Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تلاش کارشناسان معاونت بازرسی سازمان صمت خراسان رضوی، یک مرکز فروش آبمیوه‌های بی‌نام و نشان و تقلبی در ترمینال شناسایی و با دستور مقام قضایی پلمب شد.

مهدی مقدسی، کارشناس مسئول معاونت بازرسی سازمان صمت استان در تشریح ماجرا به قدس گفت: با توجه به اینکه فصل تابستان یکی از بازه‌های زمانی ورود زائران به شهر مشهد بوده و از سویی برخی از هموطنان برای سفر به مشهد اتوبوس را انتخاب می‌کنند، دستوری به تیم‌های کارشناسی این معاونت داده شد تا برای بررسی اوضاع فروشگاه‌ها و برخورد احتمالی با مواردی نظیر کم‌فروشی، گران‌فروشی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به صورت نامحسوس، در ترمینال حاضر و ماجرا را رصد کنند.

از طرفی هم با توجه به اینکه ترمینال به عنوان پیشانی شهر شناخته می‌شود و اگر هموطنی به محض ورود به آنجا سایه نظارت قانون را در محل احساس کند، با آرامش بیشتری پا در شهر خواهد گذاشت و اگر در بدو ورود مسافر به شهر این احساس کمرنگ باشد باید نتیجه عکس آن را انتظار داشت، این طرح نظارتی برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود.

کارشناس مسئول معاونت بازرسی سازمان صمت استان ادامه داد: متأسفانه در گذشته و در بازرسی‌هایی که از برخی غرفه‌های فعال در پایانه به عمل آورده بودیم، مواردی مشاهده شد که مستقیماً تصویر ذهنی مسافران را از شهر تحت تأثیر اقدامات خلاف قانون خود قرار داده بود. از سوی هم در موارد مکرر شکایت‌های از برخی تخلفات به معاونت بازرسی ارجاع شده بود و همین امر موجب نگاه ویژه و کنترل بیشتر تخلفات در ترمینال شد.

 بازرسی میدانی و کشف بیش از ۷۰۰۰ نوشیدنی تقلبی!

مقدسی در توضیح چگونگی کشف محموله آبمیوه تقلبی هم گفت: با توجه به ماجرای اشاره شده که یکی از تیم‌های نظارتی که به صورت نامحسوس در ترمینال حضور پیدا کرده بود و در حین رصد مورد به مورد مکان‌هایی که احتمال تخلف در آنجا می‌رفت، پی بردند که یکی از واحدهای فروشگاهی در ترمینال که دارای چندین مورد تخلف ثبت شده در این معاونت بود، اقدام به عرضه نوعی آبمیوه بی‌نام و نشان کرده است. در ابتدا کارشناسان برای بررسی دقیق‌تر چند نمونه از آبمیوه را خریداری و مشخصات درج شده روی محصول را مورد استعلام قرار دادند. در ادامه مشخص شد محصول تقلبی و توسط هیچ کارخانه معتبری تولید نشده است. این اقدام در حالی بود که روی محصول خبری از علامت سیب سلامت و دیگر مشخصه‌های مورد نیاز هم نبود. با توجه به این ماجرا به سرعت کارشناسان غرفه شناخته شده را مورد بازرسی قرار داده و مشخص شد در محل ۷۰۰۰ عدد آبمیوه تقلبی و تعدادی هم دلستر تاریخ مصرف گذشته دپو شده است.

 صدور دستور پلمب

وی بیان داشت: با توجه به اینکه تخلف تقلب برای کارشناسان ما در محل محرز شده بود و این اقدام به نوعی سلامت جامعه را هدف قرار داده بود، ماجرا به اطلاع جانشین سرپرست دادسرای انقلاب مشهد رسید و بر همین اساس قاضی دشتی فدکی، از مأموران اداره نظارت براماکن عمومی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی خواست به محل مراجعه و اقدامات قانونی را معمول بدارند.

کمی بعد با حضور مأموران اماکن و تنظیم صورتجلسه کشف محموله نوشیدنی تقلبی و تاریخ مصرف گذشته، محل پلمب و در این رابطه عامل این اقدام هم به دادسرا معرفی شد.

پس ازاین اعمال قانون، تعداد زیادی از راننده اتوبوس‌ها و شاهدان ماجرا به تیم‌های بازرسی مراجعه و از این اقدام قاطع قدردانی کردند.

مقدسی به دستور تکمیلی مقام قضایی هم اشاره و در این زمینه بیان داشت: در ادامه جانشین سرپرست دادسرای انقلاب مشهد از معاونت بازرسی سازمان صمت خواست، تیم‌های نظارتی به صورت مستمر در پایانه حضور و بازرسی‌های سرزده خود را ادامه دهند و با متخلفان با قاطعیت برخورد کنند که این حمایت جای قدردانی و تشکر دارد.

همچنین در زاویه دیگر، کارشناسان معاونت بازرسی در حال انجام تحقیقات تکمیلی هستند تا مکان تولید این محموله تقلبی را شناسایی کنند.

وی در پایان عنوان کرد: برای فرد متخلف دو پرونده عرضه کالای تقلبی و گران‌فروشی تنظیم و براساس دستور قضایی به دادسرای انقلاب ارسال خواهد شد.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پلمب پایانه مسافربری مشهد سید مهدی مقدسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۴۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد

هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی «مونه» و «رنوآر»‌ را از بین ۴۰ نقاشی تقلبی دیگر که به فروش گذاشته بودند، شناسایی کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس تحقیقات یک کارشناس برجسته، یک تابلو نقاشی از «مونه» و یک نقاشی از «رنوآر» ـ هر دو جعلی ـ در میان حدود ۴۰ نقاشی‌ جعلی دیگر که در وبسایت «ای‌بی»(eBay) برای فروش ارائه شده‌اند، شناسایی شده‌اند.

«گاردین»‌ نوشت، دکتر «کارینا پاپوویچی»، که در زمینه تشخیص اصالت آثار هنری تخصص دارد،‌ اعلام کرد که با استفاده از یک فناوری نوین هوش مصنوعی، نقاشی‌هایی که در «ای‌بی» ارائه شده بودند را به بررسی کرده است و در کمال غافلگیری به این نتیجه رسیده است که بسیاری از این نقاشی‌ها به احتمال بسیار زیاد تقلبی‌اند.

این محقق تاکنون بیش از ۴۰ تابلو نقاشی جعلی را شناسایی کرده است و معتقد است تعداد بیشتری از این نقاشی‌ها وجود دارند.

این محقق بیان کرد: «الگوریم تمام این نقاشی‌ها را به عنوان آثار جعلی شناسایی کرده است ... ما امروز بررسی کردیم و تعدادی عکس دانلود کردیم و به این نقاشی‌های تقلبی در سراسر وب‌سایت وجود داشت. هر چیزی که ما تحلیل کردیم در نهایت به عنوان اثر هنری غیرواقعی شناسایی شد؛‌ این آثار با احتمال ۹۵٪ یا بیشتر غیرتقلبی شناسایی شدند. من مطمئن هستم که این فقط نوک کوه یخ است.»

از جمله نقاشی‌هایی که بر اساس بررسی‌های هوش مصنوعی به عنوان آثار جعلی شناسایی شده‌اند، به یک نقاشی که به عنوان اثری از «مونه»، نقاش نامدار فرانسوی معرفی شده است می‌توان اشاره کرد که با نام «جنگل و جوی» به قیمت ۵۹۹,۰۰۰ دلار ارائه شده است. همچنین نقاشی از «رنوآر» نیز به قیمت ۱۶۵,۰۰۰ دلار به فروش گذاشته شده است.

«ای‌بی» در وب‌سایت خود اینطور نوشته است: «ما اجازه نمی‌دهیم اقلام تقلبی یا کپی‌های غیرمجاز ارائه شوند.»

اطلاعات مربوط به نقاشی «رنوآر» پس از پیام «گاردین»‌ با فروشنده مستقر در «فلوریدا» آن، از فهرست وبسایت حذف شد. فروشنده در پیامی به «گاردین»‌ گفت که اثر هنری جعلی نمی‌فروشد.

فروشنده نقاشی «مونه» نیز که در «اوهایو» مستقر است به «گاردین‌» پاسخ نداده است.

پوپوویچی از دسامبر ۲۰۲۳ تاکنون مکرراً برای انتقال نگرانی‌های خود به این پلتفرم نامه نوشته است. او به دفاتر آن در بریتانیا، آلمان و ایالات متحده مراجعه کرد و هنوز منتظر پاسخ است.

«ای‌بی» به «گاردین» اینطور توضیح داد: «فروش اقلام تقلبی در ای‌بی اکیدا ممنوع است و ما متعهد هستیم که از صحت کالاهای فروخته شده در این پلتفرم اطمینان حاصل کنیم.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایان کار پایانه شرق در تهرانپارس تا پاییز/ پایانه جدید خرداد افتتاح می‌شود
  • پایانه جدید شرق خردادماه افتتاح می‌شود
  • فرودگاه شهید بهشتی سالانه ظرفیت پذیرش ۲ میلیون مسافر را دارد
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • دستگاه شمارش پول که می‌تواند اسکناس تقلبی را تشخیص دهد (فیلم)
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • مصرف این رب ممنوع است
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران