Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، همایش تجلیل از فعالان عرصه تعلیم و تربیت مدارس راهیان کوثر در کردستان صبح امروز در سالن شماره 2 پردیس سینما بهمن با حضور فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان و مدیر مسئول این موسسه و جمعی از مسئولین آموزش و پرورش و معلمین برگزار شد.

سردار رجبی در این مراسم اظهار داشت: همه ما با قبول این نکته میدانیم که پیشرفت و توسعه در هر جامعه و هر کشوری بسته به زیر ساختهای نیروی انسانی است و اگر نیروی انسانی کار آمد متعهد، خلاق در جامعه باشه در همه سطوح توسعه آن کشور و آن جامعه وضع بهتری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: امکانات و تجهیزات نوین در هر بخشی از توسعه جامعه وجود دارد اما اگر نیروی انسانی خلاق، متعهد و علاقمند به کار وجود نداشته باشد طبیعتا کارها به شکل شایسته پیش نخواهد رفت

سردار رجبی  با اشاره به عملکرد پهباد پیشرفته توسط سپاهیان در مرزی ترین نقطه کشوردر بندر عباس گفت:هیچ تجهیزاتی خود به خود کاری انجام نمی دهد مگر با حضور و وجود افراد متعهد و خلاق در حوزه های علمی که باعث می شود این چنین افتخاری نسیب کشور گردد.


فرمانده قرارگاه شهید شهرامفر استان کردستان گفت اصلی ترین کار در این جامعه تعلیم و تربیت است و اگر همگی این مقوله را قبول داشته باشیم باید قبول داشته باشیم که کسانی که در این حوزه کار میکنند باید افراد شایشته وبهترینها باشند.


سردار رجبی افزود: معلمی شغل انبیا است و این بدین معنا است که بالاتر از انبیا وجود ندارد پس رویکرد ما در ورود به این موضوع کمک به سیستم آموزش و پرورش و یک ورود منطقی و صحیح بوده است .


وی قله‌های علمی را از مؤلفه‌های مهم قدرت، بازدارندگی، پویایی و اثرگذاری برشمرد و گفت: بسیج دانش‌آموزی و بسیج فرهنگیان با توانمندی بسیار در کنار سایر نهادها و مجموعه‌ها می‌تواند در شتاب، شدت و تقویت این مسیر تعلیم و تربیت مساعدت و کمک‌رسانی کند.

سردار رجبی گفت: سپاه در جهت توسعه ،خدمت و رفع محرومیت در استان به مقتضیاتی که وجود دارد با هماهنگی بین ارگانهای دولتی توانسته است خدمات شایسته انجام دهد که راه اندازی مدارس راهیان نور با حضور معلمین و نیرو های متعهد از این جمله است.


وی در پایان با بیان اینکه بین دین و علم تعارض وجود ندارد، تأکید کرد: علمی برای بشریت مؤثر است که زیرساخت و زیربنای دینی و اعتقادی داشته باشد.

در ادامه دکتر علی بختیاری مدیر مدارس راهیان کوثر گفت:خوشبختانه در سال گذشته با تلاش و کوشش توانستیم آنچه را که مد نظر آموزش پرورش باشد را با تاسیس 6 مدرسه در تمام پایه ها از پیش دبستانی تا دبیرستان درسنندج و قروه انجام دهیم .


بختیاری به امار جمعیتی 180 نفر دانش آموز در این مدرسه اشاره کرد و گفت: با تلاش های که انجام گرفته 5 مدرسه دیگر در شهرستان های بیجار، قروه ، دلبران و نایسر راه اندازی و فعالیت میکنند.

وی به استقبال خوب والدین در ثبت نام فرزندان خود در این مدارس خبر داد و افزود: هدف ما از ایجاد چنین مرکزی محقق نمیشود جز با پشتیبانی و حمایت سردار رجبی فرمانده سپاه بیت المقدس که در همینجا از ایشان کمال تشکر و تقدیر را خواهیم داشت .

مدیر مدرسه راهیان کوثر با بیان اینکه مؤسسه علمی آموزشی راهیان کوثر با هدف تربیت و آموزش دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی با محوریت دینی و آموزشی فعالیت می‌کند، گفت: سلسله مدارس راهیان کوثر بر اساس اهداف آموزشی تربیتی تراز انقلاب اسلامی کار خود را با همت مجموعه علمی، آموزشی، تربیتی، متبحر، مجرب و انقلابی این مدارس در استان ایجاد و آغاز به کار کرد.

در پایان این مراسم به رسم یاد بود از تعدادی از معلمین نمونه این مدارس تجلیل به عمل آمد.   انتهای پیام/7727

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۵۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: باید روی معلمان و مدیران که دست‌اندرکاران اصلی تربیت دانش‌آموزان هستند سرمایه‌گذاری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام محمد حسین پورثانی معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش به همراه مدیرکل آموزش و پرورش قم و جمعی از مدیران با حضور در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با آیت‌الله رجبی دیدار و گفت و گو کردند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در این دیدار اظهار داشت: هر نظام تعلیم و تربیت مبتنی بر در نظر گرفتن وضع موجود و مطلوب و حرکت از وضع موجود به سمت وضع مطلوب است.

وی افزود: محور تعلیم و تربیت انسان است و قرآن کریم در مورد وضع موجود انسان می‌فرماید: انسان در بهترین وضعیت خلق شده و کرامت و فطرت الهی دارد، انسان دارای بعد جسمی و روحی است و بین این دو تأثیر و تأثر وجود دارد، همچنین دارای ابعاد فردی و اجتماعی است که در نظام تعلیم و تربیت باید به آن توجه شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در بینش دینی وضع مطلوب آن است که هر چه بیشتر انسان خداگونه شوند و تخلق به اخلاق‌الله داشته باشد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی بیان کرد: فرآیند حرکت به سمت مطلوب، عمل آگاهانه و اختیاری انسان است، در تربیت دینی، جز با عمل آگاهانه اختیاری نمی‌توان مسیر قرب الهی را طی کرد، در نظام تعلیم و تربیت باید این سه مولفه متناسب با ویژگی‌های هر سطح از نظام آموزشی به متربیان منتقل شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: انسان نه لوح سفید و بی‌نقش و نگار است و نه ذاتاً شر و یا گنهکار، بلکه مستعد حرکت به سوی خدا و خداآشنا، خداگرا و خداجو است. البته باید این استعداد شکوفا شود.

وی اظهار داشت: در سازوکاری که انسان را از وضع موجود به وضع مطلوب سوق می‌دهد، سه عامل موثر است، نخست «معرفت» است، اگر معرفت‌هایی که به متربی می دهیم دقیق و منطبق با واقعیت باشد مسیر درست انتخاب می‌شود، به هر میزان این معرفت‌ ناقص و یا کاذب باشد به همان میزان مسیر درست پیموده نخواهد شد.

آیت‌الله رجبی افزود: عامل موثر بعدی «محبت» است؛ محبت خدا و اولیای الهی اگر شکوفا شود، این مسیر آسانتر و با ضمانت پیموده می‌شود. در مناجات شعبانیه عرض می‌کنیم خدایا من توان جدایی از معصیت ندارم مگر آنگاه که محتب تو در من شکوفا شود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: سومین عامل موثر، عوامل «طبیعی و اجتماعی» است، انسان موجودی اجتماعی است و بعد طبیعی دارد که اثرگذار است، لذا اگر این عوامل را درست تنظیم کنیم می‌توانیم نظام تعلیم و تربیت اسلامی را سامان دهیم.

آیت الله رجبی بیان کرد: دانش‌آموزان بهترین دوران شکل‌گیری شخصیت خود را در مدارس می‌گذرانند؛ این دوران هم زمان زیادی است و هم دوران مهمی است و ما در برابر آنها وظیفه داریم.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: نکته مهم دیگر این است همواره «نیروی انسانی» حرف اول را می‌زند. اگر همه زمینه‌ها مناسب و فراهم باشد، ولی نیروی انسانی مناسب نباشد، اهداف محقق نمی شود، از این‌رو باید روی معلمان و مدیران که دست‌اندرکاران اصلی تربیت دانش‌آموزان هستند سرمایه‌گذاری شود؛ اگر معلم به رشد کافی و انگیزه درونی دست یابد، منتظر دستورالعمل نمی‌ماند و با عبور از همه موانع وظیفه خود را انجام خواهد داد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بیان کرد: در عرصه اجتماعی، نظام تعلیم و تربیت باید دانش‌آموز را بر اساس منطق و استدلال و مبانی دینی به این نقطه برساند که این نظام اسلامی، برترین نظام حکمرانی است.

وی در پایان بر دو توصیه همیشگی علامه مصباح (ره) مبنی بر توسل به اهل بیت(ع) و اخلاص در انجام کارها تأکید کرد و گفت: سعی کنید هر چه می‌توانید مخلصانه و برای رضای خدا کار را انجام دهید چرا که هر جا برای خدا کاری شد ضرر نکردیم و در آغاز هر کار توسلی هر چند در حد یک سلام با توجه به حضرت بقیه‌الله ارواحنا فداه داشته باشید.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش گزارشی از فعالیت‌های صورت‌گرفته در این معاونت ارائه داد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • همایش روز «آزادسازی سنندج» برگزار می‌شود
  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • برگزاری مراسم سه شنبه های شهدایی و تجلیل از فعالان قرآنی در ایلام