا در این حجم از تخصیص ارز برای واردات کالاها و تجهیزات، تعداد معدودی هم تخلف وجود داشته که آنها هم در حال رسیدگی است.
نحوه نظارت بر واردکنندگان تجهیزات پزشکی که ارز دولتی می‌گیرند

وی با بیان اینکه کل تجهیزات و ملزومات پزشکی که ارز رسمی دریافت می‌کنند شامل قیمت‌گذاری هستند و توزیع آنها تحت نظر یک سامانه توزیعی است که باید از ابتدای فرآیند تا  زمان توزیع در بین مصرف‌کننده نهایی، در آن درج شود، ادامه داد: بر اساس این سامانه موجودی انبارهای شرکت‌ها مشخص است، کالایی که توزیع شده مشخص است و می‌دانیم که این کالا با چه قیمتی توزیع شده است و این موارد مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و با موارد تخلف هم با جدیت برخورد و به آنها رسیدگی می‌شود.

صفوی با بیان اینکه این سامانه در حال حاضر هم وجود دارد و فرآیندها را کنترل می‌کند، گفت: در ادامه کار سامانه باید دقیق‌ و دقیق‌تر شده و بهتر عمل کند. همچنین در حال توسعه سامانه کُدینگ تجهیزات پزشکی هستیم تا بتوانیم واردات تجهیزات پزشکی را با جزییات بیشتری کنترل‌ کنیم. در عین حال باید توجه کرد که عمده وارد کنندگان و تولیدکنندگانی که در زمینه تجهیزات پزشکی کار می‌کنند،  سال‌ها در این حوزه فعالیت کرده‌اند و عمدتا هم شرکت‌ها و مجموعه‌های سالمی هستند، اما به هر صورت ممکن است تخلف در شبکه توزیع اتفاق افتد. بر همین اساس وظیفه‌ ما این است که به دقت نظارت و رصد کنیم.
وضعیت ارز نیمایی در تجهیزات پزشکی

مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در ادامه صحبت‌هایش درباره وضعیت تخصیص ارز نیمایی در حوزه تجهیزات پزشکی نیز گفت: باید توجه کرد که بخشی از تجهیزات و ملزومات پزشکی مشمول ارز نیمایی می‌شوند و واقعیت این است که تامین ارز نیمایی برای تولیدکنندگان و واردکنندگان سخت‌تر از ارز رسمی است. به هر حال در حال پیگیری این موضوع از طریق بانک مرکزی هستیم که امیدواریم با ما همکاری کرده و تامین ارز نیمایی را برای واردکنندگان و تولیدکنندگانی که می‌خواهند از این نوع ارز استفاده کنند، تسهیل کنند. منبع: ایسنا برچسب ها: گردش ارزی ، تجهیزات پزشکی ، درمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: گردش ارزی تجهیزات پزشکی درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۳۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌نشانی‌ شهرداری‌های استان بوشهر تجهیز می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، مجید محمودی سه‌شنبه‌شب در جمع خبرنگاران افزود: یکی از اولویت‌های این دفتر ارتقا سطح امکانات و تجهیزات شهرداری‌ها به ویژه در حوزه آتش نشانی است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این حوزه گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و مساعدت سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، ۱۹ ایستگاه آتش نشانی به دستگاه تنفسی تجهیز شدند.

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری بوشهر با تاکید بر لزوم تجهیز ایستگاه‌های آتش نشانی شهرداری‌های استان افزود: تجهیزات سبک و سنگین ایستگاه‌ها در کنار تجهیزات فردی در شرایط بحرانی و امداد رسانی بسیار تأثیر گذار و با اهمیت بوده و این دفتر با همکاری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و همت شهرداری‌های استان برنامه‌های ویژه ای جهت ارتقا سطح ایمنی و خدماتی ایستگاه‌های آتش نشانی دارد.

کد خبر 6087139

دیگر خبرها

  • خرید تجهیزات پزشکی برای بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • آتش‌نشانی‌ شهرداری‌های استان بوشهر تجهیز می‌شوند